Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Fight (PS Move)

More
18 Nov 2010 00:05 #84351 by Μάνος Γρυπάρης
Θέλετε να ρίξετε ξύλο? Να η ευκαιρία.

[youtube:1y13xcg9]
[/youtube:1y13xcg9]

Όσοι έχετε Playstation 3, αρκεί να αγοράσετε το Playstation Move και το παιχνίδι The Fight. Βέβαια ίσως σας ξενερώσει η επανάληψη του παιχνιδιού όπως και η ελλειπής ανταπόκριση χειρισμού, αλλά οκ. Το κατά δύναμην...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Nov 2010 07:40 #84362 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic The Fight (PS Move)
Για να διαβάσετε το review του Μάνου Γρυπάρη για το συγκεκριμένο game, απλά κάντε κλικ εδώ.

More
18 Nov 2010 20:36 #84382 by rafor
Replied by rafor on topic The Fight (PS Move)
Αμα δεν εχει καλη ανταποκριση, το παιχνιδι κατανταει σπαστικο...Ειδικα σε παιχνιδια οπως το box κλπ, που ισως και καποιες κινησεις που χαλανε περισσοτερο damage(combos)δεν πιανουν, τοτε μπορεις ευκολα να χασεις σε ενα ακομα αρχικο σταδιο.

More
20 Nov 2010 11:19 #84478 by Aνέστης Αδαμίδης
Και αυτό το έχουν σε μια κονσόλα στο Γκάζι. Είδα που το έπαιζε ένας καθώς έφευγα. Αλλά πρέπει να ήταν πολύ μυρωδιάς ο τύπος, γιατί εκτός του ψευδοστύλ που έπαιρνε για να πουλήσει μούρη στα γκομενάκια που παρίσταναν τα booth babes, δεν μπορούσε να κάνει ουσιαστικά τίποτα.

More
20 Nov 2010 15:31 #84495 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
Καλό αλλά μέχρι ένα σημείο.Κάποιος που θα το πάρει δεν νομίζω να παίζει πολύ καιρό με αυτό!

More
22 Nov 2010 13:08 #84692 by Μάνος Γρυπάρης

TheReaper wrote: Και αυτό το έχουν σε μια κονσόλα στο Γκάζι. Είδα που το έπαιζε ένας καθώς έφευγα. Αλλά πρέπει να ήταν πολύ μυρωδιάς ο τύπος, γιατί εκτός του ψευδοστύλ που έπαιρνε για να πουλήσει μούρη στα γκομενάκια που παρίσταναν τα booth babes, δεν μπορούσε να κάνει ουσιαστικά τίποτα.

Το "παρίσταναν" δεν το πιασα!Εσύ μου είπες ότι ήτανε καλά κομμάτια.
Έπρεπε να παίξει The Fight με τα booth babes, φυσικά θα τις κέρδιζε για να δείξει ότι είναι άντρας, αλλά στο τέλος θα έλεγε "Κατά βάθος όταν πρέπει είμαι πολύ τρυφερός".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Nov 2010 19:54 #84729 by Aνέστης Αδαμίδης

Manos wrote:

TheReaper wrote: Και αυτό το έχουν σε μια κονσόλα στο Γκάζι. Είδα που το έπαιζε ένας καθώς έφευγα. Αλλά πρέπει να ήταν πολύ μυρωδιάς ο τύπος, γιατί εκτός του ψευδοστύλ που έπαιρνε για να πουλήσει μούρη στα γκομενάκια που παρίσταναν τα booth babes, δεν μπορούσε να κάνει ουσιαστικά τίποτα.

Το "παρίσταναν" δεν το πιασα!Εσύ μου είπες ότι ήτανε καλά κομμάτια.
Έπρεπε να παίξει The Fight με τα booth babes, φυσικά θα τις κέρδιζε για να δείξει ότι είναι άντρας, αλλά στο τέλος θα έλεγε "Κατά βάθος όταν πρέπει είμαι πολύ τρυφερός".

Bασικά Μάνο ήταν σε διαφορετικό σημείο τα παιχνίδια της ΕΑ και σε διαφορετικό σημείο το PS Move. Για να σου δώσω να καταλάβεις, εκεί που είχαν την έκθεση ρομποτικής στην Athens Digital είχαν το PS move και εκεί που είχαν τα Serious Games που ήταν σε PC είχαν απλώσει τις κονσόλες τους οι άνθρωποι της ΕΑ. Αυτές που ήταν στο PS Move δεν ήταν τόσο κορυφή όσο αυτές της ΕΑ και ουσιαστικά δεν έκαναν σχεδόν τίποτα από όσα οφείλει να κάνει ένα booth babe. Ενώ αυτές της ΕΑ και με τα παιχνίδια ασχολήθηκαν(τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ εκεί και τις είδα) και μου έδωσαν και τα αναμνηστικά.

Ενώ στο PS Move απλά κάθονταν οι κοπέλες, οι οποίες πιστεύω δεν συγκρίνονται με της ΕΑ το ξαναλέω, και έβλεπαν όποιον προσπαθούσε να παίξει. Ήταν συνολικά 5 νομίζω και μόνο μία από αυτές άρχισε κάποια στιγμή να παίζει πινγκ-πονγκ με έναν που ήρθε για να το δει.