Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Legend of Korra

More
14 Apr 2012 13:20 #106842 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Το Avatar: The last airbender ήταν μια από τι μεγαλύτερες εκπλήξεις της περασμένης χρονιάς. Αρχικά πετυχαίνοντας το τυχαία στο ελληνικό Nickelodeon είχαν την εντύπωση ότι ήταν απλά άλλο ένα χαζό cartoon, αλλά αφού παρακολούθησα μερικά επεισόδια συνειδητοποίησα ότι είναι μία σειρά με πλούσια μυθολογία, ώριμο storytelling και φοβερές σκηνές μάχης ( συν μιας καλής αίσθησης χιούμορ). Αφού τελείωσα με τη σειρά μπορώ να πω ότι είναι μέσα στα καλύτερα shows που έχω δει πότε.

Προς μεγάλη μου έκπληξη έμαθα πρόσφατα ότι η σειρά έχει αποκτήσει ένα sequel με την ονομασία The Legend of Korra. Η ιστορία λαμβάνει χώρα πολλά χρόνια μετά τα γεγονότα του The Last Airbender. Ο κύκλος των στοιχείων έχει περάσει στο νερό, με τον Avatar αυτή τη φορά να έχει αναγεννηθεί σαν ένα δυναμικό κορίτσι με την ονομασία Korra.

[youtube:1f3jq7tc]
[/youtube:1f3jq7tc]

Ο κόσμος φαίνεται να είναι πολύ πιο εξελιγμένος σε σχέση με το αρχικό σκηνικό, με νέες τεχνολογίες και μοντέρνα αρχιτεκτονική να διαφοροποιούν τις πόλεις. Παρόλα αυτά γνώριμα στοιχεία όπως το δάμασμα των στοιχείων και τα παράξενα ζώα επιστρέφουν δίνοντας την αίσθηση του γνώριμου.

Το The Legend of Korra έχει ξεκινήσει ήδη και μετράει μέχρι στιγμής δύο επεισόδια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Apr 2012 14:15 #106843 by Νικολής Ασημάκης
Είδα μαζί με το BigBoss το πρώτο επεισόδιο όταν βγήκε και ήταν καλό.

More
14 Apr 2012 18:01 #106854 by Παναγιώτης Σεντουκάς

Nikolis wrote: Είδα μαζί με το BigBoss το πρώτο επεισόδιο όταν βγήκε και ήταν καλό.

Σίγουρα δεν απογοητεύει. Το μόνο που δε μου άρεσε στην αρχή ήταν το νέο σκηνικό (ίσως και ο χαρακτήρας της Korra), αλλά όλα συνιθίζονται γρήγορα.

More
14 Apr 2012 20:02 #106856 by Yuna28
Replied by Yuna28 on topic The Legend of Korra
Έχει καμιά σχέση με την ταινία;Επειδή η ταινία δεν ήταν καθόλου καλή.Καλό Πάσχα παρεπιμπτόντως!

More
14 Apr 2012 20:41 #106857 by Παναγιώτης Σεντουκάς

Yuna28 wrote: Έχει καμιά σχέση με την ταινία;Επειδή η ταινία δεν ήταν καθόλου καλή.Καλό Πάσχα παρεπιμπτόντως!

H γελοία και ελεεινή ταινία του M. Night shiamalang είναι βασισμένη στην κατα πολύ καλύτερη σειρά Avatar: The last air bender. Είναι πράγματι μια πολύ κακή ταινία, αλλά θα σου αρέσει ακόμα λιγότερο όταν δείς και την κανονική σειρά και παρατηρήσεις όλες τις αλλαγές που έχουν γίνει.

More
20 Jun 2012 12:10 #109408 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Έχουμε season finalle αυτό το Σάββατο. Υπάρχει κανείς που να έχει φτάσει μέχρι αυτό το σημείο ?

[youtube:1n1ywqhl]
[/youtube:1n1ywqhl]

More
20 Jun 2012 15:55 #109421 by Βασίλης Βασιλός
Πραγματικά δεν βρίσκω όρεξη για να δω νέο anime/cartoon. Πως σας φαίνεται πάντως μέχρι εκεί που έχετε δει; Αξίζει να το ξεκινήσω;

Υ.Γ: Μην μου πείτε να δω το πρώτο επισόδειο για να πάρω μια ιδέα. Αν είναι να ξεκινήσω να το βλέπω θα το δω μέχρι το τέλος.

More
20 Jun 2012 16:20 #109425 by Παναγιώτης Σεντουκάς

TensaZangetsu wrote: Πραγματικά δεν βρίσκω όρεξη για να δω νέο anime/cartoon. Πως σας φαίνεται πάντως μέχρι εκεί που έχετε δει; Αξίζει να το ξεκινήσω;

Υ.Γ: Μην μου πείτε να δω το πρώτο επισόδειο για να πάρω μια ιδέα. Αν είναι να ξεκινήσω να το βλέπω θα το δω μέχρι το τέλος.

Προσωπικά το βρίσκω πάρα πολύ καλό, Είναι λίγο πιο ώριμο απ' την κανονική σειρά και έχει αρκετές αναφορές σε αυτήν. Το μόνο κακό ( η καλό. εξαρτάται πως βλέπεις τα όχι και τόσο σημαντικά επεισόδια του The last airbender) είναι ότι δεν θα έχει πολλά επεισόδια. Αυτή η σεζόν τελειώνει στα 11 και μαζί με την άλλη θα είναι 26, οπότε έχει μια πολύ μικρή και συγκεκριμένη ιστορία να πει.

Εγώ θα σου έλεγα να τα κατεβάσεις όλα την Κυριακή και να να ξεπετάξεις μπαμ-μπαμ. :D

More
14 Sep 2012 13:54 #112203 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Μερικά νέα για τη σειρά:

1) Μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν, αποφασίστηκε ότι η σειρά θα διαρκέσει 4 κύκλους και θα έχει 52 επεισόδια.

2) Η δεύτερη σεζόν (ή βιβλίο) θα λέγεται πνεύματα. Εδώ μπορείτε να πάρετε μία γεύση απ' ότι θα δούμε:

[youtube:e25v28qx]
[/youtube:e25v28qx]

3) Το Ελληνικό Nickelodeon έχει μεταγλωττίσει τον πρώτο κύκλο και θα δείξει το πρώτο επεισόδιο σήμερα στις 15:45

Περιμένω να δω τι φωνές θα τους έχουν δώσει :lol:

More
14 Sep 2012 14:42 #112205 by Βασίλης Βασιλός
Λες να βάλουν κανέναν Μπομπ Σφουγγαράκη να κάνει την Korra? :P Αρκετή επιτυχία έχει κάνει ήδη πάντως. Αλλά σαν το The Last Airbender δεν νομίζω πως είναι...