Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Naruto VS One Piece VS Bleach

Poll: Naruto? One Piece? Bleach? Ποιό σας αρέσει πιό πολύ; (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Naruto
14 25%
One Piece
29 51.8%
Bleach
7 12.5%
Δεν ξεχωρίζω κάποιο/δεν έχω δει κανένα/δέν απαντώ/δεν μας παρατάς? :P
6 10.7%
Total number of voters: 26
Only registered users can participate to this poll
More
15 Mar 2016 23:44 #178057 by Marios Ntallaris
Εύκολη απάντηση για εμένα Naruto. Μαχάρες, δυνατή ιστορία και καλοσχεδιασμένοι χαρακτήρες. Μετά αν τα έβαζα σε σειρά θα επέλεγα το Bleach και μετά το One Piece.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2016 09:24 #178069 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Naruto μακράν καλύτερο από τα άλλα δύο, ολοκληρώθηκε κιόλας το στορυ. 8/10 του έβαλα εγώ. Ωραίο στορυ, ωραίοι χαρακτήρες και build up και ωραίες μάχες και κακοί. Το Bleach από τα αγαπημένα μου, με επικές μάχες, μουσική και κακούς αλλά ο δημιουργός του το έχει χάσει και το έκανε αχταρμά. One Piece απλά απαράδεκτο πλέον. Τα ίδια και τα ίδια...Από μέρος σε μέρος στο οποίο υπάρχει ένα βασίλειο, ένας τύραννος που πρέπει να νικήσουν και ένα σημαντικό πρόσωπο που πρέπει να σώσουν/προστατέψουν , πολεμούν πάντα με αυτούς που τους βολεύει(πχ swordsman vs swordsman, sniper vs sniper κλπ) και πάντα στο τέλος υπάρχει χρόνος για να σταματήσουν κάποια καταστροφή και να σώσουν το μέρος που βρίσκονται. Πολύ κουραστικό πλέον, ο μόνος λόγο που διαβάζω πλέον το μανγκα είναι απλά από συνήθειο, το ίδιο και το κακό πλέον Bleach.

More
07 Jun 2016 23:00 #182380 by Κώστας Σπανουδάκης
Θα με τρελλάνετε ρε? Δέκα χρόνια μετά.. Το necro σε αυτό το thread ήταν τόσο ισχυρό που έκανε raise ακόμα και εμένα :P

War..
War never changes..

More
08 Jun 2016 00:39 #182384 by Blood Prince
Bleach έχω δει αρκετά επεισόδια πριν καμία 5ετία αλλά και το One Piece φαίνεται πολύ ωραίο,ειδικά σε όσους αρέσει το περιβάλλον του ανιμέ το οποίο έχει να κάνει με πειρατές,θησαυρούς κ.λ.π

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
08 Jun 2016 01:18 #182388 by Καλλινίκη
Εννοείεται το One Piece. Έχει πρωτότυπο σενάριο, πολύ γέλιο, επικές μάχες και ιστορικά γεγονότα, μνημεία, ονόματα και μυθολογία πολλών λαών. Επίσης, παρατήρησα ότι οι χαρακτήρες του είναι εμπευσμένοι και από αμερικάνους ηθοποιούς ή τραγουδιστές.
Το Naruto δεν έχω δει το anime λόγω πολλώς filler οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Έχω διαβάσει μόνο το manga και μπορω να πω ότι ήταν μέτριο.
Τo Bleach πάλι έχει φοβερό σχεδιασμό χαρακτήρων αλλά το σενάριο του είναι μέτριο. Μάχες αν και επικές σε ορισμένες περπτωσεις είναι πολύ υπερβολικές και απορείς πως ζει ακόμα μιας και έχει χάσει τόσο αίμα. Έχω κακή εμπειρία από το Bleach μιας και στο Arrancar Arc είχαν κόψει την ροή του arc βάζοντας filler επειδή το anime έφτανε το manga.

More
11 Jun 2016 13:16 #182481 by Θέμης Αθανασόπουλος
Όχι άλλο κάρβουνο!
Το Naruto το είδα skipάροντας τα fillers, σχετικά ευχάριστο χωρίς.
Το Bleach το τελείωσα, ευτυχώς κάποιο από αυτά είχε τέλος.
Το One Piece με κούρασε τόσο που σταμάτησα να βλέπω anime για κανα χρόνο.

