Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Broken Sword & Far Cry στη μεγάλη οθόνη

More
16 Sep 2007 09:11 #37007 by Αντώνης Παπαθανασίου
Μετά από την κινηματογραφική μεταφορά του postal , άλλα δυο δημοφιλή παιχνίδια πρόκεται συντόμως να μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη. Ο λόγος για τα Broken Sword: The Shadow of the Templars, και Far Cry.

Για το μεν Broken Sword δεν έχουμε αρκετά στοιχεία, καθώς πολύ πρόσφατα ανακοινώθηκε η μεταφορά του. Το project έχει αναλάβει ο γνωστός από τα Da Vinci Code και Beneath a Steel Sky δημιουργός παιχνιδιών Charles Cecil, (τον οποίο πολύ πιθανό να δούμε και σε μετέπειτα μεταφορές), και πρόκεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2009

Για το Far Cry τώρα την σκηνοθεσία και την παραγωγή έχει αναλάβει ο Uwe Boll, (ο ίδιος που σκηνοθέτησε και το postal) γνωστός από τις μεταφορές στη μεγάλη οθόνη των House of the Dead, Alone in the Dark, και BloodRayne. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι, το cast αποτελείται απο άγνωστους ηθοποιούς, και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Sep 2007 13:46 #37016 by Αντώνης Κατρής
Καλά το Broken Sword έχει όλα τα φόντα να γίνει ταινία αλλά το Far Cry? Πάντως για το Broken Sword το γεγονός ότι έχει παραπλήσια ιστορία με το DaVinci Code μπορεί να κάνει κάποιους να μιλήσουν για αναμάσημα...

More
17 Sep 2007 22:52 #37037 by Petros
To Broken sword θα ήταν ενδιαφέρων όσο για το Farcry μην μου πείτε οτι θα βάλουν και τα τερατακια :P

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Sep 2007 02:17 #37044 by a Guest
Uwe Boll....!!! Ωχ τι το περιμένει το καημένο το Farcry.....

More
18 Sep 2007 09:01 #37045 by Petros

SA7\ wrote: Uwe Boll....!!! Ωχ τι το περιμένει το καημένο το Farcry.....

έλα ντε!! Πες το ψέματα

More
06 May 2008 23:55 #42100 by Montoya
Απ' ότι ξέρω θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2009 και στον ρόλο του George Stobart θα πρωταγωνιστεί ο Τομ Κρουζ...

More
07 May 2008 11:22 #42109 by Petros

Montoya\ wrote: Απ' ότι ξέρω θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2009 και στον ρόλο του George Stobart θα πρωταγωνιστεί ο Τομ Κρουζ...

Σοβαρά; θέλω να το δω αυτό

More
07 May 2008 14:40 #42122 by Montoya

JaCk_RiDeR\ wrote: Σοβαρά; θέλω να το δω αυτό

Εγώ να δεις...

More
08 May 2008 12:47 #42172 by Βαλάντης
Ρε ο George είχε την αίσθηση του χιούμορ, ήταν και λίγο γκαφατζής, ο Τομ Κρουζ τι γέλιο να βγάλει;;Μόνο αν τον δούμε με τακούνια θα γελάσουμε.. :lol: ..