Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Syriana: Ταινιάρα ή σούπα?

More
24 May 2007 01:54 #32054 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν δεν είχα την ευκαιρία να το δω στους σινεμάδες και έτσι το πήρα κλασικά σε DVD. Έχω ακούσει γι'αυτή την ταινία απόψεις εκ διαμέτρου αντίθετες. Άλλοι την έχουν χαρακτηρίσει ως ταινιάρα και άλλοι ως ακατανόητη και τρελή πατάτα. Τι να πω δεν ξέρω αν φταίει ότι γενικά μ'αρέσουν τα πολιτικά θρίλερ και γενικά αυτού του είδους οι ταινίες (όπως πχ το Μόναχο) αλλά θεωρώ ότι είναι πραγματικά απίστευτη ταινία με πολύ δυνατή πλοκή (δε μιλάω για νοήματα γιατί ακούγεται πολύ δήθεν) και με το καστ να παίζει φοβερά.

Καμία άλλη γνώμη?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2007 09:50 #32060 by Eirhnh Merakou
Χμου. Εμένα η ταινία με ψιλοαπογοήτευσε παρ όλο που δεν ήταν κακή. Γιατί θα μου πεις. Γιατί με είχαν κάνει όλη να περιμένω τη φοβερή και τρομερή γροθιά στο στομάχι του Χόλιγουντ και της Αμερικής γενικότερα ε και τίποτα τέτοιο δεν έγινε. Ωραία ηθοποιία δε λέω και στήσιμο γενικότερο και ένα αρκετά καλό σενάριο. Όμως λίγο πολύ περίμενα κάτι σαν το Bowling for Columbine σε μυθοπλασία και κάτι τέτοιο δεν ήταν καλώς ή κακώς...

DA ORKZ! Κάθε Κυριακή 22:00-24:00 στον gamesradio.gr

I'm not like them but I can pretend
The sun is gone but I have a light
The day is done but I'm having fun
I think I'm dumb Or maybe just happy
Think I 'm just happy

Please Log in or Create an account to join the conversation.