Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι είδος μουσικής ακούτε όταν παίζετε;

More
08 Jul 2016 22:10 - 08 Jul 2016 22:18 #183944 by Angel
Όπως λέει και ο τίτλος του topic τι γουστάρετε να ακούτε όταν παίζετε.Εγώ γουστάρω μεταλιές και αυτή τη στιγμή ακούω το Mirror of Souls των Theocracy .Φυσικά μπορείτε να μας πείτε και γιατί προτιμάτε το συγκεκριμένο είδος καθώς παίζετε.Προσωπικά η μέταλ με εκφράζει πάρα πολύ και με βοηθάει να συγκεντρωθώ σε αυτό που κάνω συν οτι σαν μουσική βγάζει έντονο συναίσθημα(κατά την άποψη μου πάντα) οπότε ανεβάζει σε άλλο επίπεδο την όλη φάση.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 08 Jul 2016 22:18 by Angel.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2016 14:08 #183969 by Aνέστης Αδαμίδης
Κοίταξε, όταν παίζεις ένα παιχνίδι με storyline, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο τι γίνεται, τι λένε οι πρωταγωνιστές κλπ. Οπότε δεν έχεις την "πολυτέλεια" να ακούς μουσική εκεί κατά την άποψή μου.

Από κει κι έπειτα, online παιχνίδια όπως CS, TF2 και άλλα του είδους, πάλι θεωρώ ότι δεν επιτρέπουν να ακούς μουσική, καθώς πρέπει να προσέχεις μήπως ακούσεις βηματισμούς από οπουδήποτε και να προλάβεις να αντιδράσεις. Αν πάλι είσαι απλά για τη πλάκα και δε σε ενδιαφέρει τίποτα ή κάνεις κάνα stream, τότε ναι, σαφώς και θα μπει η πιθηκοροκιά!

Γενικά δε νομίζω ότι χρειάζεται να αναλύσουμε το γιατί όταν παίζεις παιχνίδια πρέπει να ακούς κάτι που να σου ανεβάζει την αδρεναλίνη και να εντείνει τις αισθήσεις. Είναι αυτονόητο κατ' εμέ.

Εκτός κι αν παίζεις κάνα Audiosurf, όπου εκεί βάζει ο καθένας ότι μουσική του αρέσει. Από jazz μέχρι όποιο άλλο είδος θες. Μη σου πω και όπερα.

More
09 Jul 2016 14:32 #183972 by Καλλινίκη
Συμφωνώ με τον TheReaper. Όταν παίζεις για πρώτη φορά κάποιο παιχνίδι δεν γίνεται να ακούς και μουσική.
Εγώ συνήθως ακούω μουσική σε παιχνίδια που τα κάνω replay και επειδή ξέρω τι πρόκειται να συμβεί ακούω ό,τι μουσική έχει το κινητό μου. Συνήθως ακούω pop αλλά των 80s και όχι την σημερινή.

More
09 Jul 2016 15:48 - 09 Jul 2016 15:50 #183977 by Angel
Σίγουρα δεν βάζεις μουσική παντού αλλά αυτό εξαρτάται και απο τι παιχνίδια παίζεις.Παράδειγμα αν παίζω LoL ή κάποιο άλλο Moba,ε την σηκώνει την φάση της μουσικής.Αν όπως είπατε παίζω κανένα FPS ή κανένα RPG ή παίζω κάτι για πρώτη φορά, ναι και εγώ δεν βάζω μουσική από πίσω επειδή όπως είπατε πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος εκτός και αν έχω μπει να για να περάσω λίγο την ώρα μου αν καταλαβαίνετε πως το εννοώ.

Last edit: 09 Jul 2016 15:50 by Angel.

More
09 Jul 2016 15:51 - 09 Jul 2016 15:58 #183978 by Blood Prince
Εγώ όταν παίζω ακούω συνήθως την μουσική ή και τους ήχους που υπάρχουν στο παιχνίδι.Ειδικά σε Ηorror Games αλλά και σε FPS,Adventures αλλά και Racing είναι προτιμότερο κάποιος να ακούει τους ήχους του παιχνιδιού.Αν ακούς άλλη μουσική είναι σαν να βλέπεις μια ταινία στο mute.

