Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of Thrones (TV series)

More
26 Feb 2014 21:56 #140963 by Κώστας Λάβαρης
Ήδη μια αύρα γαματοσύνης με χτύπησε. Πόσο παίζει να μας τρελάνει και αυτή τη σεζόν;

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
More
28 Feb 2014 10:30 #141116 by Jester
Replied by Jester on topic Game of Thrones (TV series)

geololj wrote: Άστα να πάνε... Σαγονάκια στα πατωματάκια :P

Να προσθέσω κι ένα ευτυχώς φίλε Γιώργο. Και εξηγώ...το Game of Thrones κατά τη γνώμη μου ξεκίνησε με μία πολύ δυνατή 1η σαιζόν, συνέχισε με μία σκοτεινή, ενδιαφέρουσα, αλλά και λίγο υποτονική 2η σαιζόν και μας άφησε πέρισυ με μία βαρετή (για τα γούστα μου) 3η σαιζόν, εξαιρουμένου του επεισοδίου με το γάμο. Κατά τ' άλλα πολύ κουβέντα, αρκετά ανούσια, και ποοοολύ περπάτημα.
Θα μου πείτε, μη γκρινιάζεις jester, έτσι είναι και τα βιβλία. Σύμφωνοι, ωστόσο επειδή δεν τα έχω διαβάσει κρίνω μόνο το τηλεοπτικό κομμάτι και εκτιμώ ότι η σειρά στον 3ο κύκλο της έκανε "κοιλιά".

Τώρα, όσον αφορά τα trailer της καινούριας σαιζόν, η αλήθεια είναι ότι βλέποντάς τα με έπιασε μια ανατριχίλα. Γίνεται πραγματικός χαμός, βλέπουμε ανατροπές, κεντρικούς χαρακτήρες δέσμιους, μεγάλους πλέον δράκους, whitewalkers...
Πραγματικά ανυπομονώ να δω πως θα ξετυλιχθεί αυτό το κουβάρι στην οθόνη μας. Ελπίζω να μην απογοητευτούμε.

Valar morghulis

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
28 Feb 2014 11:41 #141121 by Sharkman
Η τρίτη σεζόν για κάποιον με πολεμικά γούστα δεν το χει ομολογουμένως. Για κάποιον που είναι πιο πολύ φίλος της ίντριγκας και του σκοτεινού η τρίτη είναι τρομερή με αποκορύφωμα το ένατο επεισόδιο που τα πισομαχαιρώματα ήταν κυριολεκτικά αμέτρητα! Αλλη ανάλυση δεν κάνω με τον φόβο του Spoiler... για όσους ξεκινούν τώρα της σειρά και διαβάζουν εδώ.

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
28 Feb 2014 11:45 #141123 by Jester
Replied by Jester on topic Game of Thrones (TV series)

krabby wrote: Η τρίτη σεζόν για κάποιον με πολεμικά γούστα δεν το χει ομολογουμένως. Για κάποιον που είναι πιο πολύ φίλος της ίντριγκας και του σκοτεινού η τρίτη είναι τρομερή με αποκορύφωμα το ένατο επεισόδιο που τα πισομαχαιρώματα ήταν κυριολεκτικά αμέτρητα!

Πολεμικά ήταν νεκρή όντως ρε Χρήστο. Αλλά και σε θέματα ίντριγκας νομίζω ότι η 2η σαιζόν υπερείχε. Η 3η όπως έγραψα και παραπάνω είχε σίγουρα δολοπλοκίες, αλλά σπαταλούσε πολύ χρόνο κατά τη γνώμη μου σε συζητήσεις "μεταβατικού χαρακτήρα", κάτι που η 2ος κύκλος δεν έκανε, είχε καλύτερο ρυθμό. Καταλαβαίνω ότι και τα μεταβατικά κομμάτια είναι χρήσιμα για να προχωρά η ιστορία, αλλά σαν θεατή ένιωσα να με κουράζει η υπερέκθεσή μου σε αυτά.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
28 Feb 2014 11:48 #141124 by tony g
Replied by tony g on topic Game of Thrones (TV series)
Νομίζω ότι σε αυτή τη σαιζόν θα σταματήσει το πολύ περπάτημα. Εκτός και αν περιλάβουν τον τέταρτο τόμο εκτενώς. Που θα αρχίσει πάλι το περπάτημα

More
28 Feb 2014 11:53 #141125 by Sharkman
Φίλε Jester μαζί σου....δεν διαφώνησα σε τίποτα δεν είπα και ότι ήταν η κορυφαία ίντριγκα απλά οκ ήταν αυτό ήταν τροφή για το σενάριο να καταλάβεις κάποια πράγματα και να είσαι έτοιμος για την τέταρτη όσο για το περπάτημα που αναφέρει ο tzoymtzoym μακάρι ..τι να πω..το περιμένουμε εδώ και seasons..... μας άφησε με ελπίδες τ τέλος της δεύτερης οι οποίες δεν εκπληρώθηκαν, πιθανότατα και χωρίς να έχω διαβάσει κάποιο βιβλίο λέω πως πρέπει να δυναμώσουν οι δράκοι για αν αρχίσει ο πόλεμος οπότε σοφή σεναριακά η καθυστέρηση όσο και αν κάνει κοιλιά η σειρά...άλλωστε εμείς κολλημένοι θα μείνουμε υποθέτω, εκεί που λες βαρέθηκα τσουπ...πετάγεται ένα dagger και αρχίζει η μάχη.. :p

More
28 Feb 2014 11:58 #141126 by tony g
Replied by tony g on topic Game of Thrones (TV series)
νομίζω ότι το game of thrones έχει μηχανισμούς rpg. Όσο πιο πολύ περπατάει ο χαρακτήρας ανεβάζει level. Επιπλέον παίρνει xp από τις γυμνές σκηνές. H kalisi που τα χει πετάξει όλα και έχει που περπατάει 3 σαιζόν έχει δράκους. Όλοι οι άλλοι κάνα λύκο στην καλύτερη. :D :D

More
28 Feb 2014 12:03 #141127 by Sharkman
Ναι είναι και πέρα από την πλάκα σε μεγάλο βαθμό και πολλοί θεωρούν ότι έχει και ομοιότητες με τη σειρά elder scrolls...σε διάφορα σημεία! ;)

More
28 Feb 2014 15:10 #141137 by Κώστας Προμπονάς

tzoymtzoym wrote: νομίζω ότι το game of thrones έχει μηχανισμούς rpg. Όσο πιο πολύ περπατάει ο χαρακτήρας ανεβάζει level. Επιπλέον παίρνει xp από τις γυμνές σκηνές. H kalisi που τα χει πετάξει όλα και έχει που περπατάει 3 σαιζόν έχει δράκους. Όλοι οι άλλοι κάνα λύκο στην καλύτερη. :D :D

....Ναι αλλα η Καλισι πεθαινει στο τελος του τεταρτου βιβλιου, ενω οι αλλοι συνεχιζουν!!!!

ΟΚ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ
...
Τρελλή τρολιά, το ξερω αλλά δεν μπορεσα να αντισταθω :-) Δεν εχω ιδεα τι γινεται μετα τον τριτο γύρο.

Παντως οπως σε καθε αριστουργημα, και στο GoT υπαρχουν επιρροες απο διαφορα αλλα εργα τεχνης, ειτε βιβλια είτε games. Το σημαντικο κατα την αποψη μου ειναι το νεο δημιουργημα να μην αντιγραφει απλα αλλά να προσθετει δικά του στοιχεια και ιδεες. Ο Martin το πετυχε αυτο...