Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βινύλιο! LP/Singles/Maxi Singles

More
09 Jan 2016 00:42 #175067 by jimbl
Τον τελευταίο μισο περίπου χρόνο συλλέγω δίσκους βινυλίου διαφόρων μουσικών ειδών. Δεν είμαι ο τύπος που θα σου πει ότι το βινύλιο είναι da best thing ever, αλλά η αλήθεια είναι πως όπως υπάρχουν κάλες και κακές εκδόσεις CD υπάρχουν αντίστοιχα καλά και κακά LPs. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που τα ψαχνω. Επίσης γουστάρω τρελά τα τεράστια εξώφυλλα και την αίσθηση του βινυλίου. Η συλλογή μου αυτή τη στιγμή αριθμεί περι τα 30 albums, καποια box set, 3 singles και περιπου 40 CD. Αγαπημένοι οι Rolling Stones και ο Miles Davis.

What about you? Σας αρέσει το βινυλιο? Ποιοι καλλιτέχνες/δίσκοι είναι οι αγαπημένοι σας? Τι αγοράσατε πρόσφατα? Από που αγοράζετε? Δείξτε φωτογραφίες από την συλλογή σας!!

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jan 2016 01:15 - 09 Jan 2016 01:23 #175068 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Γιατι εσυ εβαλες φωτο????? :P :lol: καλα πλακα κανω
Λοιπον και εγω μαζευω βινυλια.Προσπαθω να μαζεψω βασικα σε καλη ποιοτητα γιατι το μεγαλυτερο μειον των βιυλιων ηταν η ευκολη φθορα τους.Οσο τους ακους τοσο χαλα ο ηχος (μειον και χωρος τους,.γιαυτο στο τελος και ηρθε το cd ) .Βεβαι αν βρεθει σε καλη τιμη βινυλιο που να ειναι καπως μεταχειρισμενο θα το παρω (vg+ κατασταση).Aπο ebay Κυριως αγοραζω,Αλλα εχω βρει και καποια απο καταστημα Ναυαρινου εδω θεσσαλονικη και φυσικα και Μοναστηρακι Αθηνα.
Φυσικα ο ηχος του ειναι πολυ καλυτερος απο του cd .Δεν το συζητω καν αυτο.Εχω ακουσει Background ηχο σε τραγουδι βινυλιου (welcome to the jungle ) που στο cd Ποτε δεν ειχα καταλαβει.Ισως ενας λογος που βγαζουν ξανα βινυλια και εχει ανεβει η πωληση τους εκτος απο την πειρατεια να ειναι και η ποιοτητα toy ηχου .
Εχω καμποσους δισκους.καπου 40 πρεπει να ειναι.δεν τους εχω μετρησει .Απο acdc Metallica, Guns N roses, Rolling Stones, Michael Jackson, Elvis, Bon Jovi, Queen, Δαντη, Doors και σορρυ αν ξεχασα κατι.Αυτα.Ολοι δισκοι εκτος απο καποια λιγα single
Αγαπημενος ειναι ο Michael Jackson ομως και αγαπημενος δισκος το dangerous (μαζι με το appetite for destruction των Guns)
Last edit: 09 Jan 2016 01:23 by Νικόλαος Ζαρκαδας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.