Παιδιά εγώ την είδα ολόκληρη την ταινία(ναι ολόκληρη). Όντως δεν ήταν όπως έπρεπε να είναι μια αξιοπρεπής ταινία. Οφείλω να πω πως μου θύμισε μια ταινία low budget του Punisher που είχα δει(όχι ολόκληρη) στο youtube. Αφού σε κάποια φάση φάνηκε ότι το τσεκούρι ήταν πλαστικό. Το μόνο καλό στην όλη ταινία ήταν η Cristie και η Nina. Και οι δυο πρέπει να έχουν παίξει σε πιο γνωστές ταινίες.
Πλοκή, άσχετη με αυτήν του παιχνιδιού. Οι χαρακτήρες δεν έμοιαζαν στο ελάχιστο(καλά, ίσως λίγο ο Heikachi). Τίποτα δεν ήταν σωστά φτιαγμένο, εκτός από το χτένισμα του Jin σε μια συγκεκριμένη σκηνή. Βασικοί χαρακτήρες έλειπαν. Που είναι ο Paul; Που είναι ο Hwoarang; Οέο; Τι απέγιναν ο Lei και η Xiaoyu; Τον Heihachi πως στο διάλο τον σκοτώνεις; Αυτά είναι βασικά. Εγώ θα τα λέω; Επίσης δεν εμφανίστηκε ο Ogre. Και το πιο χτυπητό απ' όλα; Το σπαθί του Yoshimitsu δεν έλαμπε όπως συνηθίζει να κάνει στο παιχνίδι.
Άλλη μια εκμετάλλευση ονόματος για τα φράγκα. Ελπίζω η Namco να το απόλαυσε, γιατί όποιος φαν της σειράς την είδε σίγουρα δεν του άρεσε.
Kαι μην αρχίσετε τις περίεργες ερωτήσεις "πως τα κατάφερες να την δεις όλη" και klein-mein. Ήθελα να την δω για να έχω άποψη. Έκανε μπαμ ότι θα ήταν μάπα το καρπούζι, αλλά ήθελα να έχω άποψη.
Δείτε και αυτό. Είναι ένα ισπανοπορτογαλοαργεντινοβραζιλιάνικο site που μιλούσε για την ταινία και λέει ποιοι ηθοποιοί θα κάνουν ποιους χαρακτήρες. Εγώ ούτε Xiaoyu είδα, ούτε οι ηθοποιοί όλοι έμοιαζαν με αυτούς που έπαιξαν.
www.piratasdelcine.net/2010/02/t
... movie.html
(αγνοήστε την λέξη μετά το www.)