Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pixels: Η ταινία των "κακών" games

More
19 Mar 2015 01:14 #158215 by Μάνος Γρυπάρης
Ετοιμάζεται ταινία στην οποία τα games (Pac-Man, Donkey Kong, Φιδάκι κτλ.) θα έχουν τον ρόλο του "κακού". Και καλά θα είναι οι εξωγήινοι που εισβάλουν στη Γη και μας εξοντώνουν, μετατρέποντας την ύλη σε...pixels!

Πραγματικά το concept μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο και δεν πιστεύω ότι θα προσεγγίσει τόσο πολύ τους gamers. Πιο πολύ από περιέργεια θα το δούμε όσοι το δούμε.

Έρχεται το καλοκαίρι. Πρωταγωνιστεί ο Adam Sadler. Ένας λόγος ακόμη να πούμε "Όχι". B)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Mar 2015 01:16 #158216 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Πρωτότυπο σαν ιδέα, πραγματικά είμαι περίεργος για το τι μπορούν να σκαρφιστούν στο σενάριο.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
19 Mar 2015 11:34 #158220 by Νικολής Ασημάκης
Βασίζεται στο ομώνυμο αρκετά καλό βίντεο μικρού μήκους, του οποίου τα δικαιώματα τα αγόρασε η Sony και βγαίνει τώρα η ταινία. Το original βίντεο ήταν καλύτερο πιστεύω γιατί δεν είχε κάποιο πρακτικό σενάριο, απλά έβλεπες τα Pixels να επιτίθενται και σκηνές με διάφορα γνωστά παιχνίδια. Τώρα αυτό που έχει και "σενάριο" μου φαίνεται πολύ cheesy.

Το original:

More
19 Mar 2015 15:14 #158256 by Konstantinos
Τρολο-ταινία φαίνεται χαβαλέ θα χει, Θα την δούμε όπως και να χει, εδώ είδαμε το Wreck it Ralph :P

More
19 Mar 2015 15:22 #158257 by Τάσος Μαραγκός
απλα αστειο!!!ειδικα με τον Adam Sandler...δεν τον παω με τπτ,sorry κιολας!!οπως ξαναειπα δν προκειτε να δωσω τα €(εστω κ λιγα) για να να δω αυτο το πραγμα!!!Ισως ειμαι σκληρος,αλλα ας ειμαστε λιγο ρεαλιστες ρε παιδια...ποιος σοβαρος cinefilm θα δει αυτο το πραγμα?κ δεν πιστευω να περιμενουν κ πωλησεις ετσι???αντε κανα βατομουρο το πολυ!!!