Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουσική: Γενική Συζήτηση

More
17 Feb 2007 13:40 #27245 by Μάνος Γρυπάρης

Tilion\ wrote: Και όχι Ελληνικών ε ??? Όταν μιλάω εγώ για καταπάτηση του ελληνικού τραγουδιού στον gamesradio... !!! :evil:

Δεν κολλάει να παίζεις Counter-Strike ή Dota (και γενικά οποιοδήποτε game) και να ακούς Κοκκίνου , Γαρμπή, Τερζή κ.ο.κ. Όλοι μας ακούμε ελληνικά αλλά λόγω της θεματολογίας του σταθμού τα ελληνικά τραγούδια δεν είναι στο κλίμα -μόνο κάποια ξένα της Παπαρίζου μπαίνουν-. Για να ακούσετε ελληνικά υπάρχουν ένα σωρό ελληνικά ραδιόφωνα (έχει γεμίσει ο τόπος) αλλά και τα mp3s.

Περιμένουμε links.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Feb 2007 14:06 #27246 by Chris Zotos
Replied by Chris Zotos on topic Music Charts

Manos\ wrote: Δεν κολλάει να παίζεις Counter-Strike ή Dota (και γενικά οποιοδήποτε game) και να ακούς Κοκκίνου , Γαρμπή, Τερζή κ.ο.κ.

Συγγνώμη για ελληνικά μιλάμε όχι για σκουπίδια !!! Καλά άστο θα κανονίσω τίποτα με τον Δημήτρη (Balidor) !!! :wink:

More
23 Mar 2007 00:19 - 13 Apr 2007 20:40 #29253 by Μάνος Γρυπάρης
Η Ιωάννα Κατράκου (γνωστή κι από το Fame Story) μαζί με ένα τιμ 5 ακόμη νεαρών τραγουδιστών, έχουν δημιουργήσει εδώ και λίγους μήνες ένα γκρουπ με το όνομα "Κλεψύδρα", το οποίο παίζει πολύ καλή μουσικούλα και συγκεκριμένα διασκευέως τραγουδιών Rock/Pop.

Αύριο Παρασκευή το συγκρότημα Κλεψύδρα θα εμφανιστεί στο Jesters, στη Γλυφάδα (Κωνσταντινουπόλεως 10, πίσω από τα Goodys), σε μία live εμφάνιση 4 ωρών.
Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισόδου: 8 Ευρώ, ενώ για τραπέζι τραπέζι στα 7 άτομα βγαίνει 12,5 Ευρώ/άτομο.

Μερικά γνωστά τραγούδια τα οποία έχει διασκευάσει το συγκρότημα:
Cranberries - Zombie
Guns N Roses - Sweet child o' mine
Natalie Imbruglia - Torn
Anouk - Nobody's Wife
Bryan Adams & Mel C - Baby when you're gone
C-Real - Επικίνδυνα σε θέλω
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Να μείνεις εδώ
και πολλά άλλα ακόμη (συνολικά έχουν κάνει διασκευές σε πάνω από 60 γνωστά τραγούδια)

Οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 13 Apr 2007 20:40 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Mar 2007 15:36 #29266 by Nikos
Replied by Nikos on topic Κλεψύδρα
prepei na einai poly kaloi.....

More
19 Apr 2007 12:51 #30289 by Μάνος Γρυπάρης
Ερώτηση: Γουστάρετε μπαλάντες όπως αυτές που μας έχει συνηθίσει ας πούμε ο Πάνος Κιάμος ή ο Γιώργος Γιαννιάς?

Τότε ακούστε το παρακάτω τραγούδι:
"Χρήστος Χολίδης - Κι ας μην έχω που να πάω"

Ο Χρήστος Χολίδης έγινε τραγουδιστής...από σπόντα! Ήταν συμπαίκτης με έναν φίλο μου από το Περιστέρι (μπασκετμπωλίστα του οποίου δεν θα αναφέρω το όνομα), ξεκίνησαν την καριέρα τους σχεδόν μαζί κι έφτασαν να παίζουν με το Αιγάλεω το οποίο εκείνη την χρονιά είχε ανέβει Α2. Ο Χρήστος Χολίδης τραγουδούσε ήδη, ερασιτεχνικά, μέχρι που αποφάσισε να εντείνει τις πρόβες του γιατί έβλεπε ότι το τραγούδι τον τράβαγε περισσότερο ενώ παράλληλα ασχολούνταν και με το μόντελινκ. Μία μέρα εξαφανίζεται από τις προπονήσεις στο Αιγάλεω. Και λίγους μήνες μετά, φτάνει στα τηλέφωνα των παλιών του συμπαικτών το "Κι ας μην έχω που να πάω". Εκεί τα είδανε όλα! ("ρε παιδιά, ο Χρήστος είναι αυτός? που μέχρι πρόπερσι παίζαμε μαζί μπάλα?")

