Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αναζήτηση anime

More
31 Jan 2009 10:55 #50212 by Νικολής Ασημάκης

Freak wrote: Πρεπει να δεις και τα anime. Το ιδιο ειναι να διαβαζεις τον Ichigo να κανει ban-kai και το ιδιο ειναι να το ακους και να το βλεπεις? Η μηπως να βλεπεις τον Ippo να κανει Dempsey Roll? Ειναι αλλη η αισθηση του anime, πρεπει να τα δεις αφου διαβαζεις και το μανγκα.

Για να καταλαβουν ολοι τι λεμε. Φανταστειτε να διαβαζαμε σε ασπρομαυρο περιοδικο τον Songoku να γινεται Super Sayian. Ελεος! Αν δεν το δεις και δεν το ακους δεν λεει.

1ον) φάε στη μάπα όλα τα φίλλερς!
2ον) χώρια από τα φίλλερς, αλλά ζουν και πολλά πράγματα! Φίλη που έβλεπε death note και εγώ ταυτόχρονα διάβαζα το μάνγκα τους είχαν αλλάξει ονόματα σε μερικούς και είχαν αλλάξει γεγονότα. μην αναφερθώ στο elfen lied... ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙΣ 117 ΜΑΝΓΚΑ ΣΕ 12 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΝΙΜΕ?????

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jan 2009 14:10 #50216 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
1) Ρωτα ποια ειναι τα fillers και μην τα δεις.
2) Εφοσον το σεναριο ειναι ιδιο και ξερεις τι γινεται απο το manga δε σε νοιαζει αν αλλαξουν ονοματα. Στο Death Note δεν αλλαξαν ονοματα, απλα εβαλαν καποια εξτρα επεισοδια και τελειωσει οπως τελειωνει το manga. ΠΡΕΠΕΙ να το δεις. Πρεπει

More
31 Jan 2009 16:52 #50218 by Milkman14
Replied by Milkman14 on topic Αναζήτηση anime
Εγω παιδια τα μονα anime που βλεπω αυτη την στιγμη ειναι τα:1)Naruto Shippuuden και 2)One Piece....
Εχω βρει μια ιστοσελιδα στην οποια εχει αρκετα anime....Ριξτε μια ματια www.anivide.com/

More
01 Feb 2009 11:53 #50239 by Νικολής Ασημάκης

Freak wrote: 1) Ρωτα ποια ειναι τα fillers και μην τα δεις.
2) Εφοσον το σεναριο ειναι ιδιο και ξερεις τι γινεται απο το manga δε σε νοιαζει αν αλλαξουν ονοματα. Στο Death Note δεν αλλαξαν ονοματα, απλα εβαλαν καποια εξτρα επεισοδια και τελειωσει οπως τελειωνει το manga. ΠΡΕΠΕΙ να το δεις. Πρεπει

Τον Yagami Light στα μάνγκα στην αρχή τον λέει Yagami Raito μέχρι να αλλάξει και να τον πει και αυτό Light και τον Ryuuku του μάνγκα τον λέει Ryuk... Μου πετσοκόβει τα ονόματα! Α, και δεν πιστεύω να ξαναγυρίσω σε anime τώρα που σταμάτησα να βλέπω και το shipuuden. :P

More
01 Feb 2009 14:03 #50240 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ρε ελεος. Αυτο ειναι θεμα προφορας. Το L αλλες φορες το γραφουν λ και αλλες ρ. Σιγα τωρα που αλλαξε τα ονοματα. Σαν να με φωναξεις Γιανν και να σου πω γιατι μου πετσοκοβεις το ονομα, Γιαννη με λενε.

More
04 Apr 2010 16:28 #70174 by Aνέστης Αδαμίδης
Ξέρει κανείς που μπορώ να δω παλιές σειρές που έδειχνε η τηλεόραση, όπως το Silverhawks ή ακόμη πιο παλιά σαν το Umi no Triton; Έχω βρει ένα site για anime αλλά δεν τα έχει εκεί. Μάλλον τα θεωρούν cartoons. Και δε λέω ποιο site είναι γιατί δεν ξέρω σίγουρα, αλλά νομίζω πως δεν επιτρέπεται. Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο ή παράνομο το site.

More
06 Apr 2010 11:05 #70325 by Destroy_lvl
07-Ghost,Asura Cryin',Basilisk,Black Lagoon,Chaos;Head,Last Exile,Pumpkin Scissors,Samurai Deeper Kyo,wolfs rain,Tokyo Magnitude 8.0,Tower of Druaga - The Aegis of Uruk
Tower of Druaga -The Sword of Uruk-,Xam'd: Lost Memories
xxxHolic
xxxHolic Kei
xxxHolic Shunmuk
i
Μερικά anime που εγώ προσωπικά τα είδα με ευχαρίστηση

More
15 Jul 2010 19:45 #75255 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Αναζήτηση anime
Επειδή έχω αρχίζει να βλέπω Dragonball και έχω μέχρι το επεισόδειο 26 (ελληνική μετάφραση),μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει κανένα site με τα υπόλοιπα?Ελληνικά ή Αγγλικά,με ή χωρίς υπότιτλους?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

More
15 Jul 2010 19:54 #75256 by Νικολής Ασημάκης
Στο www.animefreak.tv/ μπορείς να βρεις ότι anime θες στα Ιαπωνικά με ή χωρίς υπότιτλους και στα αγγλικά.

More
15 Jul 2010 20:37 #75257 by Aνέστης Αδαμίδης

Nikolis wrote: Άσχετο με ιαπωνικό anime. Ψάχνω ένα αμερικάνικο (λογικά) κινούμενο που στην ελλάδα παιζόταν με τον τίτλο "μαύρος πειρατής". Βάζω σε google και αλλού λέξη "black pirate" αλλά δεν βρίσκω κάτι. Ξέρει κανείς σας τον τίτλο του?

Δεν πιστεύω να είναι πραγματικότητα, αλλά αυτό που θέλεις πρέπει να είναι αυτό το παιχνίδι.

[youtube:1qczuo7g]
[/youtube:1qczuo7g]

Όμως, λογικά αυτό είναι που ψάχνεις.

[youtube:1qczuo7g]
[/youtube:1qczuo7g]

Το πέτυχα; Μόνο που δεν μπορώ να το βρω στα ελληνικά. Είχε και τραγούδι αν θυμάμαι.

Επίσης έχω βρει ένα πολύ καλό site όπου έχει πολύ anime.
www.animecrazy.net
Αυτή τη στιγμή βλέπω το One Piece στο siteαυτό. Βασικά αυτό που έκανα ήταν να κόψω το link από αυτό που είναι για το One Piece, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν δουλεύει το link που έδωσα. Λογικά είναι σωστό. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα επισόδια που βλέπετε μέσω ό,τι θέλετε. Έχει links κάτω από τα επισόδια όπως επίσης έχει και links για τις διαφορετικές εκδόσεις των επισοδίων.