Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime που σας έκανε να προχωρήσετε στο Manga

More
02 Sep 2012 04:32 #111754 by Νικολής Ασημάκης
Τελευταίο που διάβασα σύμφωνα με το λινκ σου είναι το 123. Η μαλακία είναι ότι τότε που με είχε πιάσει η πόρωση με τα μάνγκα διάβασα πολλές σειρές σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (όλο το elfen lied σε ένα σαββατοκύριακο πχ) και από αυτές κάποιες δεν είχαν ολοκληρωθεί, όπως το Claymore και να περιμένω ένα μήνα είναι βάρβαρο. Θα το αφήσω να προχωρήσει και μετά θα το πιάσω πάλι όλο. Ίσως τελειώσει κιόλας, αν και δεν ξέρω αν έχουν πει κάτι ή όχι. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Sep 2012 13:18 #111761 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Για μένα το χαλάσαν αρκετά τώρα το manga. Τέλος πάντων, ναι είναι σπαστικό να περιμένεις.
Το καινούριο Gundam λέει τίποτα; Για το anime ρωτάω

More
02 Sep 2012 16:03 #111773 by Νικολής Ασημάκης
Το μόνο ανιμε Gundam που έχω δει είναι το 00 του 2007-2009 μεριά και το θεωρώ από τα καλύτερα ανιμε που έχω δει.

More
15 Feb 2013 08:15 #120424 by Βαγγέλης Καντιδάκης
Το One Piece και το Elfen Lied. Αν σ' αρέσει το anime, αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στο μάνγκα, αφού δεν υπάρχουν fillers, τα οποία ώρες ώρες γίνονται ενοχλητικά και επειδή σε κάποιες περιπτώσεις το anime τελειώνει, αλλά η ιστορία συνεχίζεται στο μάνγκα

More
06 Jan 2014 04:31 #138630 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Το Naruto,αφού είχα τελειώσει τα επεισόδια ανυπομονούσα για τη συνέχεια!

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
06 Jan 2014 12:45 #138641 by Γιώργος Κύρος
Πέρα από το Naruto, το Shingeki No Kyojin με έκανε να συνεχίσω τα manga με τέτοιο απότομο τέλος που είχε :/

More
06 Jan 2014 13:08 #138644 by Νικολής Ασημάκης
Και εγώ το Naruto με έβαλε στο τρυπάκι να ασχοληθώ με το manga του, αλλά μετά κάποιες σειρές (πχ Full Metal Alchemist, Elfen Lied) απλώς τις διάβασα χωρίς να τις δω (ή τις είδα αργότερα).

More
06 Jan 2014 15:16 #138652 by ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΛΗ
Death Note, Tsubasa Reservoir Chronicle και Vampire Knight!

More
15 Sep 2019 02:50 #226866 by Blood Prince
To Death Note με έκανε να προχωρήσω στο Manga αλλά έχει περάσει 10ετία από τότε.Οταν ήμουν 23-25 χρονών ασχολιόμουνα.Μετά σταμάτησα εντελώς.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish