Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

South Park

More
01 Feb 2009 20:26 #50250 by Milkman14
South Park was created by Milkman14
Οι απιστευτες ιστοριες τεσσαρων παιδιων:Cartman,Kyle,Stan και του θρηλικου,κατα την γνωμη μου, Kenny(που πεθαινει σε καθε επεισοδιο) που διαδραματιζονται σε μια περιοχη που ονομαζεται South Park.
Το σατυρικο,σαρκαστικο και αναρχικο χιουμορ του εχει καθηλωσει χιλιαδες θεατες, παγκοσμιως, που το παρακολουθουν μετ' μανιας.

Η σειρα South Park μεταδιδεται απο το MTV καθε Τεταρτη στις 22:30 και καθε Κυριακη στις 23:00-23:30

Παρακολουθηστε το και πειτε μου την γνωμη σας!!! :)

Υ.Γ:Το παρων cartoon απευθυνεται σε ατομα ηλικιας ανω των 16 ετων

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Feb 2009 20:09 #50285 by Νικολής Ασημάκης
Έχω δει λίγα επεισόδια (μεταξύ των οποίων το εκπληκτικό επεισόδιο του WoW) και κομμάτια από την ταινία και έχω να πω πως είναι αρκετά καλό.

More
03 Feb 2009 21:00 #50289 by Petros
Replied by Petros on topic South Park
τα έχω δει όλα ^ ^ είναι τέλεια.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
03 Feb 2009 22:09 #50291 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic South Park
Παρτε μια γευση απο ενα βιντεακι, απο την σειρα south park,με τιτλο:Kyle's mom is a b'''''...

[youtube:qda8rdq9]
[/youtube:qda8rdq9]

More
04 Feb 2009 14:46 #50295 by Νικολής Ασημάκης
Χαχαχαχα, από την ταινία! EPIC!

More
04 Feb 2009 22:28 #50309 by Alex
Replied by Alex on topic South Park
Τα σπάνε απλα!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
07 Feb 2009 20:10 #50351 by Νικολής Ασημάκης
Με αφορμή αυτό το τόπικ έβαλα φίλο να μου γράψει σε dvd τις season. Έχω δει ήδη τα 7 πρώτα επεισόδια και ελπίζω να βγάλω την πρώτη season (13 επεισόδια συνολικά) πριν πέσω για ύπνο! :lol:

More
08 Feb 2009 19:07 #50364 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic South Park

Nikolis wrote: Με αφορμή αυτό το τόπικ έβαλα φίλο να μου γράψει σε dvd τις season. Έχω δει ήδη τα 7 πρώτα επεισόδια και ελπίζω να βγάλω την πρώτη season (13 επεισόδια συνολικά) πριν πέσω για ύπνο! :lol:

Καλη φαση.Τωρα μου εδωσες και μενα ιδεα,παιζει να τα κατεβασω και εγω :) .Να σου πω θα τα κατεβασεις με ελληνικους υποτιτλους? εαν ναι πες μου και εμενα το site...Ευχαριστω!!!

More
08 Feb 2009 20:39 #50375 by Vassilis
Replied by Vassilis on topic South Park

Milkman14 wrote:

Nikolis wrote: Με αφορμή αυτό το τόπικ έβαλα φίλο να μου γράψει σε dvd τις season. Έχω δει ήδη τα 7 πρώτα επεισόδια και ελπίζω να βγάλω την πρώτη season (13 επεισόδια συνολικά) πριν πέσω για ύπνο! :lol:

Καλη φαση.Τωρα μου εδωσες και μενα ιδεα,παιζει να τα κατεβασω και εγω :) .Να σου πω θα τα κατεβασεις με ελληνικους υποτιτλους? εαν ναι πες μου και εμενα το site...Ευχαριστω!!!

Και δεν νομίζω να ξεχάσεις τον φοβερό σου φίλο έτσι; Εε!? Φανταστικέ τροχονόμαι! Άσχετο... xD

More
09 Feb 2009 19:48 #50414 by Νικολής Ασημάκης
Nah, έχω συνηθίσει πια και τα βλέπω χωρίς υπότιτλους, εξάσκηση και στα αγγλικά! :P Δεν ξέρω πάντως αν κυκλοφορούν υπότιτλοι για σειρές.