Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παπακαλιάδα

More
27 Nov 2006 14:52 #22845 by Βιβή Κεφαλωνίτη

Sir_A_K\ wrote: Έχει ακόμη πολλά να δώσει!!! Εγώ περιμένω να δω κάποια στιγμή την αγωνιώδη περιπλάνηση ενός bisexual ο οποίος προσπαθεί να βρει την ταυτότητά του πηγαίνοντας πότε με άντρες και πότε με γυναίκες. Αλλά και αυτό να μη γίνει ακόμη δεν έχει βγάλει σειρά που να τους φυστικώνει όλους όσους παίζουν, άντρες γυναίκες, οπότε γιατί να το χάσουμε το παλουκάρι?

Αν γράψει κάτι τέτοιο θα είναι καθαρά αυτοβιογραφικό!!
Καλύτερα να βλέπει κανείς το Survivor. Ποιο πολύ υπόθεση έχει!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Nov 2006 02:29 #22933 by Αντώνης Κατρής
Ε όχι βρε Βιβή τι είναι αυτά που λες? Άκου λέει Survivor... Επίσης έχω να κάνω μια παρατήρηση... Ποτέ ο Παπακαλιάτης δεν είχε ζώα. Άραγε φοβάται μήπως πρέπει να τα μαμήσει κι αυτά? Και αμέσως έρχεται το ερώτημα: Θα φυστικώσει και τη μαϊμού? :P

More
29 Nov 2006 03:22 #22935 by John Smith
Replied by John Smith on topic Παπακαλιάδα
Δεν ξέρω Αντώνη γιατί δεν τον παρακολουθώ αλλα πρέπει να σου πω οτι η Βίκυ Παπαδοπούλου είναι γειτόνισσα. Κατά 95% ο Παπακαλιάτης είναι εύθυμος. Μεγάλο τάλαντο η κοπέλα.

Eternity lies ahead of us
and behind...

Have you drunk your fill?

More
29 Nov 2006 22:11 #22981 by Alx
Replied by Alx on topic Παπακαλιάδα

Sir_A_K\ wrote: Ε όχι βρε Βιβή τι είναι αυτά που λες? Άκου λέει Survivor... Επίσης έχω να κάνω μια παρατήρηση... Ποτέ ο Παπακαλιάτης δεν είχε ζώα. Άραγε φοβάται μήπως πρέπει να τα μαμήσει κι αυτά? Και αμέσως έρχεται το ερώτημα: Θα φυστικώσει και τη μαϊμού? :P

Vasika analogos tis sinthikes, an px eihe grapsei-skinothetisei-paixei-servirei_tous_kafedes ston Nauago ton eho ikano na fistikone ti maimou, ta poulia, ta psaria, tis bananies, genika oti kinountane i ohi sto pedio volis tou kai sto telos tha fistikone kai ti mpala tou volei epeidei tha tou tin elege kiolas

More
29 Nov 2006 23:26 #22983 by Χριστόφορος
Αίσχος Sir_A_K!Ποτέ δε φανταζόμουν ότι ένας manageroπατέρας θα ασχολούταν με τέτοιες ανοησίες.By the way...πιστεύω πως ο καλύτερος ρόλος του Παπακαλιάτη ήταν στο Dolce Vita("εγω καλά είσαι'εσυ καλά είμαι;;"-ανεπανάληπτο)

PSN: personGR

More
27 Dec 2006 17:18 #24453 by Alx
Συγνώμη αλλά πρέπει να το εορτάσουμε, τελευταίο επεισοδίο αυτή την εβδομαδά για το τελευταίο πόνιμα του υπέρ ήρωα Καλλ, τι κρίμα θα το χάσω όπως και όλα τα υπόλοιπα, μέχρι τώρα

More
29 Dec 2006 01:38 #24524 by Αντώνης Κατρής
Τελείωσε δυστυχώς η Παπακαλιάδα... Και δυστυχώς τελείωσε με ένα φινάλε πολύ ήρεμο πολύ ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.... Απαράδεκτο!!! Σαν Παπακαλιάτης έπρεπε να έχει κάνει το κάτι παραπάνω... Οπότε από'δω και πέρα θα περιμένουμε το νέο έπος του εθνικού μας μπήχτη με την ελπίδα να κάνει αυτό που ξέρει καλά (?)... Να συνεχίσει να ζμπρώχνει!!!

More
29 Dec 2006 02:03 #24531 by penny
Replied by penny on topic Παπακαλιάδα
Ούτε για γέλια δεν είναι πλέον αυτός ο άνθρωπος. Πως το βλέπατε;
Και για το 'Παρά5" δεν το συζητώ. Αηδία

More
29 Dec 2006 03:08 #24543 by Mitropoulos Kostis
το "Παρά5" με έχει χαλάσει και μένα τώρα πλέον...
καλά για τον Παπακαλιάτη, τι να πω....? Το παλικάρι μια ιδέα δική του και πρωτότυπη, δεν έχει βγάλει! Τον προτιμούσα όταν ήταν με τον Λαζόπουλο στους "10 Μικρούς Μήτσους"

More
29 Dec 2006 12:36 #24557 by Alx

tiamat\ wrote: Ούτε για γέλια δεν είναι πλέον αυτός ο άνθρωπος. Πως το βλέπατε;

Κοίτα, δεν το εβλεπά