Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cinema: Νέες ταινίες

More
20 Oct 2016 22:04 #188820 by Aνέστης Αδαμίδης
Μιλάμε κοντεύει να εκραγεί ο εγκέφαλός μου!! Χ-23 και τ' άντερα γραβάτες!!!

Περιμένω να δω την Assassin's Creed πως θα είναι, που είπαν ότι θα είναι περισσότερο στο παρόν παρά στο παρελθόν. Εάν πιάσουν το αίσθημα της σειράς, έκαναν επιτυχία.
The following user(s) said Thank You: Marios Ntallaris, Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Oct 2016 10:55 #188833 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Μιλάμε κοντεύει να εκραγεί ο εγκέφαλός μου!! Χ-23 και τ' άντερα γραβάτες!!!

Περιμένω να δω την Assassin's Creed πως θα είναι, που είπαν ότι θα είναι περισσότερο στο παρόν παρά στο παρελθόν. Εάν πιάσουν το αίσθημα της σειράς, έκαναν επιτυχία.

Αυτό που μου έβγαλε το trailer του Logan είναι ότι θα είναι πολύ σοβαρή ταινία, ελπίζω να βγει καλή. Τελευταία φορά που θα δούμε τον Jackman ως Wolverine!

Για το Assassin's το ίδιο άκουσα και εγώ ότι θα είναι περισσότερο στο παρόν.

More
13 Nov 2016 13:29 #189385 by Marios Ntallaris

Πολύ εντυπωσιακό το πρώτο trailer για το Ghost in the Shell :) .

More
13 Nov 2016 20:44 - 13 Nov 2016 20:46 #189406 by Γιώργος Λόλας
Τρέιλερς από νέες ταινιούλες

Πρώτα από όλα, να πω ότι μου άρεσε αρκετά το τρέιλερ του Ghost in the Shell. Αχ βρε Scarlett έρωτα :P

Valerian and the City of a Thousand Planets
Σκηνοθέτης: Luc Besson
Παίζουν: Cara Delevingne, Ethan Hawke, John Goodman
Προβολή: Ιούλιος 2017

Φανταστείτε ένα mashup των Avatar, Jupiter Ascending και The Fifth Element. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Luc Besson που μας έχει χαρίσει τα The Fifth Element και Lucy (Scarlett Johansson έρωτας... ξανά)

The Brand New Testament
Σκηνοθέτης: Jaco Van Dormael
Παίζουν: Pili Groyne, Benoit Poelvoorde, Catherine Deneuve
Προβολή: 28 Ιανουαρίου 2016

Ο Θεός υπάρχει και ζει... στις Βρυξέλες! Σε αυτή την κωμωδία των Jaco Van Dormael και Thomas Gunzig, ο Θεός είναι ένας άξεστος 60άρης οικογενειάρχης που ζει στις Βρυξέλες με την γυναίκα και την κόρη του. Του αρέσει να πειράζει τον αθώο κοσμάκι με νόμους όπως "το τηλέφωνο θα χτυπήσει μόλις βολευτείς στην μπανιέρα" και "η διπλανή ουρά θα κινείται πάντα πιο γρήγορα".

Η κόρη του αποφασίζει να βάλει τέλος στα τερτίπια του πατέρα της, στέλνοντας μαζικά SMS σε όλους τους ανθρώπους την ακριβή ημερομηνία του θανάτου τους! Ο Θεός ξεκινάει το κυνήγι για να την σταματήσει να τον δυσκολεύει στα σχέδιά του, αλλά τα πράγματα παίρνουν μια... ιδιαίτερη τροπή. Το imdb αναφέρει ότι το Η Ολοκαίνουρια... Καινή Διαθήκη (όπως είναι ο τίτλος στα ελληνικά), έχει προβληθεί ήδη από τις 28 Ιανουαρίου στην χώρα μας. Ίσως να είναι τυπογραφικό λάθος, αλλά ψάξτε την μήπως την βρείτε.

