Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Avengers Project

More
12 Jul 2022 17:32 #265495 by Nikos Georgopoulos
Η She-Hulk ίσως έρθει στο Marvel’s Avengers

Η αποκάλυψη έγινε κατά λάθος σε livestream.

Απ' ότι φαίνεται, η She-Hulk θα μπει στο Marvel’s Avengers και θα είναι playable χαρακτήρας.

H πληροφορία διέρρευσε από ένα επίσημο Xbox livestream στο Twitch, στο οποίο συμμετείχε o streamer, Frank Ellerbe και ο Lead Desiner, Brian Waggoner. Σε ένα σχόλιο, ο Ellerbe ισχυρίστηκε ότι η δασκάλα του στην υποκριτική έδωσε την φωνή της στην She-Hulk στο παιχνίδι, προς προφανή έκπληξη του Waggoner, ο οποίος δήλωσε ότι ο χαρακτήρας δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα.

Συγκεκριμένα είπε: “Ίσως δεν πρέπει να το πω. Νομίζω ότι είναι γνωστό, το ανακοίνωσε. Εντάξει, λοιπόν, η δασκάλα υποκριτικής μου είναι η φωνή της She-Hulk και δεν θα πω το όνομα της επειδή δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί. Νομίζω πως έχει ανακοινωθεί” Ο Wagger απάντησε:” Όχι, δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα τέτοιο”.

Ο ερχομός της She-Hulk στο Marvel's Avengers δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς οι θαυμαστές έχουν βρει στοιχεία για την άφιξή της στο παρελθόν. Επίσης είναι και η σειρά στο Disney+ έρχεται τον Αύγουστο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2022 00:36 #266179 by Nikos Georgopoulos
Review bombing στο She-Hulk: Attorney at Law

Οι fans της Marvel γίνονται haters.

Η σειρά She Hulk: Attorney at Law δέχεται review bombing πριν καν αρχίσει η προβολή της.

Τα user reviews κυμαίνονται από 1/10 έως 10/10. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του IMDb, οι περισσότεροι reviewers είναι ενήλικες άντρες και κυρίως άνω των 30.  Λογικά η σειρά θα καταλήξει να έχει άφθονα 1/10 από επικριτές και ορισμένα 10/10 από όσους θα θελήσουν να περάσουν μια αντίθετη (θετική) άποψη.

Οι πιο πρόσφατες τηλεοπτικές κυκλοφορίες της Marvel, η Ms. Marvel και η Moon Knight υποβλήθηκαν και οι δύο σε review bombing. Το Dr. Strange in the Multiverse of Madness είχε επίσης ορισμένα στοιχεία...woke που ξένισαν τους fans της εταιρείας, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Η ταινία Eternals της Marvel έλαβε πολύ χειρότερα user reviews. Γενικά τα τελευταία χρόνια, το inclusivity και το diversion στις παραγωγές της Marvel και της Disney είναι υπεράνω κάθε σεναρίου.

Όσον αφορά την She Hulk, πολλοί fans της Marvel ήταν εξ αρχής αρνητικοί στην θηλυκή εκδοχή του δημοφιλούς ήρωα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.