Μουσική ας πούμε απο το smartphone μπορεί να ακούω όταν πάιζω Fifa κάποιες φορές ή ΝΒΑ και γενικότερα sports games (όχι πάντα όμως) και ακούω τραγούδια τα οποία αυξάνουν την ένταση π.χ Linkin Park-Runaway :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Jul 2016 15:58 by Blood Prince.

More
09 Jul 2016 16:37 #183985 by Κατερίνα Μαρίνου
Στα παιχνιδια που το επιτρεπουν ακουω μονο μεταλ, στο Skyrim που παιζω περισσοτερο ακουω την original μουσικη για να μην μου αποσπα την προσοχη.

More
09 Jul 2016 19:10 - 09 Jul 2016 19:16 #183993 by Angel

Prince of Persia 30 wrote: Εγώ όταν παίζω ακούω συνήθως την μουσική ή και τους ήχους που υπάρχουν στο παιχνίδι.Ειδικά σε Ηorror Games αλλά και σε FPS,Adventures αλλά και Racing είναι προτιμότερο κάποιος να ακούει τους ήχους του παιχνιδιού.Αν ακούς άλλη μουσική είναι σαν να βλέπεις μια ταινία στο mute.

Μουσική ας πούμε απο το smartphone μπορεί να ακούω όταν πάιζω Fifa κάποιες φορές ή ΝΒΑ και γενικότερα sports games (όχι πάντα όμως) και ακούω τραγούδια τα οποία αυξάνουν την ένταση π.χ Linkin Park-Runaway :P

Σε Skyrim και Final Fantasy ειδικά που το soundtrack είναι απλά ΕΠΙΚΌ (και αναφέρω αυτά γιατί με αυτά ασχολήθηκα τελευταία) και εγώ δεν βάζω κάτι από πίσω,έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά που είναι αμαρτία να μην το ακούσεις πέρα του ότι προσφέρουν από μόνα τους στο παιχνίδι αυτό το κάτι που ίσως να ήθελα από πλευράς μουσικής.Και το Ori and the blind forest και to Child of Light επίσης είχαν απίστευτο soundtrack.

Last edit: 09 Jul 2016 19:16 by Angel.

More
09 Jul 2016 19:14 #183994 by Angel

Mystique wrote: Στα παιχνιδια που το επιτρεπουν ακουω μονο μεταλ, στο Skyrim που παιζω περισσοτερο ακουω την original μουσικη για να μην μου αποσπα την προσοχη.

Έτσι,metal και ξερό ψωμί! \m/

More
10 Jul 2016 00:54 #184009 by Δημήτρης Έξαρχος
Όταν παίζω game για πρώτη φορά δεν μπορώ να ακούσω μουσική μου αρκεί η μουσική-ηχοι του παιχνιδιού και η ατμοσφαίρα !! Τώρα όταν κυνηγάω κανένα trophie η παίζω το game για 2η φορά τότε βάζω ράδιο και ακούω συνήθως ότι έχει ηλεκτρονικό ωραίο μπιτακι!
Αμα παίζω κανα LOL γενικά χαλαρά games ακούω τπτ Disturbed-linkin park για να είμαι ετοιμοπόλεμος !!

More
06 Mar 2017 15:39 #194716 by Αγγελική Γοργορίνη
Πάντα όταν παίζω, ακούω τη μουσική του παιχνιδιού. Για μένα δεν έχει νόημα να βάλω δική μου μουσική, αφού η μουσική μέσα στο παιχνίδι συνάδει τέλεια με την ατμόσφαιρά του, γίνονται εναλλαγές στα σημεία που πρέπει (πχ όταν εμφανίζεται κάποιος εχθρός, όταν πολεμάς κλπ) και με άλλα λόγια σε βάζει εντελώς μέσα στο κλίμα του. Σίγουρα θα χαλούσε το όλο feeling που σου περνάει αν έβαζα κάτι δικό μου. Εξάλλου είναι απαραίτητο να ακούς και τον παραμικρό ήχο απ' το περιβάλλον, από συζητήσεις με NPCs κλπ.

Καμιά φορά, όταν παίζω LoL, μπορεί να βάλω λίγο στην αρχή είτε καμιά μεταλιά είτε κάποιο επικό, ορχηστρικό κομμάτι αλλά όχι για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί συχνά αποσυντονίζομαι.

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”