Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

MHTSI Show: Νέα Σατιρική εκπομπή του Μητσικώστα

More
More
More
24 Oct 2014 01:56 - 24 Oct 2014 02:05 #150725 by Γιώργος Λόλας
Επέστρεψε το MHTSI Show για δεύτερη σεζόν

Το MHTSI Show επιστρέφει δυναμικά για δεύτερη σεζόν στην συχνότητα του καναλιού "E". Ο Γιώργος Μητσικώστας προσφέρει και φέτος άφθονο γέλιο, έχοντας στην εκπομπή του νέους "καλεσμένους", αλλά και παλιούς γνώριμους. Παρακάτω παραθέτω τα δύο πρώτα επεισόδια της φετινής σεζόν. Στο κανάλι της εκπομπής στο Youtube , μπορείτε να βρείτε και διάφορα αποσπάσματα από τις προηγούμενες εκπομπές, όπως αυτή που θα δείτε παρακάτω με την τούμπα του Τσουκαλά :woohoo:

Θυμίζω ότι το MHTSI Show θα προβάλεται κάθε Πέμπτη στις 22:00. Όλα τα επεισόδια θα ανεβαίνουν και στο group του MHTSI Show στο GameWorld .

1ο επεισόδιο - σεζόν 2:

2ο επεισόδιο - σεζόν 2

Η τούμπα του Τάκη Τσουκαλά:
Last edit: 24 Oct 2014 02:05 by Γιώργος Λόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Oct 2014 04:06 #150727 by A
μεγαλο ταλεντο ο ανθρωπος,μου φτιαχνει την διαθεση οταν βλεπω τις εκπομπες του. Επιτελους κατι καλο που εχει να προσφερει η Ελληνικη τηλεοραση.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
24 Oct 2014 11:08 #150729 by Αγησίλαος Σιντόρης
Οντως ο Μητσιχωστας ειναι απολαυστικος .Οι μιμησεις του δεν υπαρχουν .Ιδιαιτερα οταν κανει τον Παπανικολαου,απλα κλαιω απο τα γελια..Ειναι απιστευτος οτι και να πουμε για αυτον τον ανθρωπο..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
24 Oct 2014 15:00 #150743 by Donnie Darko
Ο Μητσικώστα παιδιά μου είναι οτι καλύτερος υπάρχει στην ελλάδα σε κωμοδία,Εχω γελάσει άπειρες φορές σε κάθε του μίμηση. :cheer: :cheer:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
25 Oct 2014 11:42 #150788 by Νικολής Ασημάκης
Έβλεπα αρκετά χρόνια πριν αλλά πλέον με έχουν κουράσει όλες οι εκπομπές αυτού του στυλ και τις έχω κόψει με το μαχαίρι.

More
07 Nov 2015 18:09 #170765 by Γιώργος Λόλας
Ανέβηκαν όλα τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν στο group της εκπομπής στο Community του GameWorld. Απολαύστε υπεύθυνα :)

Από ότι φαίνεται, θα έχουμε και τρίτη σεζόν, με τον Μητσικώστα αυτό τον καιρό να ψάχνει "στέγη". Είχαν γίνει κάποιες επαφές με το MEGA, αλλά τελικά η συμφωνία δεν προχώρησε, οπότε μένει να δούμε σε ποιο κανάλι θα μετακομίσει ο γνωστός κωμικός ή αν θα συνεχίσει στο E.

More
08 Nov 2015 15:29 #170796 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Ο Μητσικώστας δεν έχει πια και τόσο χιούμορ. Βρίσκει υπαρκτά ή ανύπαρκτα ελαττώματα κάποιων διασήμων και τα επαναλαμβάνει συνεχώς, με τρόπο που να καταντάει γελοίος. :/ Γελάω με κάποια βίντεό του, αλλά έχει γίνει πολύ κουραστικός.

More
08 Nov 2015 22:00 #170824 by Γιάννης Ρέμας
μακάρι να κάνει και φέτος εκπομπή είναι πολύ καλός έστω και για 10 εκπομπές, πιστεύω θα έκανε τρελό δίδυμο με τον τσουβελα στο ραδιόφωνο