Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Aγαπημένοι κινηματογραφικοί χώροι

More
18 Nov 2015 16:54 #171266 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Ωχ, ο Anonymous έχει την ίδια φωτογραφία με εμένα. xD Αν θέλετε πραγματικά ωραίους κινηματογράφους, πηγαίνετε σε κανένα θερινό, όπως το θερινό στο Άλσος Βεΐκου. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2017 10:37 #196320 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Εμένα είναι το Τεχνόπολις στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. Ωραίος χώρος, ωραίες αίθουσες και πολύ καλές προσφορές + το διάλειμμα που κάνουν στη μέση της παράστασης(είμαι υπέρ αυτής της τακτικής.)

More
31 Mar 2017 10:58 #196324 by Βασιλης Γαλανος
Εγώ πάω συνήθως στο Αελλώ στα Πατήσια αλλά ένας από του λόγους που δεν πάω πάντα, πέρα από τις προσφορές άλλων χώρων, είναι η ύπαρξη αυτής ακριβώς της τακτικής :P
Δεν είμαι καθόλου υπέρ γιατί αφενός δεν την θεωρώ αναγκαία (κάτι υποκειμενικό σίγουρα και ανάλογα τις αντοχές), αλλά συνήθως είναι και σε κακό σημείο σταματημένη η ταινία.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
31 Mar 2017 11:15 #196327 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δεν με χαλάει να πηγαίνει και σερί αλλά πολλές φορές χρειάζεται και το break. Όντως ανάλογα τις αντοχές είναι, απλά μου την σπάει να θέλει πχ κάποιος να βγει για οποιοδήποτε λόγο και να χάνει μέρος της ταινίας. Το διάλειμμα βοηθάει σε κάποιες περιπτώσεις.