Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Wars: The Acolyte

More
08 Jun 2024 16:38 #276152 by Μάνος Γρυπάρης
Η Disney συνεχίζει να καταστρέφει τις σειρές της μέσω του Disney Plus, την μία μετά την άλλη και πλέον σειρά έχει η ολοκληρωτική καταστροφή του Star Wars.

Η παραγωγός της νέας σειράς Star Wars: The Acolyte στο Disney+, Leslye Headland, δήλωσε: "Ο κόσμος μου λέει ότι η νέα σειρά Star Wars θα είναι πιο γκέι από ποτέ και ειλικρινά μου αρέσει". Η Headland έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι λεσβία και μάλιστα είπε ότι: "Το Star Wars είναι ήδη γκέι σειρά. Έχετε δει τις στολές που φοράνε;"

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jun 2024 17:40 #276153 by Απόστολος Μητσακούλης
Ευτυχώς δν την έχω δει ακόμα και ούτε πρόκειτε μετά απο αυτό.

More
09 Jun 2024 11:20 #276160 by Nikos Georgopoulos
Disney+ για την νέα σειρά Star Wars The Acolyte: "Θα είναι η πιο γκέι από όλες, ο R2D2 είναι λεσβία"

Η αποδόμηση των σειρών συνεχίζεται.

Η Disney συνεχίζει να καταστρέφει τις σειρές της μέσω του Disney Plus, την μία μετά την άλλη και πλέον σειρά έχει η ολοκληρωτική καταστροφή του Star Wars.

Η παραγωγός της νέας σειράς Star Wars: The Acolyte στο Disney+, Leslye Headland, δήλωσε : "Ο κόσμος μου λέει ότι η νέα σειρά Star Wars θα είναι πιο γκέι από ποτέ και ειλικρινά μου αρέσει". Η Headland έχει δηλώσει δημόσια ότι είναι λεσβία και μάλιστα είπε ότι: "Το Star Wars είναι ήδη γκέι σειρά. Έχετε δει τις στολές που φοράνε;"
Watch the latest video at foxnews.com
Την σκηνοθεσία της νέας σειράς Star Wars έχει αναλάβει η ΠακιστανοΚαναδή σκηνοθέτρια Sharmeen Obaid-Chinoy.

Εν τω μεταξύ, η ηθοποιός της νέας σειράς Star Wars, Amandla Stenberg, πρωταγωνίστησε σε ταινία του 2019 για τις σχέσεις ανάμεσα σε άτομα διαφορετικής φυλής, είχε δηλώσει ότι : "Στόχος μου ήταν να κάνω τους λευκούς ανθρώπους να κλάψουν". Η Stenberg έχει πει δημόσια ότι ανήκει στην LGBT κοινότητα και συγκεκριμένα έχει δηλώσει ότι είναι non-binary. Συνεπώς ακόμα και η επιλογή των ηθοποιών και της σκηνοθέτριας δεν είναι τυχαία από την Disney.

Επίσης, στο cast ηθοποιών υπάρχει και ένα τρανς άτομο , αλλά και διάφορα άλλα μέλη της LGBT κοινότητας.

More
25 Aug 2024 01:32 #277212 by Nikos Georgopoulos
Το Disney+ ακυρώνει την σειρά Star Wars: The Acolyte, μετά από μια season

Δεν κράτησε και πολύ.

Νωρίτερα φέτος, η σειρά The Acolyte έκανε πρεμιέρα στο Disney+ με εντυπωσιακούς αριθμούς streaming και παρά το “ανοιχτό” τέλος της πρώτης season, το Disney+ αποφάσισε να μην συνεχιστεί η σειρά Star Wars.

Η απόφαση να τελειώσει η σειρά έρχεται λίγο περισσότερο από έναν μήνα μετά το τέλος της πρώτης season του The Acolyte. Η σειρά ήταν το πρώτο live-action Star Wars project που διαδραματίζεται στην εποχή του High Republic και πρωταγωνιστούσε η Amandla Stenberg σε διπλό ρόλο ως οι δίδυμες αδελφές Osha και Mae. Παρόλο που το The Acolyte φάνηκε να είναι θύμα μαζικών αρνητικών reviews από το κοινό, αυτό δεν ήταν το τελικό χτύπημα για τη σειρά. Η πρεμιέρα δύο επεισοδίων τον Ιούνιο είχε 4,8 εκατομμύρια θεατές την πρώτη ημέρα, που ήταν η υψηλότερη πρεμιέρα του Disney+ φέτος.

Την πρώτη εβδομάδα, έφτασε τους 11,1 εκατομμύρια θεατές. Ωστόσο, η δυναμική του The Acolyte εξανεμίστηκε μετά το τρίτο επεισόδιο και βγήκε από τα top 10 των charts streaming. Το season finale επέστρεψε στο top 10 με 335 εκατομμύρια λεπτά προβολής. Η δημιουργός της σειράς, Lesley Headland, έχει μοιραστεί μερικές από τις ιδέες της για τη δεύτερη season του The Acolyte. Αν η Lucasfilm δεν αποφασίσει να συνεχίσει την ιστορία ως μυθιστόρημα ή comic, η τελική μοίρα των επιζώντων χαρακτήρων μπορεί να μην αποκαλυφθεί.