aliengoa wrote: sorry για το χρώμα των μαλλιών έχει περάσει καιρός που είδα την σειρα. το νόημα το έπιασες όμως, έτσι;
δεν είναι δυνατον να κρίνεις ενα anime απο τις 2 σαιζον; εγω δεν την είδα ακόμη την δέυτερη! κρίνουμε ότι βλέπουμε και λέμε την αποψή μας.
επίσης το οτι το βγάζουν ως το καλύτερο δεν μου λέει κάτι. Φαντάζεσαι να λέμε οτι το καλύτερο παιχνίδι είναι το sims (έχει τις μεγαλύτερες πωλήσεις) ή το Myst. Ε όχι βέβαια.
καλυτερο mecha νομίζω θεωρούν το gundam (ακόμα
www.animenewsnetwork.com/encyclo
... -anime.php
στο έγκυρο site βλέπουμε ότι τα μεγαλύτερα ονόματα λείπουν. είναι και σημεία των καιρών, έτσι;
ενω δεν είναι καν στα πιο δημοφιλή. αρα, ο καθένας μπορεί να έχει την αποψή του και τις πηγές του, εγω πάντως είπα γιατι δεν μου αρεσεί, εσύ είπες;
Δεν καταλαβαινω τιποτα απο οσα λες ..... Δεν ειπα οτι 1) "δεν είναι δυνατον να κρίνεις ενα anime απο τις 2 σαιζον" και 2) το βγαζει ως καλυτερο στο google. Μπες και θα δεις τι λενε οσοι το εχουν δει.
Ακομη, δεν ξερω πολλους που να θεωρουν το Gundam ως καλυτερο mecha ' και οπως σου ειπα το CG δεν ειναι μονο mecha, Bam boom, ξυλο κ.λ.π .
Επισης, τi να ειπα ???? Αν μου αρεσει ???
Και τελος, οπως ειπες και εσυ για τα "περι-αποψης" .... τα sites που θεωρεις εσυ εγκυρα, εγω (μπορει να) μην τα θεωρω, τα μεγαλα ονοματα που λες, εγω (μπορει να) τα θεωρω "μικρα" κ.λ.π κ.λ.π