Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

"Νεκρή" η φωνή του Heihachi στο Tekken, Daisuke Gōri

More
24 Jan 2010 00:09 #68232 by Μπάμπης Χαραλάμπους
1952-2010

Ο Daisuke Gōri , ο άνθρωπος που είχε χαρίσει την φωνή στον Heihachi Mishima του στην σειρά Tekken αλλά και σε άλλα πολλά games και anime αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του. Ο διάσημος στην Ιαπωνία 57χρονος ηθοποιός στις 17 Ιανουαρίου, κοβοντας τις φλέβες του έβγαλε την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμα του. Μάλιστα από οτι φαίνεται το είχε αποφασίσει απο πιο πριν αφού είχε ετοιμάσει και την διαθήκη του.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2010 07:34 #68239 by Νίκος Παπαγεωργίου
Πόσο απελπισμένος πρέπει να είναι κάποιος για να αυτοκτονήσει....?

More
25 Jan 2010 19:37 #68287 by doxitis
Αυτος ηταν που εκανε την φωνη του??!! 8O

Θυμαμαι πριν μερικα χρονια που επαιζα Τεκεν,ηταν ενας απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες!

Τελοσπαντων, κριμα ο ανθρωπακος...

More
26 Jan 2010 18:15 #68308 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
κρίμα πάντως δεν πρέπει να φτάνουμε σε αυτοκτονείες αυτός ο χαρακτήρας στο tekken είναι ένας από τους 3 αγαπημένους μου!

More
22 Jun 2010 01:16 #74326 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά τώρα το είδα το θέμα και έχω μείνει κάγκελο! Τι τον έπιασε ξαφνικά; Μήπως γνωρίζουμε το περιεχόμενο της διαθήκης; Μπορεί εκεί να λέει για ποιον λόγο αυτοκτόνησε.