Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουσική: Νέα video clips που είδατε

More
14 Jan 2011 18:12 #87793 by Ιβάν
Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας, είναι επείγον! Θέλω να μου προτείνετε τραγούδια ή και beats (=bitακια που λέμε) που να μην είναι πολύ αργά στον ρυθμό αλλά ούτε πολύ γρήγορα. Δεν με νοιάζει αν θα είναι από παιχνίδι ή θα είναι Rock, πάντως να ξέρετε πως το χρειάζομαι για το sketch που θα κάνουμε την Κυριακή στο TaeKwonDo (επίδειξη). Θα παίζουμε ξύλο δηλαδή οπότε θέλω να είναι κάτι δυναμικό. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες τότε μην διστάσετε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jan 2011 18:16 #87795 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Το θέμα είναι πως το Rock δεν με αντιπροσωπεύει, γιατί οι περισσότεροι που ακούν Rock είναι σχετικά αργοί.

:?: :?: :?:
Σιγά μην είναι και λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

More
14 Jan 2011 18:17 #87796 by Νικολής Ασημάκης
Χαχαχα. +1 στο Χάρο. Τι θες να πεις με αυτό Αλκατράζ αγόρι μου;

More
14 Jan 2011 18:17 #87797 by Aνέστης Αδαμίδης
Άκου τα themes από το Street Fighter στο youube και βάλε όποια σου αρέσουν. Τόσα έχει εκεί. Πάτα καμιά λέξη-κλειδί.

More
14 Jan 2011 18:21 #87799 by Ιβάν

TheReaper wrote:

Alcatraz wrote: Το θέμα είναι πως το Rock δεν με αντιπροσωπεύει, γιατί οι περισσότεροι που ακούν Rock είναι σχετικά αργοί.

:?: :?: :?:
Σιγά μην είναι και λεωφορεία της ΕΘΕΛ.

Άντε ρε! Για παράδειγμα πάρε έναν Rockα skater και έναν που ακούει hip-hop, η διαφορά στο πως κινείται ο καθένας θα είναι αισθητή, αυτός που ακούει hip-hop θα έχει στυλ και θα είναι πιο ευκίνητος! Κατάλαβες;

More
14 Jan 2011 18:23 #87800 by Νικολής Ασημάκης
Αυτό που λες δεν στέκει. Έχω δει μεταλλά skater και hip-hopά skater και το ίδιο βλάκες μου φάνηκαν και οι δυο με τα παντελόνια που πάνε να πέσουν κλπ. Κακογουστιά. Απορώ που σου έρχονται όλα αυτά, πραγματικά.

More
14 Jan 2011 18:25 #87801 by Aνέστης Αδαμίδης
Mα ποιος από αυτούς που κάνουν skate ή οποιοδήποτε extreme sport ακούν rock; Για να έχεις ρυθμό στις κινήσεις σου πρέπει να υπάρχει ρυθμός γενικά. Και ο ρυθμός της rock δε βοηθάει σε κάτι τέτοιο. Ναι μεν υπάρχουν διάφορα promo βιντεάκια με rock μουσική αλλά δεν είναι για να σου δίνει ρυθμό στην κίνηση. Βασικά για να κάνεις οποιοδήποτε άθλημα, καλύτερα να μην ακούς μουσική, γιατί μπορεί να ακολουθείς μεν τον ρυθμό, αλλά μπορεί ο ρυθμός να μην συμβαδίζει με την πλαγιά, το παγκάκι, το πέταγμα. Οι μουσικές μπαίνουν στο editing. Άκου με που ξέρω.

More
14 Jan 2011 18:33 #87802 by Ιβάν
Χάρη, υπάρχει πλειοψηφία που ακούν Rock ενώ κάνουν extreme sports! Και σε skate, graffiti, parkour και breakdance η μουσική παίζει καθοριστικό ρόλο. Ναι μεν σου δίνει ρυθμό αλλά σε κάνει να προσπαθείς καινούρια κόλπα, δουλεύει η φαντασία και γενικά σου δίνει ώθηση.

More
27 Jan 2011 00:57 #88764 by Aνέστης Αδαμίδης
[youtube:2pje89pd]
[/youtube:2pje89pd]

Ένα ωραίο τραγούδι.

More
27 Jan 2011 11:50 #88773 by Alex
[youtube:1zkah2g7]
[/youtube:1zkah2g7]

Από το παίγνιον Iron Man 2...
Σπάστα...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT