Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ταινία Mortal Kombat

More
01 Jul 2016 01:48 #183343 by Aνέστης Αδαμίδης
Είδηση έχει βγει για μια επικείμενη ταινία του ομώνυμου παιχνιδιού και έχει τρελαθεί το ίντερνετ. Τουλάχιστον το κομμάτι του που έχει ασχοληθεί με το θέμα αυτό... Εν πάση περιπτώσει, υπήρξε αυτή η είδηση, η οποία είναι επίσημη και όχι fan-made. Το cast που έχει ανακοινωθεί σύμφωνα με την πηγή έχει βρντερά ονόματα σε βαρυσήμαντους ρόλους, όπως τον Vin Diesel στο ρόλο του Shao Khan και της Megan Fox στο ρόλο της Kitana.

Εάν πραγματοποιηθεί η εν λόγω ταινία, η οποία θα είναι βασισμένη στα τελευταία παιχνίδια της σειράς, πολλοί από τους λάτρεις του ονόματος θα σπεύσουν να τη δουν.

Εσείς τι νομίζετε; Είναι πράγματι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα ή ακόμη μια ράδιο-αρβύλα; Προσωπικά, έχω λόγους να πιστεύω ότι δε θα συμβεί κάτι τέτοιο. Τα σχόλια δικά σας.

Πηγή: nowloading.co

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jul 2016 02:04 - 01 Jul 2016 02:13 #183344 by Blood Prince

TheReaper wrote: Είδηση έχει βγει για μια επικείμενη ταινία του ομώνυμου παιχνιδιού και έχει τρελαθεί το ίντερνετ. Τουλάχιστον το κομμάτι του που έχει ασχοληθεί με το θέμα αυτό... Εν πάση περιπτώσει, υπήρξε αυτή η είδηση, η οποία είναι επίσημη και όχι fan-made. Το cast που έχει ανακοινωθεί σύμφωνα με την πηγή έχει βρντερά ονόματα σε βαρυσήμαντους ρόλους, όπως τον Vin Diesel στο ρόλο του Shao Khan και της Megan Fox στο ρόλο της Kitana.

Εάν πραγματοποιηθεί η εν λόγω ταινία, η οποία θα είναι βασισμένη στα τελευταία παιχνίδια της σειράς, πολλοί από τους λάτρεις του ονόματος θα σπεύσουν να τη δουν.

Εσείς τι νομίζετε; Είναι πράγματι ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα ή ακόμη μια ράδιο-αρβύλα; Προσωπικά, έχω λόγους να πιστεύω ότι δε θα συμβεί κάτι τέτοιο. Τα σχόλια δικά σας.

Πηγή: nowloading.co

Εγώ θα ήθελα να μας πεις τους λόγους που κατά την γνώμη σου δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Αν και μια τέτοια ταινία προϋποθέτει,υψηλή χρηματοδότηση για να ολοκληρωθεί,εγώ προσωπικά,πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση σε λίγα χρόνια,να ολοκληρωθεί η ταινία.Ειδικά αν το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πολλούς θαυμαστές στον κόσμο,που σημαίνει πως σε περίπτωση που γίνει ταινία βασισμένη στο παιχνίδι οι δημιουργοί της ταινίας θα αποκομίσουν αρκετά έσοδα κάτι που συμφέρει καθώς θα έχουν κέρδος. Ενας λόγος παραπάνω αν στο συγκεκριμένο project συμμετέχουν και βροντερά ονόματα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 01 Jul 2016 02:13 by Blood Prince.

More
01 Jul 2016 02:21 #183349 by Aνέστης Αδαμίδης
Για μένα μερικά ονόματα για την ταινία είναι ψιλοτρολάρισμα. Ένα αυτό. Άλλο, θέλω να πω ότι είναι η είδηση που είχα διαβάσει σχετικά με την Megan Fox και το λόγο για τον οποίο θα ήθελε να παίξει το ρόλο της Kitana. Σόρρυ κοπελιά, αλλά αν θέλεις να παίξεις ένα χαρακτήρα για τις βεντάλιες του, τότε δε ξέρεις πως να παίξεις σωστά. Δηλαδή την April O'Neil την έπαιξε επειδή είχε μικρόφωνο;

Γενικά το καστ το βλέπω, κι εκεί που βλέπω ένα όνομα που με εντυπωσιάζει και με κάνει να λέω ότι πράγματι θα διαπρέψουν στους ρόλους αυτόυς, βλέπω κάποιο άλλο που με κάνει να ξύνω τα μούσια μου με απορία...

Επίσης, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, μέσα στο άρθρο που παρέχω γίνεται λόγος για κυκλοφορία μέσα στο 2017. Μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα πολύ φοβάμαι ότι καλύτερη ταινία θα είναι το story mode του παιχνιδιού.

More
01 Jul 2016 02:33 #183352 by Blood Prince

TheReaper wrote: Για μένα μερικά ονόματα για την ταινία είναι ψιλοτρολάρισμα. Ένα αυτό. Άλλο, θέλω να πω ότι είναι η είδηση που είχα διαβάσει σχετικά με την Megan Fox και το λόγο για τον οποίο θα ήθελε να παίξει το ρόλο της Kitana. Σόρρυ κοπελιά, αλλά αν θέλεις να παίξεις ένα χαρακτήρα για τις βεντάλιες του, τότε δε ξέρεις πως να παίξεις σωστά. Δηλαδή την April O'Neil την έπαιξε επειδή είχε μικρόφωνο;

Γενικά το καστ το βλέπω, κι εκεί που βλέπω ένα όνομα που με εντυπωσιάζει και με κάνει να λέω ότι πράγματι θα διαπρέψουν στους ρόλους αυτόυς, βλέπω κάποιο άλλο που με κάνει να ξύνω τα μούσια μου με απορία...

Επίσης, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη, μέσα στο άρθρο που παρέχω γίνεται λόγος για κυκλοφορία μέσα στο 2017. Μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα πολύ φοβάμαι ότι καλύτερη ταινία θα είναι το story mode του παιχνιδιού.

Μέσα στο 2017 και εγώ πιστεύω κάπως απίθανο να ολοκληρωθεί μια ταινία,αυτού του επιπέδου που προβλέπεται να είναι,με διάσημους ηθοποιούς και η οποία δεν έχει ανακοινωθεί καν επίσημα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
01 Jul 2016 22:09 #183390 by Georgios Manolis
Στο ίδιο cast υπάρχει και ο Michael Jai White που έπειξε τον Jax και στην mini σειρά Mortal Kombat Legacy (Παρεπιμτόντως να τη δείτε όσοι δεν την έχετε δεί..απλά γ@μ@ει).Καθώς κι ο Tony Jaa κι άλλοι martial artists-ηθοποιοί και απο την άλλη βλέπεις Liam Neeson ως Raiden.Μου μυρίζει fan made όλο αυτό,δε ξέρω.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
01 Jul 2016 23:21 #183393 by Tony
Replied by Tony on topic Ταινία Mortal Kombat
Αν ήθελε η Warner να βγάλει σοβαρή ταινία θα την έβγαζε...
Λογικά δεν τους πολυ-νοιάζει να φτιάξουν σοβαρή ταινία MK....Μόνο για άρμεγμα αν γίνει κάτι.