Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Akame ga Kill!

More
03 Jan 2015 17:57 #155159 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης

Σε έναν φανταστικό κόσμο, ο μαχητής Tatsumi ξεκινάει από το χωριό του να πάει προς την πρωτεύουσα, με στόχο να καταταγεί στο στρατό, να να μαζέψει χρήματα και να τα στείλει στο χωριό του όπου βασιλεύει η φτώχεια. Όμως, ανακαλύπτει έναν κόσμο γεμάτο διαφθορά, η οποία πηγάζει από τον πρωθυπουργό του βασιλείου, ο οποίος με τα λόγια του χειραγωγεί τον μικρό σε ηλικία αυτοκράτορα. Λίγο πρωτού πέσει θύμα αυτού του καθεστώτος, ο Tatsumi μπαίνει στους Night Raid, μια επίλεκτη ομάδα δυνατών επαναστατών δολοφόνων οι οποίοι έχουν ως στόχο να σκοτώσουν όλους τους υπεύθυνους για την τωρινή κατάσταση της χώρας και να φέρουν ένα καθεστώς ειρήνης και δικαιοσύνης πάλι πίσω.

Εξαιρετικό anime, χαρακτήρες με πολύ βάθος και εξειδικευμένες προσωπικότητες, ενώ παράλληλα υπάρχει και ένα ελαφρύ κωμικό στοιχείο για να χαλαρώνει ο θεατής από τις σκηνές βίας και το αρκετό αίμα.

MUST για κάθε anime fan κατά τη γνώμη μου.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2015 12:22 #166322 by Γιαννης Μουσιος
καλο ανιμε είναι.

More
28 Jul 2015 23:32 #166375 by Kάτια Στασινοπούλου
Δεν το έχω δει ακόμη. Θα ψάξω 2-3 επεισόδια να κατεβάσω για αργότερα. :)

More
06 Aug 2016 22:50 #185947 by Χάρης
Replied by Χάρης on topic Akame ga Kill!
Spoiler alert:
Στο anime: Σχεδόν όλοι πεθαίνουν
Στο manga: Ζουν περισσότεροι από ότι στο anime

Προσωπικά μου άρεσαν και τα δύο. :)