Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bleach

More
16 Jun 2009 09:57 #54298 by Νικολής Ασημάκης
Επειδή ψήνομαι να τσεκάρω το anime, μπορεί κάποιος να μου πει, πρώτον από που να το δω (naruto έβλεπα στο ninetailedfox ή κάπως έτσι που ήταν μόνο γι'αυτό) και δεύτερον ποια επεισόδια είναι φίλλερ, για να μην τα δω;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2010 20:48 #72354 by Nick Verras
Replied by Nick Verras on topic Bleach
Φίλος εγω απο εδώ το βλέπω ..
www.nwanime.com/
τωρα για φιλερ δεν μπορω να σε βοηθήσω πολυ γιατι παει κανας χρόνος που απλα βλεπω απλα ενα επεισόδιο την βδομάδα οποτε ακριβώς δεν θυμαμαι απο που μεχρι που ειναι τα φιλερ δοκιμασε το και βλεπεις...

[center:3v1icj0m] [/center:3v1icj0m]

More
20 May 2010 12:53 #72407 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Τα φιλερ ειναι απειρα. Η πρωτη δοση ξεκιναει απο το 69 μεχρι 140 κατι. Μετα δειχνει περιπου 15 κανονικα 30 filler. Γενικα το ανιμε εχει καταντησσει εμετικο, μια ντροπη για το ειδος του.

More
20 May 2010 14:03 #72413 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic Bleach

Nikolis wrote: Επειδή ψήνομαι να τσεκάρω το anime, μπορεί κάποιος να μου πει, πρώτον από που να το δω (naruto έβλεπα στο ninetailedfox ή κάπως έτσι που ήταν μόνο γι'αυτό) και δεύτερον ποια επεισόδια είναι φίλλερ, για να μην τα δω;

bleachportal.net/bleach/information/bleach-episode-chapter-map
Σε list μονο αυτα βρηκα ...

Yy δες bleach γιατι μ ε τ ρ α ε ι

More
21 May 2010 18:37 #72513 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Τα επεισοδια που ειναι filler μη τα δεις γιατι μπορει να κανεις εμετο. Εκτος αν σαρεσει να βλεπεις τον Hitsugaya να παιζει ποδοσφαιρο...

More
12 Dec 2010 01:36 #85738 by Αλέξανδρος Τασιόπουλος
Γενικά έχει ενα θέμα το Bleach με τα fillers... Έχει κάνει ρεκορ, περισσότερα απ'ότι τα κανονικα episodes! :evil: ...

More
12 Dec 2010 12:13 #85750 by Νίκος Καραχάλιος
Εγω το bleach δεν το εχω σε μεγαλη εκτιμηση και δεν ξερω πως εχει τοση μεγαλη απηχηση στον κοσμο πιο πολυ απο naruto Κλπ(μερικες φορες)..Τα εχω δει ολα τα manga και ναι μεν το συνιστω να το δει καποιος αλλα υπαρχουν πολυ καλυτερα...Εγω κατα σειρα θα εβαζα One piece,Naruto,Full metal alchemist και μετα bleach..

More
27 Sep 2013 02:27 #132859 by Νίκος Τριανταφύλλης
ρε παιδια τι γινεται με το anime εμαθε κανεις ποτε θα βγουν επεισοδια?

More
09 Jan 2014 22:19 #138864 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Δυστυχώς το Bleach θα έχει μεγάλο pause.Ο ίδιος ο δημιουργός του είπε πως θα κάνει ακόμα και στο manga μεγάλη παύση πριν την τελευταία μάχη,γιατί θέλει να δημιουργήσει την καλύτερη μάχη που έγινε ποτέ σε manga.Σημειώνω εδώ πως το arc που ξεκίνησε μετά το jump της 9/9/13 είναι το τελευταίο..

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
13 Aug 2014 04:27 #147917 by Panos Neophytou
Replied by Panos Neophytou on topic Bleach
pwpw re sy .. krima pou to stamatisane omws :/ ta manga omws proxoraei i istoria parola avta etsi?