Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Big Brother 2020 στον ΣΚΑΪ

More
29 Oct 2019 20:43 #228061 by Giorgos Tsolaridis
Ήταν το πρώτο ριάλιτι που βγήκε στην ελληνική τηλεόραση.

Το «Big Brother» μεταδόθηκε το 2001 στον ΑΝΤ1 και προκάλεσε πάταγο. Ο τελικός μάλιστα που ανέδειξε νικητή τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη ή Τσάκα ξεπέρασε σε τηλεθέαση το 70% με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην παρουσίαση.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου μεταδόθηκαν τρεις κύκλοι ενώ διάφορες εκδοχές στη συνέχεια δε σημείωσαν και τόσο μεγάλη επιτυχία. Το 2010 μετακόμισε στον ALPHA με παρουσιάστρια την Ρούλα Κορομηλά και τελικό νικητή τον Κρητικό Γιάννη Φουκάκη όπου υποδέχτηκαν οι συντοπίτες του σα λαϊκό ήρωα.

Ο ΣΚΑΪ ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής και φέρνει και πάλι το «Big Brother» στην Ελλάδα.

«Ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου, το Big Brother, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Τα δικαιώματα του Big Brother εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ από την εταιρία Endemol Shine International για να το εντάξει στο πρόγραμμά του.

Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μετάδοσή του. Το επιτυχημένο ριάλιτι έχει προβληθεί σε 70 χώρες ανά τον κόσμο, αλλάζοντας τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Το Big Brother της νέας εποχής έρχεται στον ΣΚΑΪ». αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του καναλιού του Φαλήρου.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Sep 2020 02:13 #238109 by Giorgos Tsolaridis
To Big Brother επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση!
Μπορείτε να δείτε το πρώτο επεισόδιο εδώ:

More
02 Sep 2020 14:50 #238118 by Blood Prince
Ποιός βλέπει Big Brother τώρα ;

Την τηλεόραση την ανοίγω μόνο για να παίξω Playstation.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
02 Sep 2020 23:55 #238122 by Γιάννης Παπαργυρίου
Πάτησα από περιέργεια κι άντεξα λιγότερο από ένα λεπτό πριν κλείσω. Φοβερό καστινγκ, οι χαρακτήρες είναι μια μίξη Power of Love και παλαιστές του WWE...

More
13 Sep 2020 11:45 - 13 Sep 2020 11:46 #238369 by Giorgos Tsolaridis
Big Brother: Απομακρύνθηκε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για τα χυδαία σχόλια - Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Παρελθόν από το Big Brother αποτελεί ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, μετά τα χυδαία σχόλιά του για τις γυναίκες και τον βιασμό.

Συγκεκριμένα σε συνομιλία που είχε με δύο συμπαίκτες του είπε ότι «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τους συμπαίκτες του.

Μετά από αυτό το περιστατικό, οι φωνές που ζητούσαν την ακύρωση του συγκεκριμένου ριάλιτι, με πρώτο trend στο Twitter να είναι εδώ και ώρες το #cancelbigbrothergr, πλήθαιναν όλο και περισσότερο.

Τελικά μετά τον σάλο προκλήθηκε στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού», αποφασίστηκε η άμεση αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ακολούθησε ο εξής διάλογος με τον «Μεγάλο αδελφό»:

- Αντώνη, σχετικά με τη χθεσινή σου κουβέντα με τον Χρήστο και τον Παναγιώτη ακούστηκαν απόψεις απαράδεκτες και άκρως καταδικαστέες. Σε ρωτάω ευθέως, έχεις ασκήσει ποτέ στη ζωή σου βία σε γυναίκα;

- Ποτέ.

- Η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεξουαλικής βίας υπονομεύουν τα δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες στο Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, αυτά τα θέματα δεν χωράνε πλάκα.

- Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έφτασε σε αυτό το σημείο χωρίς να το θέλω. Δεν μπορώ να το χωνέψω. Με τον εαυτό μου τα βάζω. Δεν έχω μεγαλώσει με τέτοιες αρχές, έχω καλή οικογένεια, έχω παιδεία. Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε σε οικογένεια με βία, ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Και αισθάνομαι ντροπή μπροστά σ' αυτό το θέμα. Και θα είναι δύσκολο να το ξεπεράσω».

Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς, το 'χω καταλάβει, το 'χω κατανοήσει. Δεν έχω κατέβει από βουνό και ούτε είμαι 15 χρονών να μην μπορώ να ελέγξω αυτό που θα πω.

- Αντώνη, στο ξαναλέω. Σε αυτά τα θέματα δεν χωράει πλάκα. Η τελική μου απόφαση είναι να αποχωρήσεις άμεσα από το σπίτι.

Last edit: 13 Sep 2020 11:46 by Giorgos Tsolaridis.