More
12 Jun 2016 00:21 #182490 by Aνέστης Αδαμίδης
@Shikabane_Hime7

Ναι, ενώ το Naruto είναι φοβερό, τι να λέμε τώρα... Παραδέχομαι τα λάθη του One Piece, αλλά δεν δέχομαι να το βάζουν σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τον κοντόξανθο καθυστερημένο, ειδικά από τη στιγμή που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι ένα Rasengan, κι αυτό για να το πετύχει πρέπει να έχει κάποιον κλώνο για βοήθεια ή να μπαίνει η αλεπού στη μέση. Κατά τ' άλλα ήρωας! Πάλι καλά που υπάρχουν και οι δευτεραγωνιστές και σώζουν κάπως την κατάσταση...

Με το Bleach δεν έχω ασχοληθεί πολύ, τα πρώτα δύο arcs είδα, κάπου στο επισόδειο 60 είμαι, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αλλά το θέμα των fillers και εδώ και στο Naruto (ακόμη και στο Shippuden) είναι για τα πανηγύρια...

More
12 Jun 2016 15:11 #182506 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: @Shikabane_Hime7

Ναι, ενώ το Naruto είναι φοβερό, τι να λέμε τώρα... Παραδέχομαι τα λάθη του One Piece, αλλά δεν δέχομαι να το βάζουν σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τον κοντόξανθο καθυστερημένο, ειδικά από τη στιγμή που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι ένα Rasengan, κι αυτό για να το πετύχει πρέπει να έχει κάποιον κλώνο για βοήθεια ή να μπαίνει η αλεπού στη μέση. Κατά τ' άλλα ήρωας! Πάλι καλά που υπάρχουν και οι δευτεραγωνιστές και σώζουν κάπως την κατάσταση...

Με το Bleach δεν έχω ασχοληθεί πολύ, τα πρώτα δύο arcs είδα, κάπου στο επισόδειο 60 είμαι, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Αλλά το θέμα των fillers και εδώ και στο Naruto (ακόμη και στο Shippuden) είναι για τα πανηγύρια...

Το manga του Ναρούτο είναι σίγουρα καλύτερο για μένα. ΑΝ ολοκληρωθεί ποτέ και η σαπουνόπερα one piece θα δω και τότε αν ή όχι είναι καλό, προς το παρόν είναι μέτριο, έχει κουράσει. Σαν anime αν βγάλει τα απαίσια filler και τα δύο είναι καλά πιστεύω. Το έχουν παρακάνει με τα filler. Το one piece το manga(το anime το παράτησα) έχει κουράσει πάρα πολύ, συνέχεια το ίδιο μοτίβο γίνεται.

More
10 Aug 2016 23:56 - 10 Aug 2016 23:58 #186178 by Χάρης
One piece θα ψήφιζα Bleach αλλά η ιστορία είναι σχεδόν η ίδια κάθε φορά μόνο μερικές season είναι ενδιαφέροντες όσο για το Naruto ε τι να πω πια μας έπνιξαν στα filler φτάνει πια, πάλι καλά που είχα διαβάσει το manga πιο πριν!!!

Attachments:
Last edit: 10 Aug 2016 23:58 by Χάρης.

More
11 Aug 2016 20:06 #186211 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Και του one piece η ίδια ειναι η ιστορία κάθε φορά. Συνέχεια απο μέρος σε μέρος όπου υπάρχει ενας κακός καταπιεστής, μια πριγκίπισσα, και στη τελική μάχη πάντα υπάρχει χρόνος που πρεπει να σταματήσουν κατι απο το να συμβεί. Καλό ειναι ´αλλα υπερτιμημένο για μένα. Αν δεν μου κινούσε το ενδιαφέρον το backstory του, δηλαδή τι συνέβη στο παρελθόν θα το είχα λογικά σταματήσει. Εχει καταντήσει παρα παρα πολυ κουραστικό.
Το bleach ενώ στα πρώτα τρία arc ηταν ωραίο μετα χάλασε. Απο ότι εχω διαβάσει/ακούσει ήθελε να το τελειώσει νωρίτερα ´αλλα δεν τον άφηναν και βγήκε αχταρμάς. Δεν ξερω κατα πόσο ισχύει. Το Ναρουτο σαν σύνολο κομπλέ, 8 θα του έβαζα.