Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Eurovision

More
21 May 2006 13:39 #12811 by Kleanthis
Replied by Kleanthis on topic Eurovision
Μια ερώτηση:
Αν τα τέρατα δεν ήταν απ' τη Φινλανδία και ήταν π.χ. απ' τη Μάλτα(δεν αναφέρω τυχαία τη Μάλτα, κοιτάξτε λίγο το χάρτη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 May 2006 13:51 #12812 by Alex
Replied by Alex on topic Eurovision
Ναι πρώτο θα έβγαινε γιατί χθες ψηφίσανε ολα τα μέταλλα για να κάνουν την πλάκα τους με το πανηγυράκι που λες...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
21 May 2006 13:53 #12813 by Σταύρος
Replied by Σταύρος on topic Eurovision
Oi stixoi kai oi mousikh ths Lithuanias eixan kathara eirwniko kai humoristiko xarakthra. Etsi to eida egw toulaxiston

Otan to refren einai VOTE FOR THE WINNERS kai h teleutaia lexh tou tragoudiou einai VOTE e gelas pws na to kanoume :P

Kai nai btw kai gw pisteuw oti tha evgaina prwtoi etsi kai alliws. Giati panta sthn Eurovision uparxoun oi "subathies" alla otan ena komati xexwrizei vgainei prwto asxeta apo pou einai. Opws ths Paparizoun persi kai ths Ukranias propersi. Akoma kai tou kuriou autou ths Bosnias pou propersi an den kanw lathos htan me thn Serbia thn mia hrthe 2os kai thn allh 3os me komatares kai tis 2 fors

More
21 May 2006 14:07 #12814 by Kleanthis
Replied by Kleanthis on topic Eurovision
Δεν νομίζω παίδες...
Το γειτονικό lobby του Βορρά καλά κρατεί και θα κρατεί, όπως φαίνεται, για πολύ ακόμα...
Το εν λόγω κομμάτι ήταν ικανό για το καλύτερο και το χειρότερο ταυτόχρονα.
Δηλαδή, μπορούσε να το ψηφίσει σβάρα ο κόσμος -όπως κι έγινε- και να βγει αέρα πρώτο -όπως κι έγινε- μόνο και μόνο επειδή ...ήταν κάτι διαφορετικό, που δεν είχαμε ξαναδεί στη Eurovision.
Μπορούσε, όμως, να το στείλει αδιάβαστο, πρεσβεύοντας τη θέση που πρεσβεύω κι εγώ... Δηλαδή, "πού πάει στη Eurovision αυτό?".

Ό,τι έγινε, έγινε κι ό,τι βγήκε, βγήκε! Τι να κάνουμε...
Hard Rock Hallelujah λοιπόν, κι ο Θεός βοηθός!

More
21 May 2006 14:20 #12815 by Anna R
Replied by Anna R on topic Eurovision
Πάντως οι Φιλανδοί απέδειξαν οτι και ενα hard rock κομμάτι μπορεί να πάρει την πρωτιά, και ουτε χρειαστηκε να συρθούν και να κωλοχτυπηθούν στα πατώματα (πλακα πλάκα χθές σχεδόν οι μισες χώρες το έκαναν λαμπίκο το πατωματακι με τόσο σούρσιμο

More
21 May 2006 14:59 #12817 by Alex
Replied by Alex on topic Eurovision
Το θέμα είναι οτι η Φιλανδία δεν ψηφίστηκε μόνο από δύο χώρες νομίζω.Και ολες οι άλλες δώσανε πολύ ψηλές βαθμολογίες.Αυτό με το lobby το βορειο δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη.Κλωτσιά στους κατσίφλωρους!!!!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
21 May 2006 17:00 #12821 by Δημήτρης Αγγελής
Καλά ρε, πίστευε κανείς ότι με την Βίσση θα βγούμε πρώτοι; :?:

MY MADNESS IS FIFA

___ WWW.FIFAMADNESS.COM ___

More
21 May 2006 17:24 - 21 May 2006 19:27 #12822 by Μάνος Γρυπάρης
1)To δικό μας κομμάτι ΔΕΝ ήταν Eurovisionικό. Οι μπαλάντες δεν είναι για Eurovision, τσεκάρετε λίγο τους προηγούμενους διαγωνισμούς και θα το διαπιστώσετε και οι ίδιοι. Eurovisionικό κομμάτι είναι Dana International, Sertab και λοιπές σαβούρες.

2)Τα νούμερα της Λιθουανίας έβγαλαν το κομμάτι επειδή η Παπαρίζου πέρυσι είχε τραγουδήσει το "My Number One". Σου λέει επειδή το λέγανε "Number One" χτύπησε υποσυνείδητα στον κόσμο άρα πάμε κι εμείς να τους πούμε κατάμουτρα να μας ψηφίσουνε. Και βέβαια πήρανε από τα τρία το μακρύτερο. Εγώ ευχαριστήθηκα την συνέντευξη τύπου και τους Lordi που τους ειρωνεύτηκαν στη μάπα!

Και 3)Οι Lordi φοράνε μάσκες (όπως είπαν και στο Press conference) επειδή θέλουν να δείξουν στον κόσμο αυτούς τους χαρακτήρες κι αυτά τα τραγούδια. Δεν θέλουνε να αποκαλύψουνε τα πραγματικά τους πρόσωπα για να μην χαθεί η μαγεία.

ΥΓ. Το τραγούδι της Βοσνίας ήταν απλά ΑΙΣΧΟΣ! Η μεγαλύτερη πατάτα που έχω ακούσει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 21 May 2006 19:27 by Μάνος Γρυπάρης.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
21 May 2006 17:42 #12824 by a Guest
Replied by a Guest on topic Eurovision
Και επειδή λείπει και το κατάλληλο φωτογραφικό υλικό από ένα τέτοιο thread,ας κάνω εγω τη βρώμικη δουλειά να σας παρουσιάσω ορισμένες..

Αυτή είναι η Μολδαβή,με το πολύ ωραίο songaki της το οποίο ήταν από τα λίγα ξένα που έπαιζαν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί στην Ελλάδα.

Εδώ, ίσως η πιο όμορφη παρουσία του show(εκτώς την κοπέλα των Lordi πού ήταν στα πλήκτρα),Ουκρανία!

Και..τα Σκόπια!!

:supz:

More
21 May 2006 18:02 #12830 by Μάνος Γρυπάρης
Η πιο θεϊκή παρουσία ήταν όντως η Μολδαβή (Natalia Gordienko). Είχε προσόντα και τα επέδειξε κατάλληλα. ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ ΘΕΕ ΤΙΣ PHOTOS? Όργωσα όλο το Google Και το Emule και δεν βρήκα τίποτα. By The Way στο Emule παίζει και το σχετικό βιντεάκι του τραγουδιού. Πρέπει να ήταν και ταχυδακτυλουργός η γκόμενα γιατί άλλαζε ρούχα μέσα σε 15 δευτερόλεπτα

Και μην ξεχνάτε την Severina Vuckovic από την Κροατία (με τα κόκκινα), της οποίας οι...προσωπικές στγμές με τον γκόμενο κυκλοφορούν επίσης στο Emule (Να'ναι καλά ο τελευταίος). ΤΑΛΕΝΤΟ! ΤΑΛΕΝΤΟ!!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)