La La Land
Σκηνοθέτης: Damien Chazelle
Παίζουν: Ryan Gosling, Emma Stone
Προβολή: 22 Δεκεμβρίου 2016 (Ελλάδα)

Ο Ryan Gosling και η Emma Stone πρωταγωνιστούν σε μια ιδιαίτερη κωμωδία με στοιχεία από μιούζικαλ και δράμα. O Sebastian, ένας jazz πιανίστας, γνωρίζει και ερωτεύεται την Mia, μια ανερχόμενη ηθοποιό στο Λος Άντζελες. Πανέμορφη φωτογραφία, ωραία μουσική και... αρκετός χορός.
Last edit: 13 Nov 2016 20:46 by Γιώργος Λόλας.

More
20 Nov 2016 23:20 #189583 by Aνέστης Αδαμίδης
Μετά τις live-action εκδοχές των Attack on Titan και Ghost in the Shell, έρχεται μια νέα προσθήκη στο χώρο των ταινιών. Έχει δοθεί στη δημοσιότητα trailer της επερχόμενης ταινίας Fullmetal Alchemist, η οποία αναμένεται μέσα το 2017. Μπορείτε να δείτε το trailer εδώ:

The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
21 Nov 2016 11:32 #189592 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έχουμε την κατάρα των video games σε ταινίες έχουμε και το αντίστοιχο θέμα στα anime που γίνονται Live Action. Ελπίζω το Full Metal Alchemist να βγει καλό και να μην έχουμε κακό αποτέλεσμα, γιατί το anime είναι απλά απίστευτο.
The following user(s) said Thank You: Aνέστης Αδαμίδης

More
22 Nov 2016 02:29 #189606 by Aνέστης Αδαμίδης
Για την ταινία Attack on Titan δεν έχω ακούσει άσχημα λόγια. Δεν έχω δώσει και ιδιαίτερη προσοχή, εδώ που τα λέμε. Η ταινία Death Note που ξεκίνησα να βλέπω και σταμάτησα πριν το πρώτο 10-λεπτο, έχει αμφίβολες κριτικές. Κι εγώ ελπίζω να βγει επική αυτή η ταινία, αν και δεν έχω ασχοληθεί με τη σειρά. Τώρα που μιλάμε ψάχνω παράλληλα να βρω καλό γκρουπ μετάφρασης, με ωραία ποιότητα.

More
22 Nov 2016 09:11 #189608 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Για την ταινία Attack on Titan δεν έχω ακούσει άσχημα λόγια. Δεν έχω δώσει και ιδιαίτερη προσοχή, εδώ που τα λέμε. Η ταινία Death Note που ξεκίνησα να βλέπω και σταμάτησα πριν το πρώτο 10-λεπτο, έχει αμφίβολες κριτικές. Κι εγώ ελπίζω να βγει επική αυτή η ταινία, αν και δεν έχω ασχοληθεί με τη σειρά. Τώρα που μιλάμε ψάχνω παράλληλα να βρω καλό γκρουπ μετάφρασης, με ωραία ποιότητα.

Δες το οπωσδήποτε. Full Metal Alchemist Brotherhood. Από τα top οτιδήποτε ever.

More
22 Nov 2016 12:55 #189613 by Καλλινίκη
Και εγώ για την ταινία επιφυλάσσομαι. Οι Ιάπωνες έχουν την δυνατότητα να γυρίσουν πολλές τέτοιου είδους ταινιών... Επιστημονικής φαντασίας, τρόμου κ.ο.κ.
Αλλά το αποτέλεσμα δεν βγαίνει καλό γιατί τα εφέ και το μοντάζ των ταινιών δείχνει φτωχό. Δηλαδή φαίνεται ότι είναι ψεύτικο, φτιαγμένο και όχι σαν να υπάρχει.
Θα μπορούσαν να ζητήσουν συνεργασία από αμερικάνικες εταιρείες αλλά δεν το κάνουν γιατί είναι πολλοί περήφανοι πιστεύω.
Βλέποντας το τρέιλερ παρατήρησα το σήμα της Warner Bros, ίσως να είναι αξιόλογη αυτή η ταινία και να βλέπεται.

More
22 Nov 2016 17:55 #189626 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα "τεχνολογίας" για τα εφέ, όσο budget. Ίσως τα studio που αναλαμβάνουν την παραγωγή τέτοιων ταινιών έχουν χαμηλά budget και γι' αυτό δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Παρολα αυτά, έχω παρατηρήσει ότι ανεβαίνει η τάση των adaptation, οπότε γίνεται πιο δημοφιλές στο κοινό κι έτσι πιστεύω ότι θα ανέβει το επίπεδο.