Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Naruto Official Thread

More
03 Dec 2014 22:13 #152980 by Γρηγόρης Βούλγαρης
To Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution είναι ένα ακόμη fighting της σειράς κομμένο και ραμμένο για όλους τους φίλους των manga και anime με τον ξανθομάλλη πρωταγωνιστή. Γρήγορες μάχες με "επιληπτικά" combos, ειδικές κινήσεις, jutsus και δυο-τρεις μικρές προσθήκες στους μηχανισμούς που ίσως κάποιοι να βρουν ενδιαφέρουσες, αλλά δεν αλλάζουν δραματικά το γνωστό εδώ και χρόνια gameplay.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το review
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Dec 2014 18:11 #152998 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
όντως σαν τίτλος δεν έχει τίποτα το καινούριο αλλά τουλάχιστον οι μάχες είναι απολαυστικότατες

More
14 Dec 2014 09:56 - 29 Dec 2015 22:18 #154180 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Σύμφωνα με διάφορες πηγές από την άνοιξη του 2015 θα υπάρχει νέα σειρά από τον Kishimoto τον δημιουργό του Νaruto πιθανόν με πρωταγωνιστή τον υιο του Naruto, τον Bolt.
www.latintimes.com/naruto-manga-sequel-arrives-spring-2015-w...-after-shippuden-report-273888
Last edit: 29 Dec 2015 22:18 by Μάνος Γρυπάρης.

More
14 Dec 2014 14:04 #154191 by Νικολής Ασημάκης
Κάπου είχα διαβάσει πως δεν θα είναι σειρά, περισσότερο mini-series. Προσωπική άποψη είναι να πάει να κάνει κάτι άλλο. Μου άρεσε το Naruto, το διάβασα μέχρι τέλους, αλλά ντάξει, δεν χρειάζεται και άλλο ξεχείλωμα.

More
23 Feb 2015 03:24 #157084 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Παιδιά τελείωσε το Naruto και παρ 'όλο που είχε καταντήσει αηδία τον τελευταίο καιρό, νιώθω πως έφυγε ένα κομμάτι της ψυχής μου.

More
07 Dec 2015 01:55 #172643 by Βασίλης Κουστένης
Ξεκίνησε αντίστροφη μέτρηση στο site του Shonen Jump με όνομα Naruto Next Generation και logo τον Boruto, την Sarada, τον Mitsuki, την Chocho, τον Inoijin και τον Shikadai. Μήπως είναι νέο anime ή νέο manga. εγώ κλείνω προς νέα ταινία. Η μετρήση τελειώνει στις 19/12/15 την ημέρα που ξεκινάει η φετινή Jump Fiesta.

More
19 Dec 2015 16:29 #173762 by Marios Ntallaris
Ανακοινώθηκε καινούριο manga για τον Naruto, με όνομα Boruto (και πρωταγωνιστή προφανώς τον Boruto), το οποίο θα ξεκινήσει την άνοιξη. O Mikio Ikemoto θα το σχεδιάζει και θα είναι μηνιαίο ενώ ο Masashi Kishimoto (δημιουργός του fransice) θα έχει την επίβλεψη του νέου manga και θα δημοσιεύσει ένα one-shot πριν την κυκλοφορία του.

More
21 Dec 2015 18:23 #173837 by Aνέστης Αδαμίδης
To Shippuden έχει μετατραπεί σε αυτό που λένε οι Αμερικάνοι "beating a dead horse". Έχει κουράσει, η δημοτικότητά του πέφτει διαρκώς, οι φανς το σκυλοβρίζουν (τουλάχιστον στα μέρη που βλέπω εγώ διάφρα σχόλια), η ιστορία έχει ξεχαστεί παντελώς, το animation έχει ρίξει κατά πολύ τα στάνταρ του και η λίστα συνεχίζεται. Το One Piece το σταμάτησα μέχρι να μαζευτούν αρκετά επεισόδια και να τα δω μονοκοπανιά. Το Shippuden επειδή βαρέθηκα να βλέπω [...] :X

Ίσως το πιάσω ξανά όταν τελειώσει πια η σειρά.

More
09 Jul 2016 14:38 #183973 by Aνέστης Αδαμίδης
Τελικά δεν περίμενα να τελειώσει η σειρά, είπα να δω το Itachi Gaiden, καθώς έχω ακούσει καλά λόγια. Εν τω μεταξύ είχα ξεχάσει μέχρι και τις φωνές των χαρακτήρων! Skipped the fillers και πάμε σε κάτι που να έχει νόημα.

More
26 Jul 2016 02:11 #185232 by Γιώργος
Εγώ ούτε το Itachi Gaiden είδα πάντως, εκτός από το πρώτο επεισόδιο στο οποίο μου φάνηκε μάπα οπότε το άφησα κι αυτό στην άκρη. Εκτός από τα φίλλερς της Kaguya, έχω να ακουμπήσω φίλλερ επεισόδιο από το chuunin exam arc πέρυσι το καλοκαίρι. Τουλάχιστον την επόμενη εβδομάδα έχει canon επεισόδιο.