Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Eurovision 2018

More
09 May 2018 10:10 - 11 May 2018 21:35 #214959 by Ιωσήφ Αποστόλου
Σε ρυθμούς Eurovision αρχίζει να μπαίνει σιγά-σιγά το φανατικό κοινό του διαγωνισμού, που τη φετινή χρονιά θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία στις 8, 10 και 12 Μαΐου.

Σαράντα τρεις χώρες θα συμμετάσχουν στη φετινή 63η διοργάνωση, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των διαγωνισμών του 2008 και του 2011, ενώ η Ρωσία θα επιστρέψει μετά από την αποχώρησή της το 2017. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το βλέμμα στρέφεται στα στοιχήματα και τις αποδόσεις που δείχνουν (και τις περισσότερες φορές πέφτουν μέσα) ποια είναι τα μεγάλα φαβορί. Στην τελευταία λίστα, δυστυχώς, δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε η Ελλάδα με τη Γιάννα Τερζή, ούτε η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα, που θα διαγωνισθούν στον Α’ ημιτελικό.

Η εκπρόσωπός της Ελλάδας με το κομμάτι «Όνειρό μου», σε στίχους-μουσική δικούς της, Άρη Καλημέρη, Δημήτρη Σταματίου, Μιχάλη Παπαθανασίου, βρίσκεται στην 15η θέση της τελικής κατάταξης με απόδοση 31.00, ενώ η Ελένη Φουρέιρα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με το κομμάτι «Fuego» βρίσκεται στην 26η, με απόδοση 75.00.

Το μεγάλο φαβορί της φετινής διοργάνωσης ακούει στο όνομα Νέτα Μπαρζιλάι και θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ με το κομμάτι «Toy». Διαθέτει ιδιαίτερο μουσικό στιλ, ενώ χαρακτηριστικό γνώρισμα των ερμηνειών της είναι η χρήση vocal looper, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και στο συγκεκριμένο τραγούδι της. Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην πρώτη θέση στη λίστα των στοιχημάτων για τον μεγάλο νικητή, με απόδοση 2.70.

Στη δεύτερη θέση, με απόδοση 7.00, βρίσκεται η Εσθονία με τη σοπράνο Ελίνα Νετσάγιεβα, η οποία θα ανέβει στο stage της Eurovision με το κομμάτι «La Forza», το οποίο θα ερμηνεύσει στην ιταλική γλώσσα. Την τριάδα συμπληρώνει η Τσεχία, με απόδοση 10.00. Ο Mikolas Josef, με το τραγούδι «Lie to me», το οποίο έγραψε ο ίδιος, θα προσπαθήσει να κερδίσει τις εντυπώσεις κοινού και κριτικής επιτροπής, βγάζοντας αληθινά τα στοιχήματα. Ακολουθεί η Νορβηγία και το Βέλγιο με απόδοση 12.00 και 16.00, αντίστοιχα, με τους Laura Groeseneken και Αλεξάντερ Ρίμπακ. Ο τελευταίος να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει ξανά τον διαγωνισμό, το 2009, με το κομμάτι «Fairytale»
Attachments:
Last edit: 11 May 2018 21:35 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2018 11:00 - 11 May 2018 11:06 #215004 by Μάνος Γρυπάρης
Κλασικά αδιάφορα σχεδόν όλα τα τραγούδια στη φετινή Eurovision. Ευτυχώς που στο www.Eurovision.tv επιτέλους αξιώθηκαν να βάλουν YouTube video στα προφίλ των καλλιτεχνών για να βλέπουμε επιτόπου τα τραγούδια. Της Ελλάδας παίζει να είναι το πιο αδιάφορο όλων και συμφωνώ στο ότι δεν είχαμε θέση στον τελικό. Εν τω μεταξύ ο Alexander Rybak το έχει ξανασηκώσει, η Νορβηγία δεν έχει να στείλει άλλους. Άσε που το "That's how you write a song" ακούγεται ψωνίστικο σε σχέση με τους άλλους διαγωνιζόμενους. Ας πάει το παιδί να παίξει Fifa με τις φίλες του επιτέλους κι έρθει κανένας άλλος στη θέση του.

Κάπως ψιλοκαλά μου φάνηκαν της Ολλανδίας και της Μολδαβίας. Ψιλοκαλά εννοώ άντε να περνάνε την βάση. Της Ολλανδίας ένα κλικ πιο πάνω. Ο Waylon το 2014 είχε βγει 2ος. Φέτος με τόσα views που έπιασε στο YouTube και με σοβαρό Rock κομμάτι πιστεύω δεν θα πιάσει δυστυχώς ούτε 5άδα γιατί ο κόσμος δεν ψηφίζει τέτοια.

