Dune: Part Three
Ο Dennis Villeneuve την ετοιμάζει, αλλά θα...καθυστερήσει.
Ο Dennis Villeneuve, σκηνοθέτης των ταινιών Dune, έκανε δηλώσεις για την δημιουργία της τρίτης ταινίας.
Ως γνωστόν, η νέα σειρά ταινιών Dune θα είναι τριλογία. Ωστόσο, ο Villeneuve θα κάνει μία παύση πριν από την τρίτη ταινία, καθώς δήλωσε: "Ένιωσα ότι ήταν καλή ιδέα να προχωρήσω στο sequel αμέσως μετά το πρώτο μέρος. Ήδη σχεδιάζαμε, γράφαμε και άλλα. Αλλά σήμαινε επίσης ότι για έξι χρόνια ήμουν στο Arrakis ασταμάτητα και νομίζω ότι θα είναι υγιές να κάνετε και λίγο μία παύση. Πρώτον, πρέπει να βεβαιωθώ ότι έχουμε ένα δυνατό σενάριο. Αυτό που θέλω να αποφύγω είναι να μην έχω κάτι έτοιμο. Δεν το έκανα ποτέ και τώρα νιώθω ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο λόγω του ενθουσιασμού. Επίσης, το σενάριο θα πρέπει να είναι αληθινό, πρέπει να είναι σχετικό γιατί αν κάνω ποτέ το Dune Messiah, θα είναι επειδή θα είναι καλύτερο από το δεύτερο μέρος. Διαφορετικά, δεν θα το κάνω".
Ο Villeneuve έχει τέσσερα projects σε στάδιο παραγωγής, τα οποία περιλαμβάνουν την ταινία για την Κλεοπάτρα, και ένα μυστηριώδες project που δεν έχει ανακοινωθεί - "πρέπει να δει το φως της ημέρας αρκετά γρήγορα", είπε.