Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dr. Strange

More
04 Nov 2016 01:39 #189152 by Μάνος Γρυπάρης
Εξαιρετική ταινία για τον υπερήρωα της Marvel και σας το λέει κάποιος που δεν βλέπει ταινίες με super heroes.

Ο λόγος που την βρήκα εξαιρετική είναι διότι πραγματεύεται την διαχείριση χρόνου, ενώ βασίζεται πολύ στη μαγεία, σε αντίθεση με τις περισσότερες super hero movies που είναι γεμάτες melee μάχες, πιστολίδια, οπτικά εφέ φωτιάς και πάει λέγοντας. Εδώ έχουμε κάτι το ξεχωριστό.

Η ιστορία του Dr. Strange ξεδιπλώνεται περίτεχνα, από το ξεκίνημά του και το πως χτίστηκε σταδιακά μέχρι την καταξίωσή του. Η ταινία περιγράφει αστρικές προβολές, συζητάει για τον θάνατο, το πως θα εξασκήσετε το μυαλό σας σε βαθμό που να δημιουργείτε πλασματικές εικόνες στους άλλους, να τους μεταφέρετε σε παράλληλη διάσταση ή να διαχειρίζεστε το χρόνο.

Πραγματικά εξαιρετική. Δείτε τα τρέιλερ:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Nov 2016 14:23 #189160 by Petros
Replied by Petros on topic Dr. Strange
φαίνεται πολύ ωραία ταινία θέλω να την δω. Ο ηθοποιός είναι Top notch αν και τον εχω συνηθίσει ως sherlock xD

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
08 Nov 2016 19:36 #189262 by Γιώργος Λόλας
Κι εγώ ως Sherlock τον συνήθισα, αλλά φαίνεται ότι στο Dr. Strange παίζει και πάλι εξαιρετικά! Θα την δω οπωσδήποτε.

More
09 Nov 2016 08:38 #189272 by Μπάμπης Χαραλάμπους

geololj wrote: Κι εγώ ως Sherlock τον συνήθισα, αλλά φαίνεται ότι στο Dr. Strange παίζει και πάλι εξαιρετικά! Θα την δω οπωσδήποτε.

Κι εγώ θέλω να την δω με την πρώτη ευκαιρία.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.