Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κατεβασμα Υποτιτλων για Σειρες, Ταινιες

More
25 Sep 2010 15:15 #79510 by Αιμίλιος Τσουβελεκάκης
Οκ αλλα οχι μεσα στα strategy..Προσεχουμε λιγο σε τι section τα βαζουμε

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Sep 2010 15:27 #79511 by Frank
subs.gr , xsubs.tv, tvsubtitles.net, u-subtitles.com :wink:

More
25 Sep 2010 15:37 #79514 by rafor
ολοι οι υποτιτλοι κατεβαινουν για καποιο ειδος ταινιας και να λοιπον τι εννοω:Ασπουμε οτι κατεβαζει καποιος μια ταινια σε τυπο αναλυσης XviD, τοτε θα πρεπει να ψαξει για υποτιτλους για αυτην την ποιοτητα και οχι για παραδειγμα για TSi-iMagine ή Blu-ray.Για αυτο πολλες φορες γινονται και λαθη και νομιζουμε πως ευθυνονται τα διαφορα sites.Εγω για παραδειγμα γνωριζω 1 site οπου κατεβαζεις τις ταινιες με ενσωματομενους υποτιτλους και ετσι δεν χρειαζεται να γινει κανενας κοπος.Εαν καποιος ενδιαφερεται , ας μου στειλει ενα P.M. γιατι δεν ξερω εαν επιτρεπετε να ανεβαζουμε διαφορες ιστοσελιδες...

More
26 Sep 2010 23:30 #79606 by Vagelis

legend10 wrote: παιδιά αυτό είναι ένα θέμα για όσους ψάχνουν υπότιτλους και δεν μπορούν να βρουν και κάνω τη αρχή ψάχνοντας υπότιτλους για το πρώτο επεισόδιο τής τέταρτης σεζόν του big bang theory είχα βρει άλλα όταν τους βάζω μου δείχνει κάτι ιερογλυφικά αντί για ελληνικά γράμματα περιμένω link!!!

Βρε το προγγραμμα που λέγεται Subtitle Workshop και απο εκει λογικα μπορεις να τους φτιαξεισ.

Rafor βασικα νομιζω δεν έχει να κάνει με την ποιότητα αλλα με το συγχρονισμο.Πάνω σε ποιο αρχείο δούλεψαν αυτοί που έφτιαξαν του υπότιτλους.

More
20 Mar 2014 19:20 #142160 by Sotiris Greece
Πάντα από το subs4free βρίσκω τους υπότιτλους.

More
12 Dec 2016 20:34 #190822 by Aνέστης Αδαμίδης
Προσπαθώ να βάλω υποτίτλους για μια ταινία που έχω σε 4Κ, αλλά όταν συνδέω τον δίσκο για να δω την ταινία στην τηλεόραση, οι υπότιτλοι εμφανίζονται με τα σπασμένα γράμματα, σαν κινέζικα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Η ταινία για την οποία μιλάω είναι Η Επιστροφή (4Κ), και μέχρι τώρα όποιους υποτίτλους έχω κατεβάσει, δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει.

More
28 Jan 2017 15:26 #193121 by Βανέσα

Προσπαθώ να βάλω υποτίτλους για μια ταινία που έχω σε 4Κ, αλλά όταν συνδέω τον δίσκο για να δω την ταινία στην τηλεόραση, οι υπότιτλοι εμφανίζονται με τα σπασμένα γράμματα, σαν κινέζικα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Η ταινία για την οποία μιλάω είναι Η Επιστροφή (4Κ), και μέχρι τώρα όποιους υποτίτλους έχω κατεβάσει, δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει.

Μάλλον νομίζω ότι δεν φταίνε οι υπότιτλοι αλλά η κωδικοποίησή τους. Την ταινια την κατεβαζεις και τη γραφεις σε dvd; αν είναι έτσι, προσπάθησε να βάλεις άλλη κωδικοποίηση. Όταν αποθηκεύεις τον υποτιτλο στο save as, άλλαξε το encoding σε ANSI ή UTF8 και δες αν έχει διαφορά.

Εγω για να αποφεύγω γενικά τη διαδικασία να ανοίγω sites με υπότιτλους που έχουν ενα σωρό διαφημίσεις και ιούς, έχω κατεβάσει το MPC-HC και κάνοντας δεξί κλίκ στην ταινία που παίζει, παω file-sub database-download και συνήθως βρίσκει...

More
22 May 2020 18:30 - 22 May 2020 18:33 #234540 by Blood Prince

TheReaper wrote: Προσπαθώ να βάλω υποτίτλους για μια ταινία που έχω σε 4Κ, αλλά όταν συνδέω τον δίσκο για να δω την ταινία στην τηλεόραση, οι υπότιτλοι εμφανίζονται με τα σπασμένα γράμματα, σαν κινέζικα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? Η ταινία για την οποία μιλάω είναι Η Επιστροφή (4Κ), και μέχρι τώρα όποιους υποτίτλους έχω κατεβάσει, δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει.

Χρησιμοποίησε το Format Factory και είσαι μια χαρά.Οι υπότιτλοι πρέπει να έχουν κατάληξη .srt

Επίσης βάλτην σε usb stick για να την δείς στην TV.

Και εγώ από torrents βλέπω τις ταινίες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 May 2020 18:33 by Blood Prince.