Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Attack On Titan (Shingeki no Kyojin)

More
08 Jun 2014 15:23 #145507 by jimbl
Να και ενα thread για το υπερκαταπληκτικο Attack on Titan! Αν και δεν εχω τελειωσει την πρωτη σεζον (14ο επεισοδιο ειμαι, οχι spoilers pleasee) αναρωτιομουν αν υπαρχουν και αλλοι φανς, μιας και δεν ειναι τοσο διαδεδομενο στη χωρα μας (οπως π.χ. το One Piece η το Dragonball). Ειναι ομως ενα εξαιρετικο παραδειγμα anime, πολυ καλα γυρισμενο, με ενδιαφεροντες χαρακτηρες και αρκετο αιμα! Τι σας αρεσει ιδιαιτερα στη σειρα και ποιος ειναι ο αγαπημενος σας ηρωας?

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jun 2014 17:05 #145509 by Μάρκος Ασκανιάν
Πολύ καλό anime με πολλές ανατροπές!!! Eren εννοείται αγαπητέ Jimbl!!! Άντε να βγουν άμεσα νέα επεισόδια γιατί δε τη παλεύω, θέλω κι άλλο!!!

Adododo!!!

More
08 Jun 2014 17:53 #145510 by jimbl
Εμενα προσωπικα μου αρεσει η Annie, ειναι τοσο κουλ σε φαση lone wolf η one (wo)man army! Και ο αλλος με τον μανδυα που ειναι στους Recon ο Corporal Navi νομιζω με τα μαυρα μαλλια. Ο Eren δεν μου αρεσει τοσο πολυ γιατι βγαζει πολυ rage (καλα βεβαια σε αυτη τη σειρα τη μιση ωρα φωναζουν δεν μιλανε) και γενικα ολοι αυτοι οι πρωταγωνιστες που εχουν θεληση και πνευμα και γενναιοτητα κλπ κλπ δεν μου πολυαρεσουν. Προτιμω anti-heroes στα anime (Dante, Alucard, Mikasa,κλπ κλπ).

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
08 Jun 2014 21:04 #145515 by Νικολής Ασημάκης
Έχω διαβάσει μέχρι ένα σημείο το manga και είχε τη φάση του, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει τόσος πανικός για το anime, δεν ήταν πια και το καλύτερο της 10ετίας.

Από χαρακτήρες, η πρωταγωνιστική τριπλέτα (Eren, Mikasa, Armin) είναι απλά για τα πανηγύρια, ηλίθιοι, κολλημένοι χαρακτήρες, ο πρώτος με τους τιτάνες, η δεύτερη με τον Eren και ο τρίτος κότα γενικά. Οι δευτερεύοντες έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Προσωπικά πιστεύω πως αν δεν ζούσαμε στην εποχή του Game of Thrones, που είναι της μόδας οι πολλοί θάνατοι χαρακτήρων, το shock effect κλπ, δεν θα είχε κάνει τόσο πολύ πάταγο το συγκεκριμένο franchise.

More
03 May 2015 13:28 #160328 by Μάρκος Ασκανιάν

Zaratoth wrote: Προσωπικά πιστεύω πως αν δεν ζούσαμε στην εποχή του Game of Thrones, που είναι της μόδας οι πολλοί θάνατοι χαρακτήρων, το shock effect κλπ, δεν θα είχε κάνει τόσο πολύ πάταγο το συγκεκριμένο franchise.

Συμφωνώ, αλλά και πάλι εμένα σαν σύνολο μου άρεσε αρκετά. Κανένα νεότερο έχουμε για νέα επεισόδια;

Adododo!!!

More
03 May 2015 14:28 #160337 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Kαι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το Shingeki αλλά φάγαμε ψυχρολουσία μετα επισόδεια. Πρέπει να έχει περάσει 1.5 χρόνος από τότε που τελείωσε η Season 1 και ακόμα περιμένουμε. Κάποτε διάβαζα τα manga, αλλά δεν είναι το ίδιο.

More
03 May 2015 14:44 #160340 by Alexandros Matsoukas
Τον Αύγουστο το πρώτο μέρος της Τριλογίας

More
12 May 2015 03:43 #160723 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Galilaios wrote: Τον Αύγουστο το πρώτο μέρος της Τριλογίας

σνιφ σνιφ μυρίζομαι φόλα!

More
19 May 2015 00:21 #161202 by Σάββας Κιλικίδης
Πιστευω σαν σειρα ειναι εξαιρετικη!!Βλακεια ειπα..Αριστουργημα ειναι.Τα παντα που αφορουν το anime ειναι ξεχωριστα.Δεν εχω ακομα διαβασει καθολου το manga του anime αλλα λενε οτι ειναι αρκετα καλο.Επισης για εμενα το live action movie δεν μου αρεσει και πολυ αισθητηκα αλλα πιστευω οτι αν το φτιαξουν λιγο ακομα θα ειναι πολ
υ καλο!!

More
31 Mar 2017 09:34 - 31 Mar 2017 09:35 #196315 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δείτε το trailer της 2ης σεζόν!
Last edit: 31 Mar 2017 09:35 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.