Τι κι αν το Αιγάλεω ανέβηκε στην Α1 πέρυσι, τελικά αποδείχθηκε ότι καλύτερα ένας μπασκετμπωλίστας λιγότερος κι ένας τραγουδιστής περισσότερος. Το CD Single του Χρήστου Χολίδη (κυκλοφορεί από την Universal) περιλαμβάνει εκτός από το "Κι ας μην έχω που να πάω" και το τραγούδι "Τόση αγάπη". Εδώ και τρία χρόνια ο τραγουδιστής εμφανίζεται στις "Μούσες", στη Θεσσαλονίκη. Προσωπικά ελπίζω σύντομα να κατηφορίσει προς Αθήνα. Btw η φωνή του μοιάζει αρκετά με αυτή του Γιώργου Γιαννιά. Τσεκάρετέ το

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Apr 2007 14:22 #30295 by Chris Zotos
Από που κι ως που μπαλάντες ο Κιάμος ???
Καλά τον άλλο τον Γιαννιά δεν τον ξέρω καν... !!! 8O

More
19 Apr 2007 14:41 #30302 by Νίκος Θεοδωρής
Ο Κιαμος εχει πει απιστευτες ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ (Η εννοια της μπαλαντας ισως και να ειναι υποκειμενικο θεμα)

Ενδεικτικα αναφερω μερικα

Ολα για σενανε μιλανε (χωρις νερο μπορω)
Τρελος για σενα
Μαρια
Δεν εισαι μονη
Γυρνα πισω
Αληθινα
Μου'λειψες
Δε θα φυγεις μακρυα
Αγαπη μου μεγαλη
Φυγε κι εσυ-ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ
Εισαι παντου
Σου το αφιερωνω
Ζητημα ζωης
Ανεμοθυελλα

Ο Πανος ειναι -κατα τη γνωμη μου παντα και επειδη τον εχω γνωρισει προσωπικα- ενα υπεροχο ατομο και ενας υπεροχος τραγουδιστης..

More
19 Apr 2007 15:07 #30306 by Μάνος Γρυπάρης

Tilion\ wrote: Από που κι ως που μπαλάντες ο Κιάμος ???
Καλά τον άλλο τον Γιαννιά δεν τον ξέρω καν... !!! 8O

Δεν είσαι μόνη
Βρες λίγο χρόνο (έπος)
Είσαι παντού
Κορίτσι μου εσύ (μπαλάντα/χασάπικο, όπως και το "Αστραπή")
Τρελός για σένα
Χωριστά δεν ζούμε

Ο Πάνος έχει καταξιωθεί για τις μπαλάντες του. Βραδιές Jeronimo Groovy, Τάκης Καραγιάννης και ξερό ψωμί. Καλά, αν δεν ξέρεις τον Γιαννιά που είναι τόσα χρόνια στη δισκογραφία τότε τι συζητάμε?

Τέλος πάντων, αλλού είναι το θέμα του topic. Ακούστε το τραγούδι και πείτε γνώμες.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
21 Apr 2007 15:41 #30414 by Chris Zotos
Γιατί πρέπει να τον ξέρω !!!

Μουσική ακούω όταν πρέπει να ακούσω και εκείνες τις στιγμές με καλύπτει πολύ καλά η καλή ελληνική μουσική !!! Όχι αυτοί του τύπου Κιάμος κτλ... !!! :cool:

More
23 Apr 2007 02:47 #30500 by Μάνος Γρυπάρης

Tilion\ wrote: Γιατί πρέπει να τον ξέρω !!!

Μουσική ακούω όταν πρέπει να ακούσω και εκείνες τις στιγμές με καλύπτει πολύ καλά η καλή ελληνική μουσική !!! Όχι αυτοί του τύπου Κιάμος κτλ... !!! :cool:

Κοίτα, άλλοι την βρίσκουνε με μοντέρνα/pop ελληνική μουσική, τύπου Κιάμος, Παπαρίζου κι άλλοι την βρίσκουνε με τους Τερζίδες, τους Καρράδες, τους Τερλέγκες και πάει λέγοντας. Γούστα είναι αυτά! Μόνο που αν ανήκεις στους δεύτερους, άμα μπεις στα μαγαζιά που τραγουδάνε, με το target group που θα συναντήσεις στα τραπέζια θα αισθανθείς ότι είσαι με το ένα πόδι στον τάφο, έτσι? (Κρατήθηκα μωρή κουφάλα αλλά δεν άντεξα να μην στην πω!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)