Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουσική: Γενική Συζήτηση

More
11 May 2009 22:59 #52725 by Nikolaras
Ρε παιδια η πολυ δημοσιοτητα αυτα κανει!Και η Θωδη δεν ηταν και κανα σοβαρο ατομο μην τρελαθουμε κιολας το εκαψε η φουκαριαρα δεν αντεξε και πολυ :cool: (Δεν μπορει να βγαινει και να λεει οτι μπορει να θεραπευσει τον καρκινο!Ελεος δηλαδη.Οχι τιποτε αλλο,αλλα παιζει με τον πονο των αλλων οι οποιοι μεσα στην στεναχωρια τους(και στα ωριακα σημεια που τους εχει φτασει αυτη η αρρωστια) θα μπορουσαν να την πιστεψουν :x

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2009 00:49 #52736 by Vassilis
Συμφωνώ απόλητα με τον Nikolaras. Ελπίζω να είναι καλήτερα τώρα... δεν θέλω να μου κάνει επίθεση στο σπίτι μου, είναι πολύ κοντα στην ψυκιατρική κληνηκή 8O Κάθε σαββ/κύριακο είμαι έξω απ την κλεινική, διότι έχει ενα παρκάκι εκεί κοντά, λέτε να την δω σαν τον άλλον που χαιρέταγε στο υπερπέραν απ το παράθυρο και ξαφνικά εξάφανίστικε και εμφανίστηκαν κάτι γιατρί να τον μαζεύουν με το κουταλάκη απ' το πάτομα :mrgreen:

Πέρα της πλάκας, ελπίζω να αναρώση οσο νάνε πιο γρήγορα, και τα ΜΜΕ να βρούν καμιά άλλη ασχολία...

More
25 Aug 2009 14:42 #59087 by Μάνος Γρυπάρης
Ήξερε κανείς σας ότι η τραγουδίστρια Miley Cyrus (σημερα ετών 16) πρωταγωνιστούσε από τα 14 της στη σειρά Hannah Montana? Έχει γεννηθεί στις 23/11/1992 και τον Οκτώβριο του 2006 δεν είχε κλείσει καν τα 14! (Πρωταγωνιστεί και στο ομώνυμο παιχνίδι που έθαψε στο review του ο Μπάμπης ).

Σκεφτείτε δηλαδή πως ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι με...γονική συναίνεση! (Ποια γονική συναίνεση δηλαδή? Τώρα τους πουλάει και τους αγοράζει με τα λεφτά που έχει!) Το κορίτσι δεν τραγουδάει μόνο, αλλά παράλληλα γράφει τραγούδια και στίχους! Η σύγχρονη δισκογραφία άλλωστε το απαιτεί. Το "Fly on the Wall" για παράδειγμα, αφορά την ίδια της την ζωή και το πως άλλαξε με το που έγινε διάσημη.

[youtube:1lrb4sm5]
[/youtube:1lrb4sm5]

Μάλλον απ' ότι φαίνεται θα πρέπει να αλλάξει δισκογραφική (και δεν θα αργίσει πιστεύω) γιατί η Hollywood Records δεν την χωράει. Τα βιντεοκλίπ της φαίνονται λίγο...ελληνικού επιπέδου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Aug 2009 14:56 #59089 by Stathis Yannacopoulos
Εγώ την έμαθα απο το Southpark που κοροιδεύανε το πόσο έχουν εκμεταλευτεί εμπορικά το όνομα της. Στην Αμερικη κατα καιρούς έχουνε τέτοια. Μια παρόμοια περίπτωση ήταν και η αγαπημένη του Κωστά η Avril αλλά στο πιο rock και χωρίς σειρές κτλ. Έκανε το πρώτο της συμβόλαιο στα 16 αν δεν κάνω λάθος.

More
25 Aug 2009 15:06 #59094 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ρε Μανο ΕΛΕΟΣ. Μην μου την θυμίζεις. :evil:
Αμα ξαναδω νεο τοπικ που να αφορα αυτην, θα ερθω εξω από το σπίτι σου με πινακίδες και θα φωναζω κατω η Hannah! :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 Aug 2009 16:38 #59108 by Ρωμανός Βογιατζής
x0a0xa0x0ax0a0x αφιερωμένο στον Big Boss

μήπως θες να στην στυλο με πακέτο????

More
25 Aug 2009 16:55 #59113 by Andr
ο εφιαλτης του big boss. :twisted:

More
25 Aug 2009 17:00 #59114 by Frank
ρε big boss ... τοσο καιρο στο fb και ακομα να γινεις fan της ?

κλικ εδω :mrgreen:

More
25 Aug 2009 17:04 #59115 by Ρωμανός Βογιατζής
Εμενα μου έβγαλε ένα quiz ότι θα βγω μαζί τις αλλα λέω να την δώσω στον Big Boss που ειναι fAn της!!!

More
25 Aug 2009 21:42 #59128 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Blacklist σημειώνουμε:Frank16
Van Basten7

Θα σας φτιαξω πουλάκια μου!! :twisted: :twisted:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.