Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Batman: Γενική συζήτηση

More
19 Nov 2008 22:05 #48979 by Αντώνης Παπαθανασίου

BeCaUsE\ wrote: san ton allona pou skontapse kai ekane minisi ston dimo giati ekei anike to pezodromio

Καλά, αυτό έστω πως έχει κάποια νομική (ακόμα και λογική) βάση.

Ο Μπάτμαν όμως... αν είναι δυνατόν.

Επόμενη κίνηση: το Βατικανό μηνύει αυτόν:

ps: ναι, υπήρχε όντως (έχω ηχογραφημένο ντοκουμέντο από το 131), όχι, τώρα πια δεν υπάρχει

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Apr 2016 12:59 #180665 by Aνέστης Αδαμίδης
Το επίσημο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία Batman: The Killing Joke κυκλοφόρησε εχθές. Στο τρέιλερ εμφανίζονται οι Kevin Conroy και Mark Hamill να επιστρέφουν στους ρόλους των Batman και Joker αντίστοιχα. Οι διάλογοι είναι βγαλμένοι επί λέξη από το ομώνυμο κόμικ της DC.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2016 σε DVD, Blu Ray και ψηφιακά σε HD.

More
14 Sep 2016 19:08 #187619 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ την είδα την ταινία παιδιά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε. Αλλά περίμενα περισσότερα. Άκουγα ότι είναι η καλύτερη σειρά κόμικ που έχει βγει και περίμενα κάτι άλλο από αυτό που είδα. Ίσως να λείπουν στιγμές που υπήρχαν στα κόμικ. Αλλά το τέλος της ταινίας μου έδωσε την εντύπωση ότι ο Batman παραδέχτηκε την ήττα του.

More
10 Jun 2017 21:01 #199647 by Μάνος Γρυπάρης
Έφυγε ο Adam West, ηθοποιός που υποδυόταν τον Batman

Ο ηθοποιός Adam West ήταν γνωστός στον περισσότερο κόσμο για τον ρόλο του ως Batman/Bruce Wayne την δεκαετία του '60, στο πρώτο τηλεοπτικό σόου του Σκοτεινού Ιππότη.

Χθες έχασε την μάχη με την λευχαιμία σε ηλικία 88 ετών. Η οικογένειά του δήλωσε στο Facebook τα παρακάτω συγκινητικά λόγια: "Με μεγάλη μας λύπη σας πληροφορούμε ότι ο Adam West εξέπνευσε χθες βράδυ μετά από μια σύντομη αλλά γενναία μάχη με την λευχαιμία. Ήταν ένας αγαπητός πατέρας, σύζυγος, παππούς και προπάππους. Δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε το πόσο θα μας λείψει. Ξέρουμε ότι θα λείψει και σε εσάς και θέλουμε να ξέρετε ότι η αγάπη και η υποστήριξή σας για αυτόν όλα αυτά τα χρόνια σήμαινε πολλά για τον ίδιο. Να αγκαλιάζετε σήμερα τους αγαπημένους σας ανθρώπους".

Η τηλεοπτική σειρά Batman ήταν φιναλίστ στις υποψηφιότητες βραβείων Emmy, χάνοντας τότε από το The Dick Van Dyke show. Ολοκλήρωσε τρεις σεζόν, από το 1965 έως το 1968. Ο Adam West είχε συμμετάσχει και ως voice actor σε διάφορες σειρές, όπως το Family Guy, το Chicken Little κ.α.

Σχόλιο: Το μήνυμα της οικογένειάς του προκαλεί μόνο συγκίνηση. Ότι κι αν πούμε είναι λίγο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More