Της Κύπρου το Fuego είναι συμπαθητικό. Στο βίντεο άφησε σχόλιο και μία YouTuber με 10 εκ. subs (Nikkie).

Ο Michael Schulte στο τραγούδι της Γερμανίας για κάποιο λόγο θυμίζει John Legend ή κάτι αντίστοιχο.

Το τραγούδι της Λευκορωσίας μου θυμίζει ένα ξένο στη μουσική.

Και το τραγούδι της Εστονίας παρότι η τραγουδίστρια έχει φοβερή φωνή, περνάει αδιάφορο.

Ψηφίστε San Marino...έτσι για τα ρομποτάκια.

Χωρίς πλάκα κάθε φέτος και πιο αδιάφορη. Καλές φωνές αλλά η μουσική και οι στίχοι είναι τα τελευταία χρόνια λες και τους έβγαλαν φοιτητές για την πρακτική τους, με τις αδιάφορες μπαλάντες ολοένα και να αυξάνονται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 11 May 2018 11:06 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Ιωσήφ Αποστόλου

More
11 May 2018 11:24 #215005 by Ιωσήφ Αποστόλου
Μπορώ να πω πως μου άρεσε υπερβολικά το τραγούδι της Ουγγαρίας (μάλλον επειδή μου αρέσει η μεταλ) αλλά υπήρχαν και άλλα αξιόλογα τραγούδια αυτήν την χρόνια

More
11 May 2018 12:35 #215006 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έχει χάσει κάθε αξία πλέον ο διαγωνισμός της Eurovision, ξεφτίλα σε όλους τους τομείς!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
13 May 2018 21:52 - 14 May 2018 14:38 #215035 by Ιωσήφ Αποστόλου
Είναι γεγονός: η Eurovision 2019 θα γίνει στο Ισραήλ!Μετά από πολλές εκπληκτικές εμφανίσεις και μια βραδιά γεμάτη αγωνία, το Ισραήλ και η Netta ανακηρύχθηκε η μεγάλη νικήτρια της φετινής Eurovision!Το Ισραήλ συγκέντρωσε συνολικά 529 βαθμούς και κέρδισε τον διαγωνισμό!

Η Ελένη Φουρέιρα μετά την φανταστική της εμφάνιση, πήρε την 2η θέση με 436 βαθμούς. Είναι ξεκάθαρο ότι το κοινό στήριξε την Ελένη Φουρέιρα, φέρνοντάς την στη 2η θέση, ενώ η κριτική επιτροπή την έφερε στην 5η θέση.

Μπορεί τα πράγματα να άρχισαν λίγο δύσκολα, με την ανακοίνωση της βαθμολογίας των κριτικών κάθε χώρας αλλά η ψήφος του κοινού έκανε την ανατροπή!

Άλλες χώρες που τα πήγαν καλά είναι η Αυστρία, η Γερμανία και η Ιταλία, παρόλο που δεν ήταν στα φαβορί. Εδω ειναι το νικητιριο τραγουδι

Και εδώ η Ελένη Φουρέιρα, η οποία πήρε την 2η θέση:
Attachments:
Last edit: 14 May 2018 14:38 by Μάνος Γρυπάρης.

More
14 May 2018 14:36 - 14 May 2018 14:42 #215042 by Μάνος Γρυπάρης
Περίμενα ότι το Fuego θα έπιανε μια καλή θέση αλλά δεν περίμενα ότι θα έφτανε μέχρι την 2η! Μπράβο στην Ελένη Φουρέιρα. Πήρε και η Κύπρος μια 2η θέση στη Eurovision γιατί μέχρι σήμερα δεν είχε κάτι άλλο τόσο αξιόλογο. Έπρεπε όμως να κερδίσει από αυτή την πατάτα που είχε απέναντι. Τα έδωσε όλα η Ελενίτσα στον τελικό.

Όσο για το νικητήριο τραγούδι του Ισραήλ, είναι μετριότατο και θα ξεχαστεί σε ένα μήνα. Το τάραξαν στα dislikes το βίντεο, ειδικά μετά την νίκη. Αλλά είναι "Eurovisionικό" όπως λέμε. Κρίμα που πρέπει οι τραγουδιστές να μπαίνουν στη διαδικασία να φτιάχνουν τέτοια κομμάτια, μόνο και μόνο για μια θέση. Οι περισσότεροι που ψηφίζουν είναι casuals οπότε αυτό είναι και το αποτέλεσμα.

