Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρά The Witcher από το Netflix

More
09 Dec 2021 05:06 #258104 by Stathis Moose Stathopoulos
Ο Henry Cavill διορθώνει τηλεοπτικό παρουσιαστή σχετικά με το Warhammer

Ο Graham Norton μπέρδεψε το Warcraft με το Warhammer

O Henry Cavill διόρθωσε τον Graham Norton σχετικά με το Warhammer.

To Graham Norton Show , είναι μια βρετανικής τηλεοπτική εκπομπή που φέρνει διάσημους καλεσμένους, τους παίρνει συνεντεύξεις και στη συνέχεια τους βάζει να συνομιλούν μεταξύ τους καθώς η βραδιά συνεχίζεται. Αρκετά συνηθισμένα τηλεοπτικά πράγματα για αργά το βράδυ, γι' αυτό και ο Henry Cavill ήταν εκεί, επειδή έχει να προωθήσει τη νέα σειρά του The Witcher. Το αποκορύφωμα της εμφάνισής του όμως δεν είχε καμία σχέση με το The Witcher ήρθε όταν ο Norton ξεκίνησε μια συζήτηση σχετικά με την αγάπη του Cavill για το Warhammer, και συγκεκριμένα για το πόσο μέσα είναι όταν πρόκειται για πράγματα όπως η ζωγραφική των μινιατούρων.

<youtube>c6lZa78kuK0</youtube>

Ο Norton ρώτησε: "Ζωγραφίζεις, είναι το War, World of Warcraft;" με τον Cavill να τον διορθώνει λέγοντας ότι πρόκειτε για το Warhammer. Το υπόλοιπο τμήμα εξελίσσεται αρκετά αμήχανα, καθώς ο οικοδεσπότης το στήνει ξεκάθαρα ως κάποιο είδος αστείου τονίζοντας πόσο παράξενο είναι κάποιος σαν τον Cavill να ασχολείται με το wargaming ενώ ο Tom Holland του Spider-Man ουσιαστικά παρακαλάει τον Cavill να έρθει στο σπίτι του για να παίξουν Warhammer, λέγοντας "αυτό ακούγεται καταπληκτικό".

Διαβάστε το review του Warhammer 40.000: Gladius.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Mar 2022 00:05 #261710 by Nikos Georgopoulos
Ο Henry Cavill επισκέφτηκε την Games Workshop, δημιουργό της σειράς Warhammer

Έχει δηλώσει μεγάλος fan της σειράς.

Ο Henry Cavill επισκέφτηκε την Games Workshop, δημιουργό της σειράς Warhammer, καθώς είναι μεγάλος fan της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darren Latham (@darrenlatham)

Ο γνωστός ηθοποιός έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε να συμμετέχει σε κάποια μεταφορά της σειράς Warhammer 40.000 στο σινεμά ή στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει στο Empire : "Αμέσως θα άρπαζα την ευκαιρία θα την άρπαζα αμέσως. Είναι κάτι που θα ήμουν ενθουσιασμένος να κάνω". Ο Cavill και οι υπεύθυνοι της Games Workshop δεν αποκάλυψαν αν η επίσκεψή του αφορούσε το συγκεκριμένο θέμα.

More
31 Oct 2022 08:50 #267346 by Nikos Georgopoulos
Τέλος ο Henry Cavill από τον ρόλο του Geralt στη σειρά The Witcher: Season 4

Ο Liam Hemsworth στη θέση του.

Η σειρά The Witcher αποχαιρετά τον Henry Cavill, καθώς ένας άλλος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Geralt στην Season 4. Ο Liam Hemsworth θα αναλάβει τον ρόλο.

Οι λόγοι δεν είναι ξεκάθαροι. Ο Cavill δήλωσε για την αποχώρησή του: «Το ταξίδι μου ως Geralt of Rivia ήταν γεμάτο με τέρατα και περιπέτειες και δυστυχώς, θα καταθέσω το μετάλλιο και τα ξίφη μου για τη σεζόν 4. Όπως συμβαίνει με τους σπουδαιότερους λογοτεχνικούς χαρακτήρες, περνάω τη δάδα με ευλάβεια για τον χρόνο που αφιερώσαμε ενσαρκώνοντας τον Geralt και με ενθουσιασμό για να δω την ερμηνεία του Liam».

Ο Hemsworth είχε επίσης κάτι να πει για το casting του, λέγοντας: «Ως fan των Witcher, έχω την ευκαιρία να παίξω τον Geralt of Rivia. Ο Henry Cavill ήταν ένας απίστευτος Geralt και είναι τιμή μου που δίνει εμένα τα ηνία και επιτρέποντάς μου να πιάσω τα σπαθιά του White Wolf για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειας».

Η τρίτη σεζόν του The Witcher δεν έχει ακόμη προβληθεί, προς το παρόν προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023, οπότε έχουμε ακόμα λίγο...Cavill μπροστά μας.

More
19 Dec 2022 02:14 #268258 by Μάνος Γρυπάρης
Μετά το The Witcher, ο Henry Cavill δεν θα παίξει ούτε ως Superman

Οι παραγωγοί του ανακοίνωσαν διακοπή συνεργασίας.

Μετά την διακοπή συνεργασίας με τους παραγωγούς της σειράς The Witcher, Ο Henry Cavill δεν θα παίξει ως Superman στις νέες ταινίες της DC.

Παρότι ο ρόλος αυτός του ταιριάζει, δυστυχώς δεν θα τον δούμε, καθώς δήλωσε: «Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και έχω θλιβερά νέα. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Σούπερμαν. Αφού μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους, αυτά τα νέα δεν είναι ότι πιο εύκολο, αλλά αυτή είναι η ζωή. Η αλλαγή ηθοποιοών είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Henry Cavill (@henrycavill)

Η απογοήτευση του Cavill είναι αισθητή και φαίνεται ότι έφαγε "κρέμασμα" από δύο μεγάλες παραγωγές, την στιγμή που έχει μεγάλη συμπάθεια από τους gamers, όχι μόνο λόγω Geralt, αλλά και επειδή είναι PC gamer.
 «Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που πρεσβεύει ο Σούπερμαν δεν θα περάσει ποτέ», κατέληξε ο Cavill.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Dec 2022 19:04 #268312 by Απόστολος Μητσακούλης
Κρίμα, ήταν καλός στον ρόλο του superman και ακόμα καλύτερος στο witcher.