Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dragon Ball Project Age 2011

More
13 May 2011 09:07 #93290 by Αντώνης Κοντοδήμας
Καλά νέα για τους φαν των fighting games αλλά και φυσικά του Dragon Ball.
το παιχνίδι ανακοινώθηκε στην Ιαπωνία απο το περιοδικό Weekly Shonen Jump και υπόσχεται να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε για τα Dragon Ball games.

Εδώ είναι το επίσημο trailer όπως θα δείτε και εσείς τα γραφικά του θα είναι ανεπτυγμένα, επί σεις στο τέλος αποκαλύπτεται χαρακτήρας ο οποίος δεν υπάρχει στα προηγούμενα Dragon Ball Burst Limit,Raging Blast και Raging Blast 2.Κάποιοι λένε πως ίσος πρόκειται για το Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 4 και πως υπάρχει 80% πιθανότητες να υπάρχει Saiyan Creaton Mode κάτι που ζητήθηκε απο πολλούς gamers σε όλο τον κόσμο.
το παιχνίδι είναι φυσικά άγνωστο το πότε θα κυκλοφορήσει το μόνο που ξέρουμε είναι το 2011 και το ότι θα βγεί για PS3 και XBOX360,λέτε να κυκλοφορήσει μαζί με κανένα Uncarted 3;

[youtube:2tj1t5rx]
[/youtube:2tj1t5rx]

Εγώ πάντως δεν σας κρύβω ότι θα το αγοράσω απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.
άλλο ένα Dragon Ball θα προστεθεί στην συλλογή μου,φυσικά φαντάζεστε πιο χαρακτήρα θα διαλέξω. :bye:

BIG BANG ATTACK!!!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 May 2011 14:21 #93297 by Redsoul
Σαν το Budokai Tenkachi δεν είναι κανένα από τα 3-4 τελευταία DB...
Κατά πάσα πιθανότητα πάμε για Raging Blast 3....
Κανένα One Piece Θα βγάλετε :cry: ???

More
13 May 2011 16:28 #93306 by Βασίλης Βασιλός
Τιμαμε το anime με το οποιο ολοι μεγαλωσαμε!!!Εχω ριξει εγω κατι ξενυχτια οταν ειμουν 10-11 μυξιαρικο και καθομουν μεχρι τις 4 τα χαραματα που το εβαζε στον ΑΝΤ1.Και το Raging Blast 1 + 2 ηταν παιχνιδαρες απο αποψη animation τουλαχιστον

More
14 May 2011 12:19 #93327 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Σαν παιχνίδια δεν μου άρεσαν, το μόνο anime fighting παιχνίδι που με κράτησε λίγο ήταν το naruto shippuden ultimate ninja storm 2. Ελπίζω να γίνει και αυτό ένα καλό παιχνίδι γιατί έχει potential!

More
14 May 2011 13:22 #93330 by Βασίλης Βασιλός
Ειναι η μονη επαφη που μπορουμε να εχουμε πια με το Dragonball.Κυριως γι'αυτο και αγοραζω τα παιχνιδια.Αλλα με καθε τιτλο που βγαινει περιμενω να δω και περισσοτερο RPG παρα Fighting.Ας βγαλουν για το PS3 Dragonball οπως ηταν στο Gameboy το Legacy Of Goku 1+2 και το Buu's Fury που βασιζοταν στην ιστορια.Ας γινει κατι τετοιο σε 3D και θα ειμαι ο πρωτος που θα το παρει :mrgreen:

More
25 May 2011 02:32 #93899 by Μάνος Γρυπάρης

Redsoul wrote: Σαν το Budokai Tenkachi δεν είναι κανένα από τα 3-4 τελευταία DB...
Κατά πάσα πιθανότητα πάμε για Raging Blast 3....
Κανένα One Piece Θα βγάλετε :cry: ???

Το μόνο που ξέρω οτι θα βγει είναι το One Piece Unlimited Cruise SP για 3DS στα τέλη Μαϊου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 May 2011 10:03 #93904 by darkace
Απο τα καλυτερα vs που εχω δει.
Σιγουρα το λατρευεις αν ιδιαιτερα ξερεις και την ιστορια του cartoon.