Η νέα ταινία Terminator αποκαλύφθηκε και επίσημα!
Η ταινία θα ονομάζεται Terminator: Dark Date και σε αυτη όντως θα είναι σκηνοθέτης ο James Cameron, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρώτη ταινία Terminator του 1984. Θα πρωταγωνιστούν επίσης ο τεράστιος Arnold Schwarzenegger, που έχει άλλωστε και τις πιο πολλές εμφανίσεις στη σειρά, αλλά και η Linda Hamilton (η ιστορική Sarah Connor). Δείτε το teaser trailer:
Κατά την διάρκεια της έκθεσης San Diego Comic-Con 2019, ο James Cameron, παραγωγός της νέας ταινίας Terminator, παρουσίασε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο sci-fi δημιούργημα, όπως για παράδειγμα την σκηνή καταδίωξης σε αυτοκινητόδρομο. Σε αυτή βλέπουμε την Mackenzie Davis να προστατεύει την Natalia Reyes από τον Terminator που επιτίθεται και τον οποίο υποδύεται ο Gabriel Luna. Χωρίζεται σε...δύο Terminators και η Davis πολεμάει και τους δύο.
Όταν στριμώχνεται τότε καταφθάνει η Sarah Connor (Linda Hamilton) και εξαπολύει ένα κύμα ρουκετών στους Terminators, ενώ ρίχνοντας την τελική χειροβομβίδα λέει την κλασική φράση του Σβατζενεγκερ "I'll be back". Επίσης, υπάρχει διάλογος της Connor με τις Davis και Reyes, στις οποίες εξηγεί ότι η ίδια και ο γιος της, John, σταμάτησαν την Judgement Day από το να συμβεί το 1991 και ότι η ίδια κυνηγάει Terminators. Στη συνέχεια η ομάδα επισκέπτεται τον Arnold Schwarzenegger (T-800).
Ο Cameron δήλωσε ότι σημαντικό ρόλο στο να συμμετάσχει ως παραγωγός στην ταινία, έπαιξε το γεγονός ότι θα πρωταγωνιστούσε ο Arnold Schwarzenegger ως T-800. Επίσης, ομολόγησε ότι θα έπρεπε να πείσει την Linda Hamilton να κάνει το μεγάλο come back για την ταινία καθώς δεν ήταν σίγουρη για το αν θα έπρεπε να επιστρέψψει ή όχι. Επίσης, ο Cameron ανακοίνωσε ότι ο Edward Furlong, ο οποίος έπαιξε ως ο νεαρός John Connor στην ταινία Terminator 2 το 1991, θα επιστρέψει και σε αυτή την ταινία. Επίσης, η ταινία θα έχει "R" Rating.
Τέλος, ο ίδιος ο Σβατζενέγκες δήλωσε "Είμαι εθισμένος στον Terminator. Ήταν η ταινία που απογείωσε την καριέρα μου στις ταινίες δράσης. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα τα πάντα άλλαξαν στη ζωή μου".