Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Marvel's Iron Fist

More
17 Mar 2017 13:44 #195394 by Angel
Marvel's Iron Fist was created by Angel
Κυκλοφόρησε ο πρώτος κύκλος του Marvel's Iron Fist απο το Netflix,τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε αν πληρώνετε μηνιαία συνδρομή.Αποτελείται απο 13 επεισόδια.Δείτε το trailer παρακάτω.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Mar 2017 15:03 #196000 by Κωνσταντίνος Constantine
Εγώ το είδα και το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι διασκεδαστικό, ευχάριστο, ακόμα και διδακτικό. Τρομερές ερμηνείες, ενδιαφέρουσες ανατροπές, με πολλά απρόσμενα σημεία, και χορταστική δράση.
Το μόνο που θα μπορούσε να βελτιωθεί είναι ίσως ο τρόπος που πολεμάει ο πρωταγωνιστής. Φαίνεται ότι έχει γίνει πολύ editing, ενώ θα μπορούσαν να τον εκπαιδεύσουν περισσότερο, ώστε να φαίνεται πιο φυσική η κίνηση. Άλλωστε μιλάμε για ένας από τους καλύτερους μαχητές στο σύμπαν της Marvel.
Μακάρι να έχει βελτιωθεί στο Defenders σε αυτόν τον τομέα.

More
26 Mar 2017 15:25 #196002 by Angel
Replied by Angel on topic Marvel's Iron Fist
Mου άρεσε και εμένα αν και δεν τρελάθηκα.Η πλοκή πάει αργά όπως και σε κάθε Marvel σειρά μέχρι τώρα.Οι ηθοποιοί πιστεύω είναι κατάλληλοι για τον ρόλο.Γενικώς ειναι ευχάριστο και έχει πολύ ξύλο.Και εγώ ελπίζω να βελτιωθεί αρκετά μέχρι το Defenders που το περιμένω πως και πως.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.