Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρά Star Wars με τον Lando Carissian

More
08 Apr 2023 00:40 #270573 by Μάνος Γρυπάρης
Η Kathleen Kennedy, επικεφαλής της Lucasfilm, δήλωσε ότι η σειρά Star Wars θα υλοποιηθεί, ότι είναι ενθουσιασμένη για αυτό και ότι σε αυτή θα πρωταγωνιστεί ο Donald Glover ως Lando Calrissian. Είχε ξαναπαίξει τον ρόλο και το 2018.

Ο Glover δήλωσε πριν μερικές ημέρες ότι θα παίξει τον ρόλο του Lando

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Apr 2023 10:41 #270588 by Nikos Georgopoulos
Σειρά Star Wars με τον Lando Calrissian

Με πρωταγωνιστή τον Donald Glover.

Η Kathleen Kennedy, επικεφαλής της Lucasfilm, δήλωσε ότι η σειρά Star Wars θα υλοποιηθεί, ότι είναι ενθουσιασμένη για αυτό και ότι σε αυτή θα πρωταγωνιστεί ο Donald Glover ως Lando Calrissian. Είχε ξαναπαίξει τον ρόλο και το 2018 στο Solo: A Star Wars Story.

Ο Glover δήλωσε πριν μερικές ημέρες ότι θα παίξει τον ρόλο του Lando. Είχε πει: "Είμαστε σε συζητήσεις. Αυτό μπορώ να πω χωρίς η Kathleen Kennedy να με κυνηγήσει. Θα το ήθελα να ξαναπαίξω τον Lando. Απλά θα πρέπει να γίνει την κατάλληλη στιγμή. Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Δεν θέλω να δουλεύω απλά στο οτιδήποτε, κάτι που θα ήταν χάσιμο χρόνου ή απλά μια επιταγή. Καλύτερα να ξοδεύω τον χρόνο μου με άτομα που απολαμβάνω. Θα πρέπει απλά να γίνει το σωστό πραγμα, κάτι που πιστεύω ότι μπορεί να γίνει. Ο Lando είναι αυτός ο ρόλος".

Εν τω μεταξύ η Disney ετοιμάζει την σειρά Star Wars: Ahsoka που έρχεται στο Disney+ τον Αύγουστο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.