Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fast And Furious 10

More
28 Jun 2021 23:46 - 28 Jun 2021 23:50 #253106 by Μάνος Γρυπάρης
Τα γυρίσματα της ταινίας Fast And Furious 10 θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2022. Η 20χρονη ιστορία των ταινιών θα ολοκληρωθεί του χρόνου.Ο ηθοποιός Vin Diesel αποκάλυψε ότι το φινάλε της σειράς Fast and Furious θα έρθει του χρόνου. Στη σειρά ταινιών, ο Vin παίζει ως γνωστόν τον ρόλο του Dominic Toretto και ο ρόλος αυτός θα αφορά τα "Fast 10 Part 1 και Part 2, το φινάλε της σειράς, τον Ιανουάριο" όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Great news for the Fast Fam! @vindiesel tells @MATTHEWHOFFMAN1 that he's filming Fast 10 Part One and Part Two in January.   #F9 pic.twitter.com/Bs4M7Jou9a — Regal (@RegalMovies) June 24, 2021

Το Fast and Furious 9 σημείωσε 70 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική κατά το εναρκτήριο Σαββατοκύριακο προβολής του, το οποίο αποτελεί ρεκόρ για το box office σε περίοδο πανδημίας, δηλαδή από το 2019.

Το Fast and Furious 9 προβάλεται στις αίθουσες αυτές τις ημέρες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 28 Jun 2021 23:50 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Nov 2021 11:08 #257196 by Stathis Moose Stathopoulos
Με Vin Diesel και Dwayne Johnson

Οι Vin Diesel και Dwayne Johnson δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στο Fast and Furious 10. Φήμες λένε ότι στο παρελθόν είχαν διαφορές στη συνεργασία τους, ωστόσο με ανακοίνωση στο Instagram επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή τους. Μάλιστα ο Vin Diesel δήλωσε ότι τα παιδιά του στο σπίτι λένε τον Dwayne Johnson "Θείο Dwayne".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

More
10 Nov 2021 21:59 #257240 by Απόστολος Μητσακούλης
Ας είναι τουλάχιστον το τελευταίο. Ήδη έχει ξεφύγει πολύ. Περισσότερο action έγινε.

More
09 Dec 2021 03:03 #257789 by Stathis Moose Stathopoulos
Με Vin Diesel και Dwayne Johnson

Οι Vin Diesel και Dwayne Johnson δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν στο Fast and Furious 10. Φήμες λένε ότι στο παρελθόν είχαν διαφορές στη συνεργασία τους, ωστόσο με ανακοίνωση στο Instagram επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή τους. Μάλιστα ο Vin Diesel δήλωσε ότι τα παιδιά του στο σπίτι λένε τον Dwayne Johnson "Θείο Dwayne".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

More
27 Dec 2021 18:37 #259172 by Stathis Moose Stathopoulos
Ημερομηνία προβολής

Το Fast and Furious 10 θα προβληθεί στις 19 Μαϊου του 2023. Αρχικά αναμενόταν στις 7 Απριλίου, ωστόσο θα καθυστερήσει για ενάμιση μήνα.
Θα υπάρξει και ένα Β' μέρος του Fast & Furious 10, το οποίο αναμένεται...το 2024.

More
01 Jan 2022 02:37 #259566 by Nikos Georgopoulos
Ο The Rock δεν θα συμμετάσχει στο Fast and Furious 10

Με δήλωσή του, ο Dwayne Johnson (The Rock) δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο Fast and Furious 10, καθώς όπως θυμίζουμε είχε διαφορές με τον Vin Diesel.
Ο The Rock απέρριψε το δημόσιο αίτημα του Vin Diesel (πρωταγωνιστή και παραγωγού) να επιστρέψει στη νέα ταινία. Ο Vin Diesel περίμενε ότι ο The Rock θα δεχόταν να συμμετάσχει ως ο κρυφός πράκτορας Lucas Hobbs. Μιλώντας όμως στο CNN, ο Dwayne Johnson δήλωσε απλά ότι δίνει τις καλύτερες ευχές του στην ομάδα του Fast & Furious 10, αλλά ότι δεν θα επιστρέψει.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Είπα απευθείας στον Vin Diesel ότι δεν θα επιστρέψω στις ταινίες.  Ήμουν σταθερός αλλά εγκάρδιος με τα λόγια μου και είπα ότι θα ήμουν πάντα υποστηρικτής του καστ και πάντα θα στηρίζω το franchise να είναι επιτυχημένο, αλλά ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω. Ήμουν σταθερός αλλά εγκάρδιος με τα λόγια μου και είπα ότι θα ήμουν πάντα υποστηρικτής του cast και πάντα θα στηρίζω το franchise Fast and Furious για να είναι επιτυχημένο, αλλά ότι δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω. Η πρόσφατη δημόσια ανάρτηση του Vin ήταν ένα παράδειγμα χειραγώγησής του. Δεν μου άρεσε που έβαλε και τα παιδιά του στην ανάρτηση, καθώς και τον θάνατο του Paul Walker. Αφήστε τους έξω από αυτό. Είχαμε μιλήσει πριν από μήνες για αυτό και καταλήξαμε σε σαφή κατανόηση διακοπής της συνεργασίας".

