Disney+ για την νέα σειρά Star Wars The Acolyte: "Θα είναι η πιο γκέι από όλες, ο R2D2 είναι λεσβία"
Η αποδόμηση των σειρών συνεχίζεται.
Η Disney συνεχίζει να καταστρέφει τις σειρές της μέσω του Disney Plus, την μία μετά την άλλη και πλέον σειρά έχει η ολοκληρωτική καταστροφή του Star Wars.
Η παραγωγός της νέας σειράς Star Wars: The Acolyte στο Disney+, Leslye Headland,
δήλωσε
: "Ο κόσμος μου λέει ότι η νέα σειρά Star Wars θα είναι πιο γκέι από ποτέ και ειλικρινά μου αρέσει". Η Headland έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι λεσβία και μάλιστα είπε ότι: "Το Star Wars είναι ήδη γκέι σειρά. Έχετε δει τις στολές που φοράνε;"
Watch the latest video at
foxnews.com
Την σκηνοθεσία της νέας σειράς Star Wars έχει αναλάβει η ΠακιστανοΚαναδή σκηνοθέτρια Sharmeen Obaid-Chinoy.
Εν τω μεταξύ, η ηθοποιός της νέας σειράς Star Wars, Amandla Stenberg, πρωταγωνίστησε σε ταινία του 2019 για τις σχέσεις ανάμεσα σε άτομα διαφορετικής φυλής,
είχε δηλώσει ότι
: "Στόχος μου ήταν να κάνω τους λευκούς ανθρώπους να κλάψουν". Η Stenberg έχει πει δημόσια ότι ανήκει στην LGBT κοινότητα και συγκεκριμένα έχει δηλώσει ότι είναι non-binary. Συνεπώς ακόμα και η επιλογή των ηθοποιών και της σκηνοθέτριας δεν είναι τυχαία από την Disney.
Επίσης, στο cast ηθοποιών
υπάρχει και ένα τρανς άτομο
, αλλά και διάφορα άλλα μέλη της LGBT κοινότητας.