Στα σχόλια του βίντεο της Φουρέιρα πάρα πολλά λένε ότι έπρεπε να πιάσει την πρώτη θέση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 14 May 2018 14:42 by Μάνος Γρυπάρης.

More
17 May 2018 10:45 #215082 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Πλέον μόνο γέλια προκαλεί ο διαγωνισμός. Απαράδεκτο και άθλιο το τραγούδι που κέρδισε. Φωνητικά, στίχοι αλλά και παρουσιαστικά(δε λέω για τα κιλά της κοπέλας, για όλο το υπόλοιπο image) ήταν κακό και δεν έπρεπε καν να βρίσκεται στον τελικό. Λίγα τραγούδια ξεχώρισαν, της Αυστρίας, της Ιταλίας και της Ουγγαρίας. Της Κύπρου ήταν decent, αλλά συνηθισμένο νομίζω, έχουμε ξανά δει παρόμοιου στυλ, η Φουρέιρα πάντως τα έδωσε όλα και σε σύγκριση με του Ισραήλ άξιζε σίγουρα τη νίκη.

More
04 Jul 2018 20:18 - 04 Jul 2018 20:25 #215694 by Κωνσταντίνος Ιορδανίδης-Γκάρμπες
Αποτελεσμα
Αλλα για να πω την αληθεια δεν λυπαμαι καθολου αν τους κατεστρεψα,
διοτι οντως η καλλιτενχιδα αντεγραψε μελωδια απο γνωστο μουσικο κομματι..
Η Netta θα χασει τον τιτλο της νικητριας.

Η Ιστορια
Το βραδυ της eurovision φετος ακουγα οπως ολοι οι αλλοι τις μουσικες δημιουργιες των αλλων λαων..
Ηρθε το "Toy" της "Netta" απο το Ισραηλ και σε πολλα σημεια του κομματιου ακουγεται η μελωδια του "Seven Nations Army" των "The White Stripes"...
Παραδειγμα "Toy"

Και "Seven Nations Army"

Πηγα αμεσως στο καναλι της Eurovision και τους εγραψα αυτο που σας αναφερα παραπανω σαν σχολιο το οποιο εμεινε εκει για περιπου 2 βδομαδες και υστερα εξαφανιστηκε απο το ευρη κοινο... μονο εγω το βλεπω οταν συνδευομαι στον λογαριασμο μου στο Youtube.

Εδω και η αποδειξη σαν embed εικονα.

Πλεον το link απο το σχολιο μου δεν βγαζει τιποτα...

Ολη η ιστορια υπαρχει και εδω στο Imgur και για το ξενογλωσσο κοινο.

Σημερα ειδα οτι ολη η ιστορια εγινε γνωστη και στα Γερμανικα MME

Το θεμα δεν με αφηνει αδιαφορο διοτι ημουν ο πρωτος που το εκραξε δημοσια και η καταραμενη Δικτυακη ουδετεροτητα θα ερθει συντομα και στην ευρωπη...
Το καναλι Eurovision Song Contest στο Youtube μπορει να μπλοκαρε τα timestamps και τα link μετα την επαφη μου με το καναλι τους αλλα το εκανα βουκινο στους υπολοιπους χρηστες που ειχανε σχολιασει και το σφυριξα σε γνωστους μου που μενουν Ελλαδα.
Σαν μουσικος ημουν ακρως εκνευρισμενος διοτι ολοι τους αντιγραφουν ο ενας τον αλλον ΑΛΛΑ τωρα πλεον νοιωθω δικαιωμενος.
Ειμαι ο μονος ανθρωπος που στην εργασια του σαν 3d-game artist αλλα και σαν παραγωγος ηλεκτρονικης μουσικης εχω πει εκατο φορες "φτιαξτε το δικο σας υλικο για να ειστε ευχαριστημενοι με τον εαυτο σας οτι δεν εχετε κλεψει τιποτα!!" αλλα ολοι (ιδιαιτερα οι καλοπληρωμενοι manager) με κοιτουσανε με στραβο ματι.

Κωνσταντινος Ιορδανιδης-Γκαρμπες
Μαρσμπεργκ Γερμανιας.

dj K.I.R.
Κωνσταντίνος Ιορδανίδης-Γκάρμπες

More
05 Jul 2018 00:06 #215696 by Astro
Έχω σταματήσει να ασχολούμαι σοβαρά με την μουσική βιομηχανία εδώ και χρόνια για αυτο ακριβος τον λόγο. Αντιγραφές, εύκολες λύσεις, έχουν κάνει την μουσική οπτικό θέμα, ολα για την κονόμα.