Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ταινία Horizon Zero Dawn

More
26 May 2022 19:00 - 26 May 2022 22:38 #264515 by Μάνος Γρυπάρης
Τρεις νέες gaming σειρές  αναμένεται να κυκλοφορήσουν . Συγκεκριμένα πρόκειται για σειρές που αφορούν τα games Horizon Zero Dawn, God of War και Gran Turismo.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 26 May 2022 22:38 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 May 2022 22:11 - 26 May 2022 22:45 #264518 by Nikos Georgopoulos
Σειρές Horizon Zero Dawn, God of War και Gran Turismo

Τρεις νέες gaming σειρές  αναμένεται να κυκλοφορήσουν . Συγκεκριμένα πρόκειται για σειρές που αφορούν τα games Horizon Zero Dawn, God of War και Gran Turismo.

Οι δύο πρώτες σειρές έχουν ξεκινήσει την παραγωγή τους. Αυτή του Gran Turismo βρίσκεται σε στάδιο σχεδιασμού και παρουσίασης όσον αφορά την έγκριση του μπάτζετ που πρέπει να δαπανηθεί. Επομένως το πιθανότερο είναι να κυκλοφορήσει τελευταία από την εν λόγω τριάδα.

Η νέα ταινία God of War είχε αποκαλυφθεί πρώτα από το Deadline τον Μάρτιο . Οι τρεις αυτές σειρές θα προβληθούν σε συνδρομητικές πλατφόρμες.
Εν τω μεταξύ η ταινία Uncharted είναι μία από τις καλύτερες gaming ταινίες σε έσοδα και μπορείτε να δείτε γιατί στο σχετικό review μας.

Συνολικά υπάρχουν 10 ταινίες βασισμένες σε PlayStation games που θα αναπτυχθούν.

Συζητήστε για την σειρά Horizon Zero Dawn στο παρακάτω forum topic.
Last edit: 26 May 2022 22:45 by Μάνος Γρυπάρης.

More
More
27 May 2022 21:52 #264538 by Απόστολος Μητσακούλης
Το God of War μπορύν να το κάνουν σε στιλ σειράς vikings το οποίο δν με χαλάει :) Να τον κάνουν να πετροκόβει. Για το Horizon δν ξέρω αν θα πετύχει αν το κάνουν ταινία. Σειρά άνετα. Για το Gran Turismo μέχρι στιγμής μου είναι αδιάφορο σαν ταινία η σείρα.