Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Naruto: Δεν νομίζετε ότι οι εχθροί παραείναι χαζοί?

More
23 Aug 2014 11:01 - 22 Jun 2015 08:41 #148333 by Αποστόλης Αναστασίου
Έχω δει το μισό Shippuden και πραγματικά έχω βαρεθεί κάθε φορά να βλέπω το ίδιο πράγμα σε κάθε μάχη .
Σε κάθε αντίπαλο που βρίσκουνε υπάρχει το εξής μοτίβο :
1. Πολεμάνε με τον εχθρό
2. Νικάνε τον εχθρό
3. Ξαναβρίσκονται με τον εχθρό
4. Αρχίζει να νικάει ο εχθρός
5. Ο εχθρός λέει ότι κατάλαβε την τεχνική των καλών από την προηγούμενη μάχη και λέει όλα τα μυστικά και τις ιστορίες ενώ πριν πολεμούσαν και τώρα είναι πουλάκια , λέει την επόμενη κίνησή του με λίγα λόγια ...
6. Τυχαίως τυχαίως ο εχθρός χάνει -_-
Για ποιον λόγο ο εχθρός να αποκαλύψει τις δικές του κινήσεις και να πει ότι κατάλαβε πως παίζει ο καλός ; Γιατί το χαλάνε τόσο πολύ οι σεναριογράφοι ; Γιατί πρέπει να κυλάει τόσο χάλια ;
Η ιστορία σαφώς και σε συγκινεί αλλά όταν προηγείται πριν μια ολόκληρη μάχη 5 επεισοδίων και στο τέλος βλέπεις κάτι τόσο χαζό ξενερώνεις την ζωή σου και δεν πρόκειται με τίποτα να δω τα υπόλοιπα επεισόδια του Shippuden μετά από την μάχη του Pain .
To One Piece τουλάχιστον δείχνει ότι ο εχθρός είναι χαζός και όχι νοήμον άρα το βρίσκεις ψιλό λογικό να κάνει καμιά γκάφα ... στο Naruto πάντα είναι ένας νοήμον και στο τέλος κάνει κάτι τόοσο χαζό που δεν μπορώ να το αντιληφθώ ...

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.
Last edit: 22 Jun 2015 08:41 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2014 11:34 - 23 Aug 2014 11:35 #148337 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
αφου είναι shonen manga/anime, δεν γινεται να ήταν αλλιώς, το βλεπω και εγω αλλα σίγουρα δεν είναι απο τα καλυτερα animes που λενε πολλοί, υπερβολικά overrated και too hyped, αλλά είναι διάσημο επειδη είναι shonen
το παιδάκι που θα κατσει να το δει δεν θα καταλαβει τίποτα αν ήταν λίγο πιο πολύπλοκο, εξού και υπάρχουν τέτοια μοτίβα
Last edit: 23 Aug 2014 11:35 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης.

More
23 Aug 2014 12:38 #148341 by Νικολής Ασημάκης

Shallow wrote: αφου είναι shonen manga/anime, δεν γινεται να ήταν αλλιώς, το βλεπω και εγω αλλα σίγουρα δεν είναι απο τα καλυτερα animes που λενε πολλοί, υπερβολικά overrated και too hyped, αλλά είναι διάσημο επειδη είναι shonen
το παιδάκι που θα κατσει να το δει δεν θα καταλαβει τίποτα αν ήταν λίγο πιο πολύπλοκο, εξού και υπάρχουν τέτοια μοτίβα

Αυτό που λέει ο φίλος, αν και προσωπικά μου αρέσει και συνεχίζω να το διαβάζω, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι Shonen, άρα για παιδιά. Σαν να μου ψάχνεις ξέρω γω τον υπέρτατα ύπουλο κακό στο κινούμενο του αστυνόμου Σαΐνη.

More
23 Sep 2014 23:08 #149810 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Το ότι τα shonen απευθύνονται κυρίως σε νεανικό κοινό,παράλληλα σημαίνει ότι τα πράγματα πρέπει να είναι απλοποιημένα για να καταλαβαίνει την πλοκή ο καθένας.
Αν ενδιαφέρεσαι πάντως για anime με ψαγμένο κακό δες Death Note,η κομπίνα της κομπίνας γίνεται εκεί πέρα :P.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
16 Oct 2014 06:58 #150475 by FetaMeSousami

More
09 Aug 2016 21:34 #186112 by Χάρης
Ναι οι κακοί είναι πάρα πολύ χαζοί!!!

More
09 Aug 2016 23:00 #186116 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Οχι, οι περισσότεροι ειναι εξαιρετικά φτιαγμένοι ειδικά για shonen