Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

TV Stars: Παρουσιάστε!

More
19 Oct 2007 22:58 #38014 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα νέο reality έχει ξεκινήσει στον Alpha εδώ και μερικές εβδομάδες. Λέγεται "TV Stars: Παρουσιάστε" και προβάλεται κάθε Παρασκευή βράδυ μετά τις 22:00. Στην κρητική επιτροπή είναι ο Ηλίας Ψινάκης, η Ναταλία Γερμανού και μέχρι προσφάτως ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος ο οποίος απ' ότι παρατηρήσαμε σήμερα αντικαταστάθηκε από την κα Ντέπυ Γκολεμά.

Και τι δεν έχει περάσει από εκεί πέρα. Αυτός είναι κι ο λόγος που πρόσφατα ανοίξαμε και σχετικό topic για τις λούγκρες (την προηγούμενη φορά είχε σκάσει μύτη το κακό συναπάντημα εκεί μέσα).

Στην προκριματική φάση οι παίκτες καλούνται να πραγματοποιήσουν σκετσάκια τα οποία έχουν οι ίδιοι σχεδιάσει. Η διαδικασία παρουσίασης κρατάει περίπου 5 λεπτά. Και τι δεν είδαμε λοιπόν. Αλβανούς, λούγκρες, άτομα απο διαφημιστικά σποτάκια, άτομα 50 ετών από επαρχία κι εάν σωρό άλλα φρούτα.

Σήμερα ξεκίνησε η τελική φάση. Πλέον οι παίκτες παρουσιάζουν ότι θα τους πει η κριτική επιτροπή χωρίς προηγουμένως να το γνωρίζουν (επομένως αυτοσχεδιάζουν επιτόπου). Κι εδώ έρχονται τα αναπάντεχα. Παρουσίαση φαγητού με μάγειρα κι ο μάγειρας τρώει το φαγητό. Παρουσίαση γενεθλίων μικρού κοριτσού και το κοριτσάκι κάθεται ακίνητο. Παρουσίαση αστρολογικής εκπομπής και τηλεθεατής στη γραμμή βγαίνει ο Νίκος Χορταρέας. Παρουσίαση χαλιού και στην γραμμή βγαίνει η Μιραράκη. Κι άλλα απρόβλεπτα περιστατικά στα οποία όμως ο παίκτης θα πρέπει να σταθεί στο ύψος της περίστασης σαν να έβγαινε στ' αλήθεια στην τηλεόραση.

Εν αναμονή απόψεων. Το τηλεπαιχνίδι αρχικά έμοιαζε συνηθισμένο, όμως στην πορεία φαίνεται να έχει αρκετό χαβαλέ. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
19 Oct 2007 23:20 #38015 by a Guest
Replied by a Guest on topic TV Stars: Παρουσιάστε!
Δεν ξέρω για εσάς αλλα εγώ θέλω πίσω την κοπελιά (που λέει ο λόγος), που μιλούσε άπταιστα τα αγγλικά!!!! Θέλω παρουσίαση μόδας ΤΩΡΑ!!!!! :lol:

More
20 Oct 2007 16:16 #38049 by Esperos
AAAAAAx εγώ θέλω αυτήν που το παίζει ινδιανούλα.....αχχχχχχχχ καημός μεγάλος...... :lol:

More
26 Oct 2007 18:19 #38245 by Αντώνης Παπαθανασίου
Κάπου είχε πάρει το αυτί μου οτι είχε συμμετάσχει και η Νάγια Αποστόλου στο συγκεκριμένο show; :?

More
28 Oct 2007 13:49 - 30 Apr 2008 23:23 #38306 by Μάνος Γρυπάρης
ΒΡΗΚΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΤΟ YOUTUBE.com!
Κάντε κοιλιακούς από τα γέλια...

Παρουσίαση μόδας από καθυστερημένο! Του color τα 9μερα!
[youtube]
[/youtube]

Ρουσφέτι από πολιτικό για να περάσει παίκτρια!
[youtube]
[/youtube][/youtube]

[Ο σεξολόγος του Extra 3!
[youtube]
[/youtube]

Ο γνωστός σωσίας (στη φωνή) του Νίκου Χατζηνικολάου!
[youtube]
[/youtube]

Με το "Νι" και με το "Λι"
[youtube]
[/youtube]

Γυμναστική με Δόνηση! (την παρουσιάστρια προσέξτε)
[youtube]
[/youtube]

Η Εβίτα Χουντάλα του Πανταζή κάνει γυμναστική...στα τέσσερα!
[youtube]
[/youtube]

Ο Αθανάσιος Λάσκος (ΗΛΙ ΗΛΙ)
[youtube]
[/youtube]

Αυτά είναι!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 30 Apr 2008 23:23 by Μάνος Γρυπάρης.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
28 Oct 2007 13:54 #38307 by a Guest
Replied by a Guest on topic TV Stars: Παρουσιάστε!
Θα παρακαλούσα το πρώτο λινκ να αφαιρεθεί!!! :x

More
28 Oct 2007 17:35 #38317 by Χρήστος Αρχοντάκης
Tα live ξεκινανε την Παρασκευη.
Εχει να πεσει ακομα πολυ γελιο.