1) Ntallaris: Κοίτα, ταινίες που να ξέρεις ότι θα'ναι καλές, δεν υπάρχουν. Κατ'αρχάς, ακόμα και οι κριτικές να'ναι καλές, αυτό δε σημαίνει ότι θα σ'αρέσει. Επιπλέον, ωραία, είσαι οπαδός τής Marvel, αλλά σου αρέσουν όλες οι ταινίες της; Όλες μα όλες; Έχω πάει σε γνωστές ταινίες που'χα ακούσει τα καλύτερα λόγια και κατέληξαν να'ναι μπούρδες. Έχω πάει και σε άσημες ταινίες που κατέληξαν να'ναι αριστουργήματα. Βέβαια, αυτό το κρίνει διαφορετικά ο καθένας μας. Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια. Και ναι, τώρα πια που δεν υπάρχουν λεφτά, δεν μπορείς να το ρισκάρεις και να πηγαίνεις σε οποιαδήποτε ταινία, ελπίζοντας να'ναι καλή. Δεν είναι σαν τα παλιά χρόνια, που δεν υπήρχαν trailers και reviews, και απλά πήγαινες στον κινηματογράφο, ελπίζοντας να σ'αρέσει η ταινία που θα προβαλλόταν σήμερα.
2) ashbringer: Ισχύει, κανείς δε σέβεται τίποτα τώρα πια. Και με ένα φίλο μου που πάω κάποιες φορές, όλο αρχίζει και μου μιλάει και σχολιάζει και δεν αφήνει τους άλλους σε ησυχία.
Είναι καλή η επιλογή τού dvd-bluray πάντως. Γλυτώνεις λεφτά και έχεις και την ησυχία σου. Στο σπίτι μου έχω πάρα πολλές βιντεοκασέτες, από τα παλιά τα χρόνια που έβλεπα μανιωδώς ταινίες.
DVD και bluray δεν έχω και τόσα πολλά.