Το Fast and Furious 10 θα προβληθεί στις 19 Μαϊου του 2023 .

More
20 Apr 2022 21:57 #263380 by Nikos Georgopoulos
Fast X

Μέσω ανακοίνωσης στο Twitter από το επίσημο account της σειράς Fast and Furious, απ' ότι φαίνεται το Fast and Furious 10 θα ονομαστεί Fast X. Παράλληλα, μάθαμε ότι η παραγωγή της ταινίας έχει ξεκινήσει.

Fasten your seat belts. FAST X is now in production. pic.twitter.com/08K6Eai3c1

— The Fast Saga (@TheFastSaga) April 20, 2022

Το Fast and Furious 10 θα προβληθεί στις 19 Μαϊου του 2023 .

More
21 Apr 2022 02:10 #263388 by Απόστολος Μητσακούλης
x σφάχτον θα είναι. πραγματικά δν ξέρω γιατι συνεχείζουν ακόμα.

More
27 Apr 2022 22:43 #263714 by Nikos Georgopoulos
Ο σκηνοθέτης Justin Lin αποχώρησε από το project

Ο Justin Lin ο οποίος έχει ήδη σκηνοθετήσει 4 ταινίες της σειράς, αποχωρεί από σκηνοθέτης του Fast X και θα παραμείνει ως παραγωγός.
Συγκεκριμένα ο Lin δήλωσε: "Με την υποστήριξη της Universal, πήρα τη δύσκολη απόφαση να κάνω πίσω ως σκηνοθέτης του Fast X, αλλά θα παραμείνω στο project ως παραγωγός. Μέσα σε 10 χρόνια και πέντε ταινίες, έχουμε κάνει γυρίσματα με τους καλύτερους ηθοποιούς, τα καλύτερα stunts, και τις καλύτερες καταδιώξεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι Ασιατικής καταγωγής, οπότε είμαι περήφανος που βοηθάω στο χτίσιμο της πιο ποικίλης σειράς ταινιών. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους υπέροχους ηθοποιούς, του τεχνικούς και στο studio για την υποστήριξή τους και που με καλωσόρισαν στην οικογένεια Fast".

#FASTX pic.twitter.com/T0w9LuYS0F

— The Fast Saga (@TheFastSaga) April 26, 2022

Ο λόγος της αποχώρησης του Lin δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ούτε ποιος σκηνοθέτης θα τον αντικαταστήσει.

Το Fast X αναμένεται να προβληθεί στις 19 Μαϊου του 2023 .

More
27 Apr 2022 23:16 #263725 by Nikos Georgopoulos
Ο σκηνοθέτης Justin Lin αποχώρησε από το project

Ο Justin Lin ο οποίος έχει ήδη σκηνοθετήσει 4 ταινίες της σειράς, αποχωρεί από σκηνοθέτης του Fast X και θα παραμείνει ως παραγωγός.
Συγκεκριμένα ο Lin δήλωσε: "Με την υποστήριξη της Universal, πήρα τη δύσκολη απόφαση να κάνω πίσω ως σκηνοθέτης του Fast X, αλλά θα παραμείνω στο project ως παραγωγός. Μέσα σε 10 χρόνια και πέντε ταινίες, έχουμε κάνει γυρίσματα με τους καλύτερους ηθοποιούς, τα καλύτερα stunts, και τις καλύτερες καταδιώξεις. Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι Ασιατικής καταγωγής, οπότε είμαι περήφανος που βοηθάω στο χτίσιμο της πιο ποικίλης σειράς ταινιών. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους υπέροχους ηθοποιούς, του τεχνικούς και στο studio για την υποστήριξή τους και που με καλωσόρισαν στην οικογένεια Fast".

#FASTX pic.twitter.com/T0w9LuYS0F

— The Fast Saga (@TheFastSaga) April 26, 2022

Ο λόγος της αποχώρησης του Lin δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, ούτε ποιος σκηνοθέτης θα τον αντικαταστήσει.

Το Fast X αναμένεται να προβληθεί στις 19 Μαϊου του 2023 .