Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

One Piece για Wii

More
22 Jun 2010 01:35 #74328 by Aνέστης Αδαμίδης
Πόσοι από εσάς γνώριζαν ότι η πολυαγαπημένη σειρά έχει βγει και σε παιχνίδι; Εγώ έμεινα κάγκελο όταν το ανακάλυψα, καθώς έβλεπα βιντεάκια στο youtube. Πάντως εκτός από Wii υπάρχει και για άλλη μια κονσόλα, λογικά το PS2, απλά δεν μπορώ να βρω το βίντεο εκείνο που είχα δει τότε(πριν 2-3 μέρες). Πάντως, ορίστε ένα βίντεο από gameplay του Wii.

[youtube:111whb7v]
[/youtube:111whb7v]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jun 2010 00:16 #74414 by Μαρία Ρογδάκη
Κάγκελο δε λες τίποτα!!! Δεν παίζει να υπάρχει για πισι, ε;

More
25 Jun 2010 13:41 #74425 by Aνέστης Αδαμίδης

madicta wrote: Κάγκελο δε λες τίποτα!!! Δεν παίζει να υπάρχει για πισι, ε;

Κοίτα, εγώ ξέρω ότι το πισί είναι φαγώσιμο. Η γιαγιά μου φτιάχνει κάτι πράγματα και τα λέμε πισιά. Άλλες φορές τα κάνει γεμάτα με κασέρι και άλλες τα κάνει σκέτα(πλακίτσα). Στο θέμα τώρα.

Μπα, δε νομίζω. Μπορείς πάντοτε να το ψάξεις λίγο το θέμα, όλο και σε κάποιο site θα υπάρχουν πληροφορίες. Αλλά δεν νομίζω να έχει για PC. Για GameBoy και DS βρήκα και το Wii που έχω ήδη αναφέρει. Αλλά είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και για άλλη μια κονσόλα. Απλά δεν μπορώ να βρω το βίντεο εκείνο.

More
26 Jun 2010 01:24 #74465 by Μαρία Ρογδάκη

TheReaper wrote:

madicta wrote: Κάγκελο δε λες τίποτα!!! Δεν παίζει να υπάρχει για πισι, ε;

Κοίτα, εγώ ξέρω ότι το πισί είναι φαγώσιμο. Η γιαγιά μου φτιάχνει κάτι πράγματα και τα λέμε πισιά. Άλλες φορές τα κάνει γεμάτα με κασέρι και άλλες τα κάνει σκέτα(πλακίτσα). Στο θέμα τώρα.

Μήπως η γιαγιά σου μπορεί να μου μάθει τη συνταγή; Ειλικρινά χρειάζομαι καινούργιο πισί
:cry of despair:

More
26 Jun 2010 01:49 #74469 by Aνέστης Αδαμίδης
Θα τη ρωτήσω κι αν είναι θα τη δεις κάποια μέρα ποσταρισμένη εδώ. Να μην την έχουμε μόνο εμείς οι δύο, να τη μάθει όλο το φόρουμ!