Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρά Crash Landing on You

More
03 Jun 2020 19:03 #235118 by Μάνος Γρυπάρης

Η σειρά αυτή ήταν ο λόγος που έβαλα Netflix, την περίοδο που ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε εξαφανιστεί.
Είναι μια Κορεάτικη σειρά, που παντρεύει άριστα κωμωδία και δράμα, καθώς μιλάει για τον έρωτα, μιας κοπέλας από την Νότια Κορέα κι ενός άνδρα από την Βόρεια Κορέα. Πραγματικά συνδυάζει γέλιο, συγκίνηση, αγωνία, ανιδιοτελή αγάπη ή ακόμη καλύτερα αναδεικνύει την ένωση των δύο λαών, που στην τελική είναι το ίδιο έθνος.

Ο πήχης για τις ερωτικές σειρές, τις ελάχιστες που έχουν απομείνει σήμερα, πάει στο επόμενο επίπεδο. Αξίζει να την δείτε με χίλια. Μετά από αυτή τη σειρά θα γεμίσετε ευχάριστες αναμνήσεις. Ίσως αλλάξουν και οι ανάγκες σας για ψυχαγωγία. Κυκλοφορεί στο Netflix, σε 16 επεισόδια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Apr 2021 18:48 #248808 by Μάνος Γρυπάρης
Crash Landing on You review.
Η πρώτη μου κριτική για non-gaming σειρά! Αξίζει τον χρόνο σας.

Τα δύο τραγούδια που ξεχώρισα βρίσκονται στην περιγραφή του βίντεο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Apr 2021 21:13 #248810 by Blood Prince
Δεν συνηθίζω να βλέπω ερωτικές σειρές αλλά η συγκεκριμένη καθώς αφορά τον έρωτα δύο ανθρώπων από δύο εχθρικές χώρες (Βόρεια & Νότια Κορέα) φαίνεται ενδιαφέρουσα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish