Αποτελεσμα
Αλλα για να πω την αληθεια δεν λυπαμαι καθολου αν τους κατεστρεψα,
διοτι οντως η καλλιτενχιδα αντεγραψε μελωδια απο γνωστο μουσικο κομματι..
Η Netta θα χασει τον τιτλο της νικητριας.
Η Ιστορια
Το βραδυ της eurovision φετος ακουγα οπως ολοι οι αλλοι τις μουσικες δημιουργιες των αλλων λαων..
Ηρθε το "Toy" της "Netta" απο το Ισραηλ και σε πολλα σημεια του κομματιου ακουγεται η μελωδια του "Seven Nations Army" των "The White Stripes"...
Παραδειγμα "Toy"
Και "Seven Nations Army"
Πηγα αμεσως στο καναλι της Eurovision και τους εγραψα αυτο που σας αναφερα παραπανω σαν σχολιο το οποιο εμεινε εκει για περιπου 2 βδομαδες και υστερα εξαφανιστηκε απο το ευρη κοινο... μονο εγω το βλεπω οταν συνδευομαι στον λογαριασμο μου στο Youtube.
Εδω και η αποδειξη σαν embed εικονα.
Πλεον το link απο το σχολιο μου δεν βγαζει τιποτα...
Ολη η ιστορια υπαρχει και εδω στο
Imgur
και για το ξενογλωσσο κοινο.
Σημερα ειδα οτι ολη η ιστορια εγινε γνωστη και στα Γερμανικα
MME
Το θεμα δεν με αφηνει αδιαφορο διοτι ημουν ο πρωτος που το εκραξε δημοσια και η καταραμενη Δικτυακη ουδετεροτητα θα ερθει συντομα και στην ευρωπη...
Το καναλι Eurovision Song Contest στο Youtube μπορει να μπλοκαρε τα timestamps και τα link μετα την επαφη μου με το καναλι τους αλλα το εκανα βουκινο στους υπολοιπους χρηστες που ειχανε σχολιασει και το σφυριξα σε γνωστους μου που μενουν Ελλαδα.
Σαν μουσικος ημουν ακρως εκνευρισμενος διοτι ολοι τους αντιγραφουν ο ενας τον αλλον ΑΛΛΑ τωρα πλεον νοιωθω δικαιωμενος.
Ειμαι ο μονος ανθρωπος που στην εργασια του σαν 3d-game artist αλλα και σαν παραγωγος ηλεκτρονικης μουσικης εχω πει εκατο φορες "φτιαξτε το δικο σας υλικο για να ειστε ευχαριστημενοι με τον εαυτο σας οτι δεν εχετε κλεψει τιποτα!!" αλλα ολοι (ιδιαιτερα οι καλοπληρωμενοι manager) με κοιτουσανε με στραβο ματι.
Κωνσταντινος Ιορδανιδης-Γκαρμπες
Μαρσμπεργκ Γερμανιας.