Manos wrote:
TheReaper wrote: Και αυτό το έχουν σε μια κονσόλα στο Γκάζι. Είδα που το έπαιζε ένας καθώς έφευγα. Αλλά πρέπει να ήταν πολύ μυρωδιάς ο τύπος, γιατί εκτός του ψευδοστύλ που έπαιρνε για να πουλήσει μούρη στα γκομενάκια που παρίσταναν τα booth babes, δεν μπορούσε να κάνει ουσιαστικά τίποτα.
Το "παρίσταναν" δεν το πιασα!Εσύ μου είπες ότι ήτανε καλά κομμάτια.
Έπρεπε να παίξει The Fight με τα booth babes, φυσικά θα τις κέρδιζε για να δείξει ότι είναι άντρας, αλλά στο τέλος θα έλεγε "Κατά βάθος όταν πρέπει είμαι πολύ τρυφερός".
Bασικά Μάνο ήταν σε διαφορετικό σημείο τα παιχνίδια της ΕΑ και σε διαφορετικό σημείο το PS Move. Για να σου δώσω να καταλάβεις, εκεί που είχαν την έκθεση ρομποτικής στην Athens Digital είχαν το PS move και εκεί που είχαν τα Serious Games που ήταν σε PC είχαν απλώσει τις κονσόλες τους οι άνθρωποι της ΕΑ. Αυτές που ήταν στο PS Move δεν ήταν τόσο κορυφή όσο αυτές της ΕΑ και ουσιαστικά δεν έκαναν σχεδόν τίποτα από όσα οφείλει να κάνει ένα booth babe. Ενώ αυτές της ΕΑ και με τα παιχνίδια ασχολήθηκαν(τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ εκεί και τις είδα) και μου έδωσαν και τα αναμνηστικά.
Ενώ στο PS Move απλά κάθονταν οι κοπέλες, οι οποίες πιστεύω δεν συγκρίνονται με της ΕΑ το ξαναλέω, και έβλεπαν όποιον προσπαθούσε να παίξει. Ήταν συνολικά 5 νομίζω και μόνο μία από αυτές άρχισε κάποια στιγμή να παίζει πινγκ-πονγκ με έναν που ήρθε για να το δει.