Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σταματήστε πια με τα σιριαλ!

More
25 May 2013 12:28 #124563 by Tasos Belinos
Παιδια αποφασισα να γραψω στο forum με αφορμη κατι που με ενοχλει.Ελπιζω να συνεχιστει η κουβεντα πολιτισμενα και να μου λυσετε την απορια.Γιατι βλεπετε τοσα σιριαλ????Θυμαμαι οι gamers παλια, χαλουσαν ωρες ολοκληρες παιζοντας games και τωρα τι κανουν???Βλεπουν το καθε σιριαλ στο ιντερνετ! Ξυπνηστε, γιατι εχετε γινει τοσο mainstream??Ξερετε απ εξω καθε σεναριο, καθε σειρα ειτε αυτη την λενε Walking Dead ειτε Game of Thrones. Αυτα τα κανουν οι γυναικες πιο πολυ, βλεπουν Desperate Housewives, Greys Anatomy και αλλα τοσα. Μονο εγω εχω αυτο το θεμα η ενοχλει και αλλους?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2013 12:45 #124566 by eliminator
Γράψε την αποψή σου σε blog θα σου πρότεινα. Μιας που τα πρόσθεσε το gameworld γιατί να μην τα χρησιμοποιούμε.

More
25 May 2013 12:49 #124567 by Κώστας Λάβαρης
Και τι να δεις; Τούρκικα; Ή εκπομπές μαγειρικής; Είναι σαν να βλέπεις τηλεόραση. Και από πότε έγινε το να βλέπεις τηλεόραση mainstream; Γιατί να μην βλέπεις μια σειρά που σε ενδιαφέρει και φυσικά μια σειρά που αξίζει; Μιλάμε για σειρές με προσεγμένο σενάριο, σκηνοθεσία και πολύ καλή ηθοποιία και που το κάθε επεισόδιο κοστίζει εκατομμύρια, επομένως αυτή η άρτια δουλειά που γίνεται στα σήριαλ κάνει τόσα εκατομμύρια τηλεθεατές να το εκτιμούν. Και υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά μεταξύ των σήριαλ που βλέπουν οι γυναίκες (Desperate Housewives, Greys Anatomy, Sex and the City) , με αυτά που βλέπουν άντρες και γυναίκες (Walking Dead, Game of Thrones). Μην τα τσουβαλιάζεις όλα. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που ψυχαγωγεί ή διασκεδάζει και οι άνθρωποι στη σύγχρονη εποχή έχουν ανάγκη να καθίσουν μπροστά σε μια οθόνη και να χαλαρώσουν. Στην Ελλάδα στερούμαστε αυτό λόγω κρίσης, αλλά μπορούμε να βλέπουμε πολύ καλά σήριαλ στο ίντερνετ. Τέλος, παραθέτοντας τα λόγια σου: "Θυμαμαι οι gamers παλια, χαλουσαν ωρες ολοκληρες παιζοντας games και τωρα τι κανουν???" , θα σχολιάσω πως οι gamers παρακολουθούν αυτές τις σειρές επειδή τους ενδιαφέρουν και έχουν παίξει παρόμοια games. Ακόμα και οι ίδιες οι σειρές έχουν γίνει video games. Όταν βλέπουν το Walking Dead θυμούνται το DeadRising που έπαιζαν παλιά. Επομένως δεν καταλαβαίνω αυτό το μένος προς τους ανθρώπους που βλέπουν τις σειρές.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
25 May 2013 12:50 #124568 by Βασίλης Καμακάρης
Δεν καταλαβαίνω το γιατί να μην βλέπουμε ορισμένα σιριαλ είναι δικαίωμα του καθενός. Είναι σαν να λες γιατί βλέπετε anime...(παράδειγμα). Φιλικά το λέω. Εγώ προσωπικά βλέπω διάφορα σιριαλ και τα πιο αγαπημένα είναι: Monk, Two and a half men, Big-bang Theory, F.r.i.e.n.d.s., CSI, 24, και άλλα πιο πολύ αστυνομικού περιεχόμενου και φυσικά Walking Dead. Καλά από Nickelodeon ας μην αρχίσω.
Απλώς είναι ένας διαφορετικός τρόπος διασκέδασης.

More
25 May 2013 15:16 #124579 by Κώστας Προμπονάς

Anastasiosb wrote: Παιδια αποφασισα να γραψω στο forum με αφορμη κατι που με ενοχλει.Ελπιζω να συνεχιστει η κουβεντα πολιτισμενα και να μου λυσετε την απορια.Γιατι βλεπετε τοσα σιριαλ????

Παλιά δεν εβλεπα καθόλου τετοια...σατανικα πραγματα γιατι πολυ απλα παλια δεν υπηρχε το Game of Thrones :-)

Δεν εχω καθόλου χρονο για σήριαλ, δεν εχω δει ουτε 24, Prison Brake, Lost κλπ. Ενας φιλος μου ομως επέμενε οτι το GOT ειναι πολυ καλο για να το χάσει καποιος...και ειχε δίκιο!

Παντως, γενικα, ας βλέπει ο καθενας οτι θελει, τι μας πειράζει; Εδω τόσος κοσμος "λιωνει" στο FarmVille, το Walking Dead μας πείραξε; Οτι αρεσει στον καθένα...

More
25 May 2013 15:46 #124582 by Νικολής Ασημάκης

Anastasiosb wrote: Γιατι βλεπετε τοσα σιριαλ????

Για τον ίδιο λόγο που παίζω τα περισσότερα games που παίζω, που διαβάζω τα βιβλία και τα comics που διαβάζω. Για το story.

More
25 May 2013 19:29 #124587 by Kostas Milonas
Δε καταλαβαινω γιατι καποιον να πειραζει τι κανει ο αλλος και μαλιστα να προσπαθει να επιβαλλει αυτο που θεωρει σωστο. Φιλικα παντα. Οι αναγκες για ψυχαγωγια συχνα αλλαζουν με την παροδο του χρονου και φυσικα με την εξελιξη των μεσων που προσφερουν ψυχαγωγια.

Επισης τι σε ενοχλει το mainstream? Ειδικα μαλιστα οταν εδω και πολλα χρονια και το gaming ειναι mainstream! Για αυτο αλλωστε εταιριες οπως η EA και η Activision μυριζονται το χρημα και προσπαθουν να ξεζουμισουν οσο γινεται πιο πολυ τους gamers. Πιο παλια τα πραγματα ηταν σαφως πιο αγνα σε αυτον το χωρο.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
26 May 2013 16:46 #124622 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Νομίζω πως καταλαβαίνω κάπως τι εννοεί ο Anastasiosb, υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά το έχουν λιώσει το θέμα με τις σειρές, και όπως έχει πει και ένας φίλος μου που έβλεπε πολύ πράγμα όταν ήταν φοιτητής "σε κάποια φάση ζούσα τη ζωή μέσα από τους πρωταγωνιστές των σειρών". Θέλει λίγο μέτρο όπως όλα τα πράγματα. Από την άλλη υπάρχουν πλέον πολύ ποιοτικές σειρές που αξίζει οπωσδήποτε να δει κάποιος, όπως Game Of Trones, Prison Break (η πρώτη σεζόν), IT Crowd, Big bang theory... για μένα ιδανικό να βλέπεις κανα-δύο επεισόδια το βράδυ πριν τον ύπνο για να χαλαρώσεις, ειδικά οι κωμικές σειρές είναι 20-30 λεπτά το επεισόδιο, φρουτάκι!!

More
26 May 2013 18:52 #124636 by Kostas Milonas
Παιδια σε πολυ χειροτερο βαθμο αυτο γινεται με gamers. Ποσους κολλημενους με σειρες εχετε ακουσει να πεθαινουν επειδη πχ εβλεπαν σερι τους κυκλους του Lost?

Αντιθετα τα παραδειγματα με gamers ειναι αρκετα και πολυ σχυνα βλεπουμε ανθρωπους να χαλανε τις σπουδες τους, τις καριερες του και τις οικογενειες τους. Τα παιχνιδια οπως και να το κανουμε ειναι πολυ πιο εθιστικα αν καποιος δε μπορει να το ελεγξει.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
02 Jul 2013 04:20 #127230 by Nick Papadopoulos

Anastasiosb wrote: Παιδια αποφασισα να γραψω στο forum με αφορμη κατι που με ενοχλει.Ελπιζω να συνεχιστει η κουβεντα πολιτισμενα και να μου λυσετε την απορια.Γιατι βλεπετε τοσα σιριαλ????

Γιατί είναι ωραία...