Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορά συσκευής Media player: Ποια και γιατί?

More
20 Jun 2014 14:31 - 21 Oct 2016 03:18 #145930 by Grigoris
Ψάχνω να αγοράσω ένα οσο το δυνατόν φτηνότερο γι' αυτά που ζητάω media player που να υποστηρίζει σχεδόν τα πάντα αφού τα mede8er med600x3d( www.mede8er.eu/en/index.php?d=600x3d ) & wd tv live gen3( www.wdc.com/gr/products/products.aspx?id=330 ) που ήδη έχω δεν υποστηρίζουν τα πάντα.
Αν πραγματικά βρω κάποιο σχετικά φτηνό media player που να υποστηρίζει μέχρι και 3d bd-iso φουλ μενού τότε διατίθεμαι να πουλήσω/ανταλλάξω και τα δυο παραπάνω media players.

Και εξηγώ Θέλω να:

01. Να έχει ασύρματη αλλά και ενσύρματη σύνδεση με το ίντερνετ και άλλους υπολογιστές όχι μέσω dlna αλλά των κοινόχρηστων φακέλων των windows 7 sp1 64bit
02. Να παίζει τα ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΝΟΥ και όχι lite menu των 3d bd-iso & απλών bd-iso files ακόμα και αν είναι java based
03. Αν είναι δυνατόν να υπάρχει ακόμα υποστήριξη του με firmware update
04. Εννοείτε να υποστηρίζει mkv και όλους τους τύπους ήχου(Dts-hd, Dts, Truehd, Ac3) και να κάνει downgrade σε stereo.
05. Εννοείτε να μπορεί να δεχτεί usb σκληρό δίσκο.
Last edit: 21 Oct 2016 03:18 by Nikos Georgopoulos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2016 06:07 #176727 by Μάνος Γρυπάρης
Αν και μετά από ενάμιση χρόνο καθυστέρηση δες